Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby kiBle » 18 Sep 2011, 17:06

Atalanta - Palermo 1:0 (1:0)
-Denis 34-

Bolonja - Leće 0:2 (0:1)
-Đakomaci 37, Grosmiler 59-

Katanija - Ćezena 1:0 (1:0)
-Lopez pen 45-

Lacio - Đenova 1:2 (1:0)
-Skuli 11 - Palasio 54, Kučka 72-

Parma - Kjevo 2:1 (1:0)
-Đovinko 24, 90 - Paloski 79-

Sijena - Juventus 0:1 (0:0)
-Matri 54-

Udineze - Fiorentina 2:0 (2:0)
-Di Natale pen 8, Isla 29-

Napoli - Milan 20,45

Subota:

Kaljari - Novara 2:1 (1:0)
-Ribeiro 38, Larivej 86 - Miromoto 88-

Inter - Roma 0:0
Image
kiBle

Postby KKP » 18 Sep 2011, 17:17

Šta se dešava sa Laciom? Oni veze nemaju izgleda, ne mogu nikoga da pobede... :)
KKP

Postby Laufer » 18 Sep 2011, 19:36

Imaju jako interesantan napad, ali bojim se da su pozadi previše slabi da bi napravili neki ozbiljniji rezultat ove godine.
Laufer

Postby kocic » 18 Sep 2011, 19:56

nolinjo wrote:sta kad igraju sa 3 stopera od kojih je jedan havier zaneti ...nesto slicno novoj formaciji barselone -samo inter nije barca i nikad nije ni bio -inter ako ne igra bunker nista nece ni uraditi ,ja cu sleedece kolo protiv njih ,da oteram trenera :D

zaneti je igrao zadnjeg bezveznog dok su stopere igrali samjuel, lucio i ranokija... bekovi su bili jonatan i nagatomo.

Grande Alessandro wrote:Na mene je utisak ostavila Roma...tj. stil koji forsira Lusi Enrike...
Ovo mi je bila prva utakmica u kojoj sam ih gledao i sve mi deluje manje više na istom šablonu poput Barse.
Bekove mu igrali Tadei i Perota!?
Napadaju sa po 7-8, a nekad i 9 igrača u završnici...međutim vidi se da nisu uigrani, a i da neki igrači jednostavno nisu za poziciju na kojoj ih trener forsira...jednostavno ne donose timu ono što bi trebalo...
To se videlo i kod Perote, a i kod Borijela kad je ušao umesto Borinija...

Mislim da Romi treba samo vremena i da može da krene dobrim putem...
Definitivno, bar po meni, su odradili dobar prelazni rok!

protiv intera nisu napadali sa vise od 5 igraca... i to u veoma retkim slucajevima.

MOREIRA10 wrote:Juve dobio 1-0 , ne bas neka sjajna igra , sto bi se reklo igrali su koliko je trebalo za minimalac , neke stvari mi nisu jasne kod kontea , vucinic namesti gol , ovaj ga odmah zatim izvede iz igre i uvede vidala , daje instrukcije krasicu za ulazak u igru , a umesto njega udje del piero , a najveca nedoumica mi je guranje djakerinija koji ni danas nista nije pokazao na desnoj strani , totalno je bezopasan :thumbdown:

sijena je njihova filijala ali ne kao kod nas nego imaju dugorocnu poslovnu saradnju gde mladi juventusovi igraci i oni koji predstavljaju visak igraju za mini crno bele.
vratite kezu!!!
kocic

Postby nolinjo » 18 Sep 2011, 20:28

kocic wrote:
nolinjo wrote:sta kad igraju sa 3 stopera od kojih je jedan havier zaneti ...nesto slicno novoj formaciji barselone -samo inter nije barca i nikad nije ni bio -inter ako ne igra bunker nista nece ni uraditi ,ja cu sleedece kolo protiv njih ,da oteram trenera :D

zaneti je igrao zadnjeg bezveznog dok su stopere igrali samjuel, lucio i ranokija... bekovi su bili jonatan i nagatomo.

Grande Alessandro wrote:Na mene je utisak ostavila Roma...tj. stil koji forsira Lusi Enrike...
Ovo mi je bila prva utakmica u kojoj sam ih gledao i sve mi deluje manje više na istom šablonu poput Barse.
Bekove mu igrali Tadei i Perota!?
Napadaju sa po 7-8, a nekad i 9 igrača u završnici...međutim vidi se da nisu uigrani, a i da neki igrači jednostavno nisu za poziciju na kojoj ih trener forsira...jednostavno ne donose timu ono što bi trebalo...
To se videlo i kod Perote, a i kod Borijela kad je ušao umesto Borinija...

Mislim da Romi treba samo vremena i da može da krene dobrim putem...
Definitivno, bar po meni, su odradili dobar prelazni rok!

protiv intera nisu napadali sa vise od 5 igraca... i to u veoma retkim slucajevima.

MOREIRA10 wrote:Juve dobio 1-0 , ne bas neka sjajna igra , sto bi se reklo igrali su koliko je trebalo za minimalac , neke stvari mi nisu jasne kod kontea , vucinic namesti gol , ovaj ga odmah zatim izvede iz igre i uvede vidala , daje instrukcije krasicu za ulazak u igru , a umesto njega udje del piero , a najveca nedoumica mi je guranje djakerinija koji ni danas nista nije pokazao na desnoj strani , totalno je bezopasan :thumbdown:

sijena je njihova filijala ali ne kao kod nas nego imaju dugorocnu poslovnu saradnju gde mladi juventusovi igraci i oni koji predstavljaju visak igraju za mini crno bele.

jonatan je vezni ...-moram priznati da nisam gledao duel sa roomom :beyond: :jebiga:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 18 Sep 2011, 20:32

EDISON CAVANI
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Jovan » 18 Sep 2011, 20:34

Dajte strim.
Jovan

Postby nolinjo » 18 Sep 2011, 20:40

Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 18 Sep 2011, 21:31

Kako je Napoli izrastao u ozbiljnu ekipu :maher:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby kocic » 18 Sep 2011, 21:32

i obi je vezni i obojica su klinci ali ih gasperini gura na beka iako ima pravog levog beka (nagatoma) a desno vise nego uspesnog zanetija... stvarno ne razumem... imam utisak da svako igra sve sto mu padne na pamet :facepalm:
vratite kezu!!!
kocic

Postby nolinjo » 18 Sep 2011, 21:43

pre 6 godina sam ih gledao u 3oj ligi sad ih gledam na vrhu serije A ! hvala de laurentis sto si doveo mazzarija ,hvala mazzari sto si osetio da ce kavani biti skoro kao najveci ,5 hattrick u istoriji se izjednacio sa grande dijegom maradonom !
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 18 Sep 2011, 22:00

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby VMJunior » 18 Sep 2011, 22:14

kavani :blue:
VMJunior

Postby irriducibili » 18 Sep 2011, 22:25

Laufer wrote:Imaju jako interesantan napad, ali bojim se da su pozadi previše slabi da bi napravili neki ozbiljniji rezultat ove godine.

Bas tako, sanse su nam iskljucivo da budemo sposobni da damo vise golova, nego sto mozemo da primimo... :crybaby:
irriducibili

Postby Keimaak » 18 Sep 2011, 22:26

Чудан ми овај ЈУве са Дијегом и Амауријем...мора даје из 09! :biggrin:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal