Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby AirBall » 19 Sep 2011, 11:02

Kaze Janko da bi sugirno dobio 5. mec da se Nole nije povredio... :D

Najzad neko malo da me nasmeje u ovim sumornim danima...

Sto se tice mentaliteta naseg naroda o kome govori Harper ne bih se u potpunosti slozio... Kosarka je dugo godina na ovim prostorima bila sport broj 1, a i dalje uspeva da odrzi odredjenu popularnost, dok odbojku prati vrlo malo ljudi i uglavnom do mobilizacija dolazi kada reprezentacija napravi neki odredjeni uspeh...

Tenis je individualni sport i DC je manje vise nebitno takmicenje i svaka analogija sa ekipnim sportovima nije moguca...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Gama » 19 Sep 2011, 11:05

Gama

Postby Liv » 19 Sep 2011, 11:12

Jaooo. Al' se tese. Te UsOpen, te mec zivota. Pa sta bi bilo da Novak nije dosao :colera: Trebali su Bozoljca da puste na Delpa :sakaosto:
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 11:22

pa mozda je i trebalo, da je odigrao kao onomad protiv feda, pokosio bi delpa realno :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby euforija » 19 Sep 2011, 11:33

@ harper da kod na se sve , mislim na sport glorifikuje, i onda u pravu si prenosi na druge sfere koje nemaju nikakve veze sa sportom. Ali dobro, Liv me uteši, :laugh: , a Delester nasmeja do suza.
Ipak i dalje ostaje, meni bar , gorak ukus zbog pljuvanja po osobi koja je samo u ovoj godini napravio fenomenalne rezultate,koji su ušli u istoriju tenisa, a i prethodnoh godina znamo koliko su njegovi rezulati bili dobri.
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
euforija

Postby Liv » 19 Sep 2011, 11:37

"Realno" poprima nove dimenzije ovih dana :lollol:
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 11:41

jesi ga gledala protiv feda na w tada?
to je bio prvi put da vidim feda da publici pokaye da treba da aplaudirajau njegovom protivniku a ne njemu
mislim, jasno je meni da je to bilo lako jer je ika kvalifikant a ne pretendent na njegovo mesto :biggrin: , ali ono je bio bravurozan performans :tenis:
jedno znam, a to je da viktor tako ne moze da odigra ni za milion godina, iako ika moze, jednom u milion :lol:
.......................................................................................
Delester

Postby georgina » 19 Sep 2011, 11:51

ja ovih dana nista ne citam i ne pratim, tako da blago meni i ne znam za ta pljuvanja.

mada, uopste me ne cudi takvo sto.
mi smo kao narod uzasni megalomani, to nam je i glavni problem i u ostalim oblastima. ne mozemo da shvatimo da prvo treba oznojiti dupe za male stvari. ne, mi bi odmah da odskocimo u visine. o cemu god da se radi.

nasa deca, ciji roditelji rade za 400 e, bagatelisu sve sto nije brend. na neke normalne stvari se ni ne osvrcu. zivot je samo ono sto je haj, kul, avioni kamioni. telefon je samo android, ostali su smesni, hoteli su samo oni sa 4+ zvezdica, itede, etece.

jbg, ono sto se sejalo godinama, sada nice.

sad se setih neceg kad sam vec spomenula android telefone (totalni off ali oprosticete). cujem masovno ljudi pokupovali te telefone (imam primere iz okruzenja) i lepo otisli na neka letovanja (turska, grcka, egipat etece). e sad, lepo kazu ''nije zvaka za seljaka''. bilo je bitno kupiti android a to sto nemaju pojma sta je taj telefon, to nije bitno. elem, nisu iskljucili neke opcije za apdejt koji taj telefon ima po difoltu. ne treba da pricam koje su racune dobili posle. jesam zloca al' bas sam se nasladjivala :fies:

del, lako je bilo fedu da aplaudira iki kada nije bio ugrozen ni ich. da ga vidim da aplaudira noletu :D

ok, sada vidim da si to vec elaborirala :biggrin:
georgina

Postby Maki » 19 Sep 2011, 11:54

Dete ima naprsnuce medjurebarnih misica,pauzira najmanje 4 nedelje.Peking sigurno preskace,a kazu da je pod znakom pitanja i Sangaj. :nisamodavle:
Maki

Postby Delester » 19 Sep 2011, 11:56

ma gerogina vidis da teram malo segu, da se nasmejemo malo, kad je juce vec bilo suza
bice bolje!
maki, ne brini. to kad kazu naprsnuce, ljudi se uplase, nije to bas tako :)
oporavice se on i ranije, verujem
Delester

Postby Liv » 19 Sep 2011, 12:01

Nisam gledala, tad sam bila u Bgu. Ne bi on mogao da primirise naostrenom DelPu ali sam uvek za to da se da sansa mladjima i neiskusnijima dok se ovi ostali femkaju. Bar da stekne neko iskustvo, narocito kad niko ne ocekuje pobedu. Plus sto bi svi onda pljuvali 'selektora' zbog sulude odluke a druge igrace niko ne bi spomenuo :lollol:
Realno skroz :D
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 12:03

:D
Delester

Postby georgina » 19 Sep 2011, 12:06

Maki wrote:Dete ima naprsnuce medjurebarnih misica,pauzira najmanje 4 nedelje.Peking sigurno preskace,a kazu da je pod znakom pitanja i Sangaj. :nisamodavle:

koja je ovo racunica ? pa i shangaj je za manje od 4 nedelje :crybaby:

edit:
ispravka, shangaj je za tacno 4 nedelje, al' gde se tu uklapa trening ???
mislim, ne moz' dechace posle 4 nedelje samo da uzme u ruke reket pa da pomlati sve zivo, a to se trazi ofkors , tj. realno :D
georgina

Postby Liv » 19 Sep 2011, 12:11

Ma sta ce mu sad ta sica... nek odmara :nisamodavle:
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 12:13

georgina, misle na takmicarsku pauzu, ne na apsolutnu :)
Delester

PreviousNext

Return to Turniri