Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Odjidja Ofoe » 10 Dec 2014, 00:56

Juce sam zavrsio sa drugom sezonom Peaky Blindersa, definitvno jedna od najboljih serija koju sam gledao...Rame uz BB, Vikings, Boardwalk i TD. Prva liga, sto bi se reklo. Inace sam imao velika ocekivanja zbog brojnih preporuka ali su opravdana u potpunosti. Gluma, radnja, atmosfera, sve je vrh.

Sad treba docekati trecu sezonu, jbt, koja muka. :D
Odjidja Ofoe

Postby Withnail » 10 Dec 2014, 17:00

Choda wrote:Jel gleda neko Sinove? Jos dve epizode bas nemam ideju kako ce da se zavrsi.. :okk:

nisam hteo da se javljam do kraja serije.
smem da potpisem da nijednu drugu seriju necu voleti kao ovu, da cu se ovoliko vezati...pa ovu zadnju epizodu sam celu preplakao a pizdim koliko je u poslednje dve sezone izgubila na kvalitetu, pogotovo sve iz ove.

svidja mi se kako je Dzeks otisao, svidja mi se ideja da all bad guys lose (mada je mogao jos neko od Sinova da ode onda), svidja mi se zamisao da sacuva svoje klince od cele price i tog nacina zivota i ko su oni uopste, ali mi je sama izvedba kraja bas losa (iako muzika kida i znas sta sledi), juri ga ceo odred a ono kao da krstare 30km/h, kao u razgledanju da su krajolika zapadne obale...i simboli koji se vuku gavrani, hleb i vino, isus, skitnica mi na kraju nisu legli. ocekivao sam da cu na kraju moci da kazem da su sa poslednjom scenom izvukli ove dve sezone, ali onako

i ma koliko voleo i seriju i likove i pricu s pocetka, prosto moram vise puta da istaknem poslednje dve sezone sa svim nerealnim, naivnim, traljavim zapletima, ubistvima, izvlacenjima (nije da nije bilo i ranije al je sve bilo na mnogo boljem nivou)...o tome kako je postala sapunica sa Dzemom i sl ne bih.

ali na stranu sve, najvise bih voleo da opet osetim onaj osecaj kad sam je otkrio, tu ljubav na prvi pogled (a nije da sam se furao, lozio na to ili da se sad).
diehard fan.

http://www.rollingstone.com/music/premi ... g-20141209
Last edited by Withnail on 10 Dec 2014, 17:09, edited 1 time in total.
Withnail

Postby Choda » 10 Dec 2014, 17:08

Pogledah kraj Sinova.

Spoiler: pokaži
Jbg :crybaby: izgleda da drugacije nije moglo, posle svih sranja koja su se desila morao je da presece.

@ Withnail I ja sam preplakao veci deo epizode.. mislim da je Sutter isplanirao kraj serije od pocetka, mozda je odugovlacio jer nije znao kako da napravi seting u za poslednju epizodu..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Pit Bull » 10 Dec 2014, 19:24

Ja sam SOA gledao na HRT-u ponekad, nisam aktivno pratio, kako zavrsi? Jax poginuo?
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Choda » 10 Dec 2014, 20:17

Pit Bull wrote:Ja sam SOA gledao na HRT-u ponekad, nisam aktivno pratio, kako zavrsi? Jax poginuo?

Na kraju kako sam Jax kaze: "losi momci ce da izgube" :okk:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Crazy Soul » 10 Dec 2014, 20:41

Sta se desava ovo sa torentima??? Radi li neki? Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby lockdown » 10 Dec 2014, 20:46

Gori ste od zena, cuj plakali poslednju epizodu :D
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Šareni » 10 Dec 2014, 20:54

Crazy Soul wrote:Sta se desava ovo sa torentima??? Radi li neki? Image

kat.ph najjaci

Odjidja Ofoe wrote:Juce sam zavrsio sa drugom sezonom Peaky Blindersa, definitvno jedna od najboljih serija koju sam gledao...Rame uz BB, Vikings, Boardwalk i TD. Prva liga, sto bi se reklo. Inace sam imao velika ocekivanja zbog brojnih preporuka ali su opravdana u potpunosti. Gluma, radnja, atmosfera, sve je vrh.

Sad treba docekati trecu sezonu, jbt, koja muka. :D

Peaky Blindersi su odlicni, odgledao i novu sezonu, podigli su kvalitet. Steta samo sto ima malo epizoda po sezoni, puno se ceka za nastavak.
Šareni

Postby Pit Bull » 10 Dec 2014, 21:15

U nedostatku dobrih serija, odlucih se da pogledam "True Detective", pokusam sam gledati kada je tek izasla i odustao sam nakon pola epizode, zasto ne znam, nije mi legla... Slicna je situacija bila sa "Breaking Bad" kada sam prekinuo seriju sredinom druge sezone a na kraju se ispostavi remek delo od serije... TD isto nije losa ali nakon 3.odgledane epizode nisam zadovoljan, barem nije na tom nivou na kojem sam ocekivao da ce biti...

Malo me podsecala na "Kiling" da bih malopre na wiki skontao da je isti lik(Nic Pizolatto) kreirao i am.verziju Killing i TD, mnogo TD navlaci na Killing, sama ta misterija iz epizode u epizodu, slicna atmosfera...

Videcemo kakva ce biti do kraja sezona, ali morace napraviti neki preokret u poslednjih 5 epizoda...
Pit Bull

Postby Tomasz Rzasa » 10 Dec 2014, 21:25

Ako ti prve tri epizode TD nisu nesto, onda ces se nastavkom tek razocarati :biggrin:
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Pit Bull » 10 Dec 2014, 21:28

Ne kazem ja da je serija losa, stavise... Samo nije na tom nivou koji sam ja ocekivao uzimajuci u obzir da je proglasena za seriju(sezonu) godine na onom forumu za serije...
Pit Bull

Postby lockdown » 10 Dec 2014, 21:34

Sama serija kao takva i nije nesto za siroke narodne mase. Bar mi se cini da nisu ocekivali takav bum. Pre svega je odlicna zbog glume...
Ja vise volim takve serije, za razliku od GOT koja mi oupste nije ostavila neki poseban utisak posle onakvog hypa. Posle prve sezone nisam osetio nikakvu potrebu da gledam drugu.
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Unexpected » 10 Dec 2014, 22:55

Šta će vam torenti?
rapidmovieztačkacom, lepo piše koja je verzija, ne mora se gledati u pasulj.
The End.
Unexpected

Postby Crazy Soul » 10 Dec 2014, 23:05

Unexpected wrote:Šta će vam torenti?

To je bez prevoda?
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Unexpected » 10 Dec 2014, 23:09

Crazy Soul wrote:
Unexpected wrote:Šta će vam torenti?

To je bez prevoda?

Bez prevoda, za prevode su tu:
http://www.podnapisi.net
http://www.prijevodi-online.org (najbolji za serije)
http://www.titlovi.com
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura