Znam i kapiram sve sto pises. Sa vecinom stvari se i slazem. Samo protestujem zbog toga sto u tom timu vise ne postoji niko ko ce Novaku da skrene paznju na odgovarajuce perspektive. Na primer, da nas Davis Cup tim, deo koji je zdrav, zasluzuje da ima sansu da se bori za pobedu, da publika zasluzuje da se mec ne izgubi predajom naseg igraca koji je ocigledno bio rovit i pre meca, da Argentinci koji su sjajno odigrali imaju pravo da dobiju mec fair and square. Mi sve vreme pricamo o tome kako se Novak oseca i zasto se oseca tako kako se oseca ali on u ovom takmicenju nije jedini element, ima tu vise od njegovog lavljeg srca.
Verovatno i ja serem. Pretpostavljam da je ovo jednostavno moralo ovako da ispadne ali nemam neki drugi nacin i argumente da prenesem u reci to koliko pizdim zbog toga sto je Novak ipak izasao i predao mec zbog povrede. Imace priliku svojoj publici da se oduzuje i sledece godine, i godine iza nje, i one tamo 2014. A za to je potrebno da bude zdrav, odmoran i spreman. Nije ovaj mec biti ili ne biti, zaboga.
Delester wrote:harper, i sam znas da u timovima gde je jedan igrac za 3 klase ispred svih, o ucescu na nekoj bitnoj tekmi odlucuje iskljucivo on. Jer je i povredjen bolji od svih. ja sam prva uvek bila za davanje sanse zdravima, ma nemas pojma koliko, ali ovo je vrlo specificna situacija. Ok je, mozete misliti da je odluka glupa jer je ishod kakav jeste, ali ja ti kazem, veci psihicki debalans bii bio da je on ovo iskulirao. Sta mislis da je cmizdrio jer ga bole ledja? Da je dreknuo jer ga zaboleo misic? Bolelo ga vaistinu, ali nije zbog toga dreknuo. Ali zna da je ucinio sve. Njemu je ovo dusevna hrana. Video si mu facu kad je izasao na teren a masa poludela? Taj izraz lica ni na jednom slemu neces videti to garantujem. To za njega nema cenu. Ja sam se licno najezila. Mislim, mozda ce vecina vas misliti da lupetam, ali imala sam prilike da osetim to isto i kad imas srce lava, neizlazak na megdan nije opcija.
Ako vi od novaka ocekujete svajcarsku hladnocu, preventivno ponasanje i emotivnu neumesanost, vi navijate za pogresnog coveka. To nije on i nema sanse da cete ikad to od njega gledati.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.