Choda wrote:Jel gleda neko Sinove? Jos dve epizode bas nemam ideju kako ce da se zavrsi..

nisam hteo da se javljam do kraja serije.
smem da potpisem da nijednu drugu seriju necu voleti kao ovu, da cu se ovoliko vezati...pa ovu zadnju epizodu sam celu preplakao a pizdim koliko je u poslednje dve sezone izgubila na kvalitetu, pogotovo sve iz ove.
svidja mi se kako je Dzeks otisao, svidja mi se ideja da all bad guys lose (mada je mogao jos neko od Sinova da ode onda), svidja mi se zamisao da sacuva svoje klince od cele price i tog nacina zivota i ko su oni uopste, ali mi je sama izvedba kraja bas losa (iako muzika kida i znas sta sledi), juri ga ceo odred a ono kao da krstare 30km/h, kao u razgledanju da su krajolika zapadne obale...i simboli koji se vuku gavrani, hleb i vino, isus, skitnica mi na kraju nisu legli. ocekivao sam da cu na kraju moci da kazem da su sa poslednjom scenom izvukli ove dve sezone, ali onako
i ma koliko voleo i seriju i likove i pricu s pocetka, prosto moram vise puta da istaknem poslednje dve sezone sa svim nerealnim, naivnim, traljavim zapletima, ubistvima, izvlacenjima (nije da nije bilo i ranije al je sve bilo na mnogo boljem nivou)...o tome kako je postala sapunica sa Dzemom i sl ne bih.
ali na stranu sve, najvise bih voleo da opet osetim onaj osecaj kad sam je otkrio, tu ljubav na prvi pogled (a nije da sam se furao, lozio na to ili da se sad).
diehard fan.
http://www.rollingstone.com/music/premi ... g-20141209