ja ovih dana nista ne citam i ne pratim, tako da blago meni i ne znam za ta pljuvanja.
mada, uopste me ne cudi takvo sto.
mi smo kao narod uzasni megalomani, to nam je i glavni problem i u ostalim oblastima. ne mozemo da shvatimo da prvo treba oznojiti dupe za male stvari. ne, mi bi odmah da odskocimo u visine. o cemu god da se radi.
nasa deca, ciji roditelji rade za 400 e, bagatelisu sve sto nije brend. na neke normalne stvari se ni ne osvrcu. zivot je samo ono sto je haj, kul, avioni kamioni. telefon je samo android, ostali su smesni, hoteli su samo oni sa 4+ zvezdica, itede, etece.
jbg, ono sto se sejalo godinama, sada nice.
sad se setih neceg kad sam vec spomenula android telefone (totalni off ali oprosticete). cujem masovno ljudi pokupovali te telefone (imam primere iz okruzenja) i lepo otisli na neka letovanja (turska, grcka, egipat etece). e sad, lepo kazu ''nije zvaka za seljaka''. bilo je bitno kupiti android a to sto nemaju pojma sta je taj telefon, to nije bitno. elem, nisu iskljucili neke opcije za apdejt koji taj telefon ima po difoltu. ne treba da pricam koje su racune dobili posle. jesam zloca al' bas sam se nasladjivala

del, lako je bilo fedu da aplaudira iki kada nije bio ugrozen ni ich. da ga vidim da aplaudira noletu

ok, sada vidim da si to vec elaborirala