Felipao wrote:Desetka je korektan i realan lik, ajde da diskusiju o reprezentaciji ne spustamo na patkometrijski nivo. Msm da covek jednostavno nije pratio Partizan toliko i skeptik je kad je u pitanju kvalitet tih igraca. Sto ne treba da cudi s obzirom kakve smo sve prevare izbacili u repku. Pa fucking Scepovicu je upisao nastup. Ali Zivkovic i Brasanac su zaista nesto najbolje uz Mitrovica sto smo imali u poslednjih par godina.
Hvala na pohvalama. Partizan sam ove sezone gledao u Beogradu protiv Bate Borisova i protiv Steaue i prvo poluvreme u Cacku protiv Borca. O Brasancu nemam neko strogo definisano misljenje, o Zivkovicu imam pozitivno. Ovde su me ljudi napadali na totalno pogresnoj osnovi. Ako se radi podmladjivanje reprezentacije, za koju sam u potpunosti, onda bi trebalo da se ovaj kadar koji ima stravicne neuspehe poslednjih godina, promeni malo dublje. Ovako ovo nije nikakvo podmladjivanje. Zasto nema mesta za Sergej Milinkovic Savica? Mene je on pre svega svojim talentom odusevio na prvenstvu za omladince. Zasto se ne zameni Stojkovic Rajkovicem? Ovo jls podmladjivanje mi uliva sumnju, gde ne mislim da umanjim bilo ciji kvalitet.
Crna Ovca wrote:Ne mora tu da se gleda Partizan, dovoljno je bilo da se pogleda jedna tekma U20 reprezentacije na Novom Zelandu da se vidi kakvu želju i kvalitet ima Žile, a Desetka na pitanje da navede ko je to bolji od ove dvojice iz JSL-a odgovora "Svi"...
Masis poentu. Treba Zivkovic da igra, ali pre svega zbog svog potencijala i odnosa starijih kolega u reprezentaciji. Ako cemo po kvalitetu, meni deluje da su u ovom trenutku kvalitetniji i Zoran Tosic i Lazar Markovic. Ostavljam mogucnost da gresim.