Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Neozbiljni pesimista » 02 Sep 2011, 21:39

Bravo Pantelinjo - zasluzio je paklo "Drine" :triprsta:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Sasa_Beli » 02 Sep 2011, 21:42

Solidna igra , prijatno sam iznenadjen. Pantelic dao gol , zato je i padala kisa :D
Sasa_Beli

Postby Monsieur Poirot » 02 Sep 2011, 21:43

:banana: :mj:

"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Sony » 02 Sep 2011, 21:44

Iscupasmo trijumf. Bravo...

Sad su sanse za baraz realnije.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby CRNO_BELI » 02 Sep 2011, 21:50

Jos dugo, dugo, dugooo ce nam Marko biti jedini napadac. Pokazao je da se zna nositi sa korpulentnim Ircima. :biggrin:

Vec osjecam strah, koji se uvukao u odbranu Farana. :biggrin:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Neozbiljni pesimista » 02 Sep 2011, 21:53

Aca the Hair: "Adem Ljajić, još jedan od igrača koji slave rođendan u septembru...Kao i Stanković, Kuzmanović, Pantelić i Stanković'' :blue:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby harper lee » 02 Sep 2011, 21:57

Ne dadosmo gol iz onolikih sansi i na kraju ga Beskorisna Vreca utrpa. Izgleda ipak ima necega u onolikom krstenju i metanisanju. :biggrin:

Za divno cudo igrali smo mnogo bolje nego sto sam ocekivao, ne racunajuci onaj period na pocetku drugog poluvremena i to sto smo jednostavno prestali da igramo nakon sto smo dali gol, kao po obicaju. Pizon briljirao sa izmenama ali izgleda da je menjao ono sto je morao jer smo crkli na terenu poslednjih 25 minuta, tako da mu i tu zazmurimo na oba oka.

Rajkovic odigrao odlicno, on je vec sada verovatno nas najbolji skakac u odbrani. Kolarov isto veoma dobar. Manevar nekoliko puta odigrao doktorski, lepo razvlacio, lepo prenosio, par puta smo imali strasnu tranziciju, a onda je Ninkovic crkao i toliko o tome. Bane Ivanovic totalno van forme. Jovanovic nikako da nauci da hoda. Sulejmani ni na klupi, moralo je tamo da se nadje mesta za 96 zadnjih veznih da Pizon moze da probere sta ce da ubaci ako nekim slucajem povedemo.

Jebi ga, odigramo nesto na trenutke samo da se iznerviramo kad shvatimo sta mozemo da igramo sa ovim igracima da nam je fudbal generalno malo ozbiljniji.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Lucenzo » 02 Sep 2011, 22:05

Lepo smo igrali, znamo mi i mnogo bolje, ali od kad nas Pizon vodi ja mislim da je ovo najbolja partija.
Rajkovic :jos: :jos: :jos: :jos:
Dzigi, Grobari su uz tebe!!!
Lucenzo

Postby KKP » 02 Sep 2011, 22:19

A ja se ćudim što onoliko pada kiša... :lollol:

Bravo za momke, dobro su odigrali, u prvom poluvremenu smo propustili nekoliko oldičnih šansi, sasvim pristojno igrali. Irci su pripretili na početku drugog, mislio sam da će nas kaziniti za promašaje, ali sve u svemu, bili smo bolje, zasluženo pobedili, a Pantelić je stvarno sjajno reagovao, pričitao onog duduka njihovog, što vraća s centra loptu golmanu (!?) i postigao gol. Idemo dalje, veoma važna pobeda! :triprsta:
KKP

Postby kocic » 02 Sep 2011, 23:05

pantelaar™ :blue: :blue: :blue: :blue:
vratite kezu!!!
kocic

Postby kocic » 02 Sep 2011, 23:05

pizon selja™ :blue: :blue: :blue: :blue:
vratite kezu!!!
kocic

Postby VMJunior » 02 Sep 2011, 23:26

Samo kad smo uspeli da izvucemo 3 boda ovde,sve ostalo je manje bitno.
Potpuno zasluzena pobeda,momci su igrali ovaj mec pod velikim pritiskom,teren ocekivano odlican(na oko :) )ali je zato kisurina padala kao da ce sutra smak Sveta,nece padati narednih godinu dana.

Sasvim solidna partija,kontrolisali smo mec,pas je bio na zavidnom nivou,dosta otvaranje,nudjenja vise resenja igracu sa loptom i ohrabrujuce pred finis kvalifikacija.Odbrana stamena,stabilna i disciplinovana.
Pantelic sjajno iskoristio poklon,gol na iskustvo.Svaka cast!Moze se ispostaviti kao jedan od golova koji nas je odveo na EP,nikad se ne zna.

Osim nase pobede,jos jedna lepa vest i poraz Slovenije kod kuce tako da smo sada izbili u prvi plan i imamo lepu situaciju pred poslednja 2 meca i posle ocekivane pobede nad Farskim Ostrvima.

Ne predaje se Piki! :maher:
VMJunior

Postby Burke » 02 Sep 2011, 23:34

Хвала ти Марко што се и даље надамо Пољској и Украјини :triprsta:

Изненађен сам веома добром игром у првом полувремену. Лопта је ишла брзо и тачно, углавном смо играли на два додира, просто нисам веровао да ми можемо тако да одиграмо. Нинковић дефинитивно заслужује да увек буде у стартних 11. Не плаши се од лопте, увек се нуди као решење и има веома сигуран пас. Станковић исто одиграо јако добру утакмицу. Што рече Харпер, Коларов је стварно играчина. Сам је држао целу леву страну, а није ми јасно зашто га не пусте да изводи и корнере, пошто има страшан центаршут. Овако, ниједан наш центаршут из корнера није стигао ни до прве стативе, а имамо страховит потенцијал у игри из прекида. Али јбг кад Жонпи о томе не размишља. На руку нам иде резултат из Словеније и уз победу против Фарана значајно нам расту шансе за улазак у бараж.

Аца Стојановић тотално одлемио, каже за неког играча Северне Ирске "пење се свуда по Петровићу" :krsti: :lol:
Burke

Postby Monsieur Poirot » 02 Sep 2011, 23:55

Ja sam se malo bavio kalkulacijama(racunam 3 boda protiv Farana) i evo sta kaze(u);

Da budemo sigurno bolji od Slovenaca i da ne zavisimo od poslednjeg meca tamo, treba da ostvarimo bolji rezultat protiv Italijana od njihovog rezultata protiv istih(gostuju im u utorak)

Sto se ostalih tice cinjenica je da Estonci mogu ozbiljno da zamrse ako oba puta pobede Irce i u tom slucaju nama trebaju tri boda iz poslednje dve utakmice, sto nece biti nimalo lako, a i Irci ako zabeleze obe pobede(plus gostuju rasterecenim Italijanima) mogu i oni do 16 ili 18 bodova sto znaci da opet moramo do 2 ili cak 4 boda u poslednje dve utakmice.

Dakle, u utorak nam treba remi u Talinu(ili pobeda domacina sto je bolja opcija jer ce oni teze do pobede u Irskoj i time do "kompletiranja igre za 6 poena" sto bi rekao Edin) i naravno pobeda Italijana. Za dalje cemo videti.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Felipao » 03 Sep 2011, 00:16

Sony wrote:Aca Stojanovic: '' Ej momci...koliko vam je opomena potrebno''

:D :D :D :D :D

Briljira lik...

http://vukajlija.com/zabava/posteri/246845-ej-momci
Felipao

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja