Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Sre10 » 10 Jul 2015, 13:45

Ova odluka ne bi bila logicna da su nasi nadlezni objavili ko je kriv za dron i da se ta vest prosirila svuda,a ne kako Vucko ne zeli da kaze kad ga pitaju :beyond: To je verovatno zbog "prijateljskih" odnosa sa Albanijom :laugh:
Silne mutacije zarad lecenja frustracije...
Sre10

Postby xrečeved » 10 Jul 2015, 13:47

Kako je Vučko obrusio Rami!!!

Legenda! Obožavam ga!
xrečeved

Postby lockdown » 10 Jul 2015, 14:08

Da je sud u Lozani poklonio 6 bodova nasim, opet se ne bi plasirali ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby soniko » 10 Jul 2015, 14:28

xreceved wrote:Kako je Vučko obrusio Rami!!!

Legenda! Obožavam ga!

Hebes euro, hebes to sto ste nas ponizili u bg, pobedicemo vas tralalalalala.

Ko vodi drzavu, kakav transfer blama :krsti:
soniko

Postby Otac Makarije » 10 Jul 2015, 14:46

Kada te ova plemenska kozojebija ovako zapisa, onda znas gde si , i kao zemlja i kao sport....
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Pit Bull » 10 Jul 2015, 16:58

Tek sad vidim da smo pali na -2 boda :lol2: Uzimajuci u obzir da u Albaniji necemo pobediti a sumnjam i Portugala kad ovima bude trebalo, ako ne pobedimo Jermeniju u BG imamo lepu sansu da budemo prva reprezentacija u istoriji koja ce zavrsiti u minusu kvalifikacije...

I jos jedan skandalozan podatak, UEFA prosirila EURO na 24 ekipe, a mi prvi ispali u kvalifikacijama.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Angus Young » 10 Jul 2015, 18:37

Kako smo mi pali na -2? Zar ne ostajemo na istom, a njima se dodaju 3 boda?
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby 71:70 » 10 Jul 2015, 18:48

Nama se oduzimaju, tako je resio pravdom vodjen, SPORTSKI sud u Lozani.
Ali.objasnice ti flameni da to tako treba. Ica Bogdanov je pravi krivac, a ona simpaticna letelica sa nekom miroljubivom porukom na istoj je za cilj imala da svako na stadionu zagrli bliznjeg svoga i zapeva odu dragom nam Loriku i drugarima.
71:70

Postby irriducibili » 10 Jul 2015, 19:13

Sudtm u Lozani je objasniotm kako je provokacija sa dronom bila "patriotski gest". Zastava velike Albanije? Nema dalje... :blue:
irriducibili

Postby flameni » 10 Jul 2015, 19:47

Nema potrebe da mi spocitavate stvari koje nisam rekao.

Dok u nasim glavama ne izbijemo neke zablude, nece nam biti nikada, pa ni u fudbalu bolje.

Nije kriv sud u Lozani!
Krivi su nasi bezbednjaci-volovi koji su dozvolili da dodje do drona. Kad je vec doslo do tog nesrecnog drona, krivi su nasi bezbednjaci-volovi sto su dozvolili navijacima da upadaju u teren.
Jedini koji je odgovarao je lik koji je Vucicu saopstio da je peder, kao da to nismo znali i ranije.
Zar stvarno mislite da tako reaguje ozbiljna drzava. A kada niste ozbiljna drzava, onda vas tako dozivljavaju i drugi. Pa je moguce i biti drastican, moguce je i jahati nas, sve je moguce, jer kad ne postujes sam sebe, nece te ni drugi postovati.

Ako je neko stvarno ocekivao da Albanci budu krivi, a mi ih nasutirasmo u svlacionicu, onda je to stvarno presmesno.

Srbi, braco, ispali smo glupi. Veoma glupi. Naseli smo na jeftinu provokaciju naroda za koji tvrdimo da je intelektualno galaksijama iza nas. Ispali smo one glupe Srbende koje su uvek znale da se busaju, da pevaju pesme nakon sto malo popiju, a da nikada ne urade pravu stvar.

Pa kad sam video Bogdanova na terenu, ja sam konacno i shvatio da mi nismo drzava vec jedna jadna prcija koja i ne zasluzuje da bude ozbiljno shvacena.
Pa zar ste zaboravili kako je tog razularenog kretena cela Evropa gledala? Zar zaboravljate kakvu je sliku emitovao o ovoj zemlji? A posto nismo poznati po tome kako dobro igramo kriket, ovima gore ne treba previse pa da se zgroze.

Morate da razumete da od tog stava kako nas mrzi svet, taj isti svet nece prestati da nas gleda drugacije, a mi cemo morati da opet zivimo u njemu.

Tako da vas molim da ne citate ono sto vam se svidja, da ne izvlacite delove iz konteksta nego ukapirate moju poruku.

Ovakvi kakvi smo, za bolje i nismo. Moramo da se menjamo, pod hitno. Ne zbog Lozane, ne zbog Rusa, ne zbog Angele... Zbog nas samih. U svim sferama! A posto toliko volimo fudbal, mozemo od njega i poceti.
flameni

Postby Grba » 10 Jul 2015, 20:02

Nista, sad bismo mogli da ispadnemo pametni i vratimo istom merom. Zastava velike Srbije kad god igramo sa susednim zemljama. Granice po potrebi menjati.

Jbt, ja ne verujem sta citam. Odluka suda je skandalozna. Albanija je nagradjena za izazivanje incidenta. Da je obrnuta situacija, ne sumnjam da bi krivac bio isti (nesto mi u glavi da je FKP kaznjen protiv Zrinjskog, a kako otezavajuca okolnost bile su majice sa likom Radovana Karadzica; o odgovornosti domacina za losu organizaciju i njihovim Bogdanovima i da ne pricam).Nagradjeni su za odbijanje da nastave mec. Ovlascena lica su procenila da mec moze da se odigra, o cemu mi dalje pricamo.
Grba

Postby flameni » 10 Jul 2015, 20:21

Ma tacno su osetili da smo u naletu i da nam malo fali da se kvalifikujemo, pa posle i osvojimo to prvenstvo, pa nas ovom odlukom namerno saplicu. Majku im kapitalisticku, ne daj se Srbijo, zemljo vecito nepravedno kaznjenih.
flameni

Postby Grba » 10 Jul 2015, 20:44

Koga boli kita da l smo u naletu ili ne?
Grba

Postby lockdown » 10 Jul 2015, 20:45

Kakvom naletu :laugh:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja