nolinjo wrote:sta kad igraju sa 3 stopera od kojih je jedan havier zaneti ...nesto slicno novoj formaciji barselone -samo inter nije barca i nikad nije ni bio -inter ako ne igra bunker nista nece ni uraditi ,ja cu sleedece kolo protiv njih ,da oteram trenera

zaneti je igrao zadnjeg bezveznog dok su stopere igrali samjuel, lucio i ranokija... bekovi su bili jonatan i nagatomo.
Grande Alessandro wrote:Na mene je utisak ostavila Roma...tj. stil koji forsira Lusi Enrike...
Ovo mi je bila prva utakmica u kojoj sam ih gledao i sve mi deluje manje više na istom šablonu poput Barse.
Bekove mu igrali Tadei i Perota!?
Napadaju sa po 7-8, a nekad i 9 igrača u završnici...međutim vidi se da nisu uigrani, a i da neki igrači jednostavno nisu za poziciju na kojoj ih trener forsira...jednostavno ne donose timu ono što bi trebalo...
To se videlo i kod Perote, a i kod Borijela kad je ušao umesto Borinija...
Mislim da Romi treba samo vremena i da može da krene dobrim putem...
Definitivno, bar po meni, su odradili dobar prelazni rok!
protiv intera nisu napadali sa vise od 5 igraca... i to u veoma retkim slucajevima.
MOREIRA10 wrote:Juve dobio 1-0 , ne bas neka sjajna igra , sto bi se reklo igrali su koliko je trebalo za minimalac , neke stvari mi nisu jasne kod kontea , vucinic namesti gol , ovaj ga odmah zatim izvede iz igre i uvede vidala , daje instrukcije krasicu za ulazak u igru , a umesto njega udje del piero , a najveca nedoumica mi je guranje djakerinija koji ni danas nista nije pokazao na desnoj strani , totalno je bezopasan

sijena je njihova filijala ali ne kao kod nas nego imaju dugorocnu poslovnu saradnju gde mladi juventusovi igraci i oni koji predstavljaju visak igraju za mini crno bele.