Kreanga wrote:@BBB Ja sam pitao zato sto ne znam.Ako u situaciji kada je vas klub finansijski najstabilniji u regionu,kada ima najbolji tim u regionu,kada je redovan ucesnik LS i kada ste najdominantniji tim u Hrvatskoj ne mozete da navijate za lopine u klubu onda svaka cast.Ne radujete se titulama u ligi u kojoj je sve za dinamo-postujem.Nama stadion zvrji prazan vec par sezona u prvenstvu.Vise ljudi je u Pioniru nego na JNA.Partizan ima zicer da prezimi u Evropi,ali pogledaj ti nasu ekipu.Imamo jednog jedinog zadnjeg veznog u celoj ekipi koji je JSL nico.Odbrana nije nikad bila sklandaloznija u istoriji.Imamo par talenata.korektnih igraca ali po sastavu grupe ovo je stvarno uspeh ako ne upropastimo sve u zadnjem kolu.Sto se vase reprezentacije tice vi ne propustate velika takmicenja i tamo ne igrate lose.Imate po imenima sasvim dobru reprezentaciju.Baci pogled na nase splavare.Vi imate bagru i lopove ali oni su bar nesto i ostavili,iza ovih nasih kamen na kamenu ne ostaje.Samo pogledaj dugove nasa 2 najveca kluba.I da kazem da vidim neku slicnost sa nasom pricom o KKP i fuzionisanju i punjenju budzeta itd.Veliki broj nas to ne bi prihvatio kao sto ocigledno vi ne prihvatate Mamice.
Nema problema, zato sam ti i dao onaj link da procitas, vecina je tamo.
Ta financijska stabilnost je u biti stabilnost njegovog djepa, kakve je samo poluproizvode dovodio to je strasno...zadnji dobar trener koji je bio kod nas je Vaha Halihodjic, tada je Dinamo u Europi posljednji put na nesto licio, ali nije mogao opstati jer nije stavljao igrace koje Mamic hoce, pa mu ovaj hebao Balijsku mater...od tada su trenirali treneri poltroni, Mamicevi isprdci poput Ivankovica, Cacica a sad i njegov brat...ej njegov brat koji nikad nije bio trener.
Nije redovan ucesnik LS ali kakvo zadovoljstvo ima navijac Dinama u tome? Postali smo najgori klub LP sramotimo se i u Ligu Europe, pa sad povezi ovo....treneri diletanti, najbolje se prodaju a bruka igraci dovode...shvacas...nikome se ne gledaju te sramote.
Plus sta sve radi sa navijaciima, huska ne samo nasu vec i evropske policije na nas, pravi crne liste, zbog njega hapse cak i one koji ne sjede na svojim mjestima, ma dogadja se svasta, takve stvari se ne mogu prihvatiti, vise ne, dosta je bilo. Privatizirao je Dinamo i nece da cuje za jedan clan jedan glas...postene izbore...taj klub je okupiran.
Vidi, mora da se desi jedan klik u glavi...vise ne smije proci prica tipa...nas kradu ali barem daju...to nije pravi put...kad to shvatite mozda cete i vi potegnuti neke stvari, pogotovo navijaci Zvezde koji bi trebali krenuti putem Hajduka...ali to je sad druga tema, o tome cu mozda drugdje.
Repka je bila nasa svetinja, opet ti ponavljam, nisu toliko vazni rezultati koliko identifikacija sa svojim klubom i repkom. Ja se sa takvima ne mogu identificirati kao ni masa nas...ne ide i gotovo. I repka je postala izlog za Mamiceve igrace, doveo je jednog Cacica za trenera...kontrolira i repku sad, sve su to strasne stvari.
O vasoj repki te zasto vasa nije uspjesnija nego sto je, te o usporedbi sa nasom, cu na nekoj drugoj temi napisati svoje vidjenje.