by flameni » 10 Jul 2015, 19:47
Nema potrebe da mi spocitavate stvari koje nisam rekao.
Dok u nasim glavama ne izbijemo neke zablude, nece nam biti nikada, pa ni u fudbalu bolje.
Nije kriv sud u Lozani!
Krivi su nasi bezbednjaci-volovi koji su dozvolili da dodje do drona. Kad je vec doslo do tog nesrecnog drona, krivi su nasi bezbednjaci-volovi sto su dozvolili navijacima da upadaju u teren.
Jedini koji je odgovarao je lik koji je Vucicu saopstio da je peder, kao da to nismo znali i ranije.
Zar stvarno mislite da tako reaguje ozbiljna drzava. A kada niste ozbiljna drzava, onda vas tako dozivljavaju i drugi. Pa je moguce i biti drastican, moguce je i jahati nas, sve je moguce, jer kad ne postujes sam sebe, nece te ni drugi postovati.
Ako je neko stvarno ocekivao da Albanci budu krivi, a mi ih nasutirasmo u svlacionicu, onda je to stvarno presmesno.
Srbi, braco, ispali smo glupi. Veoma glupi. Naseli smo na jeftinu provokaciju naroda za koji tvrdimo da je intelektualno galaksijama iza nas. Ispali smo one glupe Srbende koje su uvek znale da se busaju, da pevaju pesme nakon sto malo popiju, a da nikada ne urade pravu stvar.
Pa kad sam video Bogdanova na terenu, ja sam konacno i shvatio da mi nismo drzava vec jedna jadna prcija koja i ne zasluzuje da bude ozbiljno shvacena.
Pa zar ste zaboravili kako je tog razularenog kretena cela Evropa gledala? Zar zaboravljate kakvu je sliku emitovao o ovoj zemlji? A posto nismo poznati po tome kako dobro igramo kriket, ovima gore ne treba previse pa da se zgroze.
Morate da razumete da od tog stava kako nas mrzi svet, taj isti svet nece prestati da nas gleda drugacije, a mi cemo morati da opet zivimo u njemu.
Tako da vas molim da ne citate ono sto vam se svidja, da ne izvlacite delove iz konteksta nego ukapirate moju poruku.
Ovakvi kakvi smo, za bolje i nismo. Moramo da se menjamo, pod hitno. Ne zbog Lozane, ne zbog Rusa, ne zbog Angele... Zbog nas samih. U svim sferama! A posto toliko volimo fudbal, mozemo od njega i poceti.