Baxter Stockman wrote:Mogu li ovi što su gledali (da ne kažem matoriji) da uporede Danilovića i Bogdanovića kao igrače, kao i njihov doprinos reprezentaciji?
Skoro sam prisustvovao jednoj diskusiji, ali nisam mogao da se uključim jer nije kao da sam gledao PSD. Uglavnom složili su se da je ovaj prvi bio ubica i ne neki razigravač plus dosta bolji odbrambeni igrač, dok je ovaj drugi više neki all around player.
I ovaj prvi im je još uvek po doprinosu dosta ispred Bogdana zbog zlatnih medalja...
Skoro sam prisustvovao jednoj diskusiji, ali nisam mogao da se uključim jer nije kao da sam gledao PSD. Uglavnom složili su se da je ovaj prvi bio ubica i ne neki razigravač plus dosta bolji odbrambeni igrač, dok je ovaj drugi više neki all around player.
I ovaj prvi im je još uvek po doprinosu dosta ispred Bogdana zbog zlatnih medalja...
Ćoba wrote:Pa dobro ne moze se porediti kvalitet ekipe s kojom je Danilovic uzimao zlata i Bogdanove s kojom je uzimao srebra.
Ron Swanson wrote:Danilović je imao veća muda od Bogdana. Bogiju svaka čast, sjajan je, ali Saša je druga dimenzija.
Niksicanin wrote:Ron Swanson wrote:Danilović je imao veća muda od Bogdana. Bogiju svaka čast, sjajan je, ali Saša je druga dimenzija.
Причао је он или неко да кад је фрка, легенде клуба соуште поглед, а овај се јави да шутира одлучујући шут. И наравно уђе.
grobar_Zvornik wrote:Волим Богдана... али Даниловић је рођени побједник... један од ријетких које смо имали у историји.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests