jedaj wrote:Licno ono sto sam vidio danas je strasna dominacija Mareja i stvarno ne vidim nikakav nacin da se u bliskoj buducnosti
ista i promjeni.
Na zalost jedaj, iskustveno, jedna pogresna lopta, jedna izgubljena duza razmena je dovoljna da napravi brljotinu u Makijevoj glavi (pogledati pod "prvi set finala AO 2011"). Slozices se, da smo se skoro svi slozili da Maki ima svu tehniku ovoga sveta, kad je tenis u pitanju, i da svi zdusno navijamo da osvoji taj prvi slam... Issue je glava, i mada je danas Maki odigrao maestralno, da bi se proglasila dominacija Mareja on bi morao da nastavi da pobedjuje u nizu, da pobedi 2 top3 igraca uzastopno, vise puta!!!! Ja licno navijam da se to "nesto" pojavi u Makicinoj ruznoj glavici jer nisam samo Novakov fan, vec volim tenis i smatram da bi igra bila zanimljivija sa 4 umesto 3 igraca u vrhu... Makica je trenutno 4 igrac , ali nije creme de la creme svetskog tenisa.
Secam se finala Madrida i jedne pauze na kojoj Novak ima blazeni osmejak na usnama, 1000 km je u mislima daleko od frke, straha, tenzije - fokus je samo na igri i na positive thinking... E kad Maki postigne taj stepen nirvane i njemu ce da krene...
I jos jedno pitanje za tebe... Sto bre toliko mrzis Rafu? I samo nemoj da mi pricas o balonima, ovom ili onom hvatu i tome slicne price... Mislim on takav kakav je, jedan je od najboljih igraca danasnjice. Nije mguce da je bas sve dobio na srecu i na strah onoga ko je preko puta mreze?!