Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby filip998 » 04 Sep 2015, 21:38

Steta za one koji su prespavali ovaj mec ...Sad kad vide kako odigrao Brasanac ,10 miliona minimum nam ide od prodaje..
filip998

Postby Cvele » 04 Sep 2015, 21:41

Ljajić,Kostić,Matić,Brašanac odlični.Mitrović se trudio,zaslužio je gol.
Cvele

Postby Felipao » 05 Sep 2015, 08:11

Desetka wrote:
Angus Young wrote:SRBIJA: Stojković - Tomović, Ivanović, Spajić, Kolarov - Brašanac,
Matić - Kostić, Ljajić, A. Živković - Mitrović.

Da li je moguce da nema boljih od dvojca iz jsl lige ili se puca na prodaju pa da se doda koji nastup?

Kakve veze sto su iz JSL lige kad su svojim igrama zasluzili da se nadju na spisku ? Ukazano poverenje su sinoc i opravdali a ja bih forsirao Zivkovica na ustrb Tosica kad god. Dzaba Tosicu sto igra u CSKA kad je Zivkovic konkretniji,poletniji,talentovaniji sveukupno bolji. Da ne pricam o poluraspadnutom Lazaru Markovicu koji nikad nije ni bio igrac a josh manje je sad kad nema kontinuitet igara.
Brasanac sa druge strane neocekivano u prvoj postavi ali pokazao je da moze odlicno da odigra. Msm, ono sto on igra u Partizanu ove godine ja nisam video jos od Moreire. Brasanac > Fejsa,Djuricic, Luka MIlivojevic, Raca Petrovic, Kuzma i ko je josh tu sve dobijao priliku.

Msm sta sad, ako igrac igra u ino to automatski znaci da je bolji igrac ....
Felipao

Postby ИлићКапитен22 » 05 Sep 2015, 08:58

Сметаjу зато што играjу у Партизану. То jе свима jасно...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Tufi » 05 Sep 2015, 09:09

Desetka wrote:
Angus Young wrote:Pa navedi bolje..

svi

Vrlo utemeljen odgovor.

Vjerovatno je trebao pasoš da se da Matosu i ovom Veredu ako već nije zaigrao za svoju reprezentaciju.

Nevjerovatno je da nekom smeta najbolji igrač naše lige u reprezentaciji. :question:
Tufi

Postby Felipao » 05 Sep 2015, 09:34

ИлићКапитен22 wrote:Сметаjу зато што играjу у Партизану. То jе свима jасно...

Desetka je korektan i realan lik, ajde da diskusiju o reprezentaciji ne spustamo na patkometrijski nivo. Msm da covek jednostavno nije pratio Partizan toliko i skeptik je kad je u pitanju kvalitet tih igraca. Sto ne treba da cudi s obzirom kakve smo sve prevare izbacili u repku. Pa fucking Scepovicu je upisao nastup. Ali Zivkovic i Brasanac su zaista nesto najbolje uz Mitrovica sto smo imali u poslednjih par godina.
Felipao

Postby Crna Ovca » 05 Sep 2015, 11:26

Ne mora tu da se gleda Partizan, dovoljno je bilo da se pogleda jedna tekma U20 reprezentacije na Novom Zelandu da se vidi kakvu želju i kvalitet ima Žile, a Desetka na pitanje da navede ko je to bolji od ove dvojice iz JSL-a odgovora "Svi"...
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Desetka » 05 Sep 2015, 11:38

Felipao wrote:Desetka je korektan i realan lik, ajde da diskusiju o reprezentaciji ne spustamo na patkometrijski nivo. Msm da covek jednostavno nije pratio Partizan toliko i skeptik je kad je u pitanju kvalitet tih igraca. Sto ne treba da cudi s obzirom kakve smo sve prevare izbacili u repku. Pa fucking Scepovicu je upisao nastup. Ali Zivkovic i Brasanac su zaista nesto najbolje uz Mitrovica sto smo imali u poslednjih par godina.

Hvala na pohvalama. Partizan sam ove sezone gledao u Beogradu protiv Bate Borisova i protiv Steaue i prvo poluvreme u Cacku protiv Borca. O Brasancu nemam neko strogo definisano misljenje, o Zivkovicu imam pozitivno. Ovde su me ljudi napadali na totalno pogresnoj osnovi. Ako se radi podmladjivanje reprezentacije, za koju sam u potpunosti, onda bi trebalo da se ovaj kadar koji ima stravicne neuspehe poslednjih godina, promeni malo dublje. Ovako ovo nije nikakvo podmladjivanje. Zasto nema mesta za Sergej Milinkovic Savica? Mene je on pre svega svojim talentom odusevio na prvenstvu za omladince. Zasto se ne zameni Stojkovic Rajkovicem? Ovo jls podmladjivanje mi uliva sumnju, gde ne mislim da umanjim bilo ciji kvalitet.

Crna Ovca wrote:Ne mora tu da se gleda Partizan, dovoljno je bilo da se pogleda jedna tekma U20 reprezentacije na Novom Zelandu da se vidi kakvu želju i kvalitet ima Žile, a Desetka na pitanje da navede ko je to bolji od ove dvojice iz JSL-a odgovora "Svi"...

Masis poentu. Treba Zivkovic da igra, ali pre svega zbog svog potencijala i odnosa starijih kolega u reprezentaciji. Ako cemo po kvalitetu, meni deluje da su u ovom trenutku kvalitetniji i Zoran Tosic i Lazar Markovic. Ostavljam mogucnost da gresim.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Tufi » 05 Sep 2015, 11:43

Kad je Lazar odigrao poslednji meč? Da ne pricamo kad je odigrao poslednji kvalitetan meč. Iskreno mi je žao što je tako.

Tošketu hvala na svemu, ali bi mu se ja zahvalio na dosadašnjem igranju za reprezentaciju.
Tufi

Postby Otac Makarije » 05 Sep 2015, 12:22

Marković da je kvalitetniji za klasu od Živkovića (a naravno da nije, to vidi svako ko zna išta o fudbalu) , ako je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao pre pola godine, nema nikakvog rezona da bude pozvan u reprezentaciju.
Ni u jednoj normalnoj reprezentaciji nije tako, pa ne bi trebalo ni u ovoj.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Zlaja » 05 Sep 2015, 12:25

Pre par meseci kada su igrali Markovic i Tosic bilo je dokle ovi sto ne oni.
Tako ce i dalje u krug...
Zlaja

Postby domingo » 05 Sep 2015, 16:31

Brasanac je igrac za kojim je reprezentacija vapila decenijama ! covek koji sa pozicije dmf ili cmf moze da se ubaci napred ,da iskreira ,da bude opasan po gol , godinama smo na tim pozicijama imali drva jablana koji su sluzili da dodaju loptu prvom do sebe ,.a ta pozicija u danasnjem fudbalu je najvaznija jer se sa nje probija zona ,siri odbrana .

Matic je najzad dobio igraca zbog koga ce moci da igra ono sto igra i u Celziju .
domingo

Postby Otac Makarije » 07 Sep 2015, 19:49

I Matić, i Gudelj i Fejsa na sredini.. :krsti:

Ovaj je zajebao i samog sebe iz vremena Javora..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby lockdown » 07 Sep 2015, 19:51

Bar nema Kolarova
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby dejanpantovic » 07 Sep 2015, 19:52

Sastav ekipe je opet pretrpeo veliki broj izmena. Uigranost očigledno našim selektorima ne znači ništa već zadovoljavaju nečije želje. Živković i Kostić ne igraju, Brašanac takodje a u sastavu je su impotentni Marković i Mitrović i beskorisni Gudelj i Fejsa. Evo 5 minut a Mitrović još nije dobio žuti karton. Samo još fale Tošići.
dejanpantovic

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja