Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby nolinjo » 29 Aug 2011, 15:37

jedan tiket

2/3 rosenborg 2-1 ,sparta 1-2 i aatvidaberg 2-1

drugi tiket

2/3 rosenborg 2-1.haka 1-2,atvidaberg 2-1

treci tiket

2/3 rejkjavik 2-1.haka 1-2, i rosenborg 2-1

po minimalnu uplatu ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 29 Aug 2011, 20:13

nolinjo wrote:Pick Åtvidaberg
1.70
7/10
3:1 :okk:
Two teams who use to play in Allsvenskan...and both was hoping for promotion...Åtvidaberg is going to make it...Hammarby will try next year...Hammarby have among Djurgården and AIK very good fans and they are big in numbers.....and with these fans on Söderstadion they are very hard to play...but now they are on the road and they are much weaker without their homesupport....only one win in 10 games.
Åtvidaberg is playing on plastic turf and is so strong with 8-1-1 and Hammarby will have huge problems....Hammary also have Dahl suspended.

York -Alfreton

pick: -1 York City @ 1,87 bet365

Third placed York welcomes bottom of the table Alfreton for this fixture. Newly promoted Alfreton just can't find their game and they have only 2 points from 5 matches. Alfreton's defence has been horrible so far,they conceded 14 goals in 5 matches,almost 3 per game,2 days ago they were trashed by Wrexham 1-4. For this game they have Josh Law missing due to injury. York is currently on the third place,but they have just taken advantage of their good schedule,they have mainly played against teams from bottom part of the table. They are under imperative to win because after this game they play 5 of next 6 games against top of the table oponnents.York will push 100% from the start and I expect their easy win.

7/10

0:1 :nisamodavle: :tap:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Re: Tipstersko takmicenje Avangarda.In

Postby CRNO BELI SVET » 29 Aug 2011, 21:36

CRNO BELI SVET wrote:Barselona-Viljareal GG3+ 10/10 2.28 meridian :krsti: (i oni jednom da poklone nešto, maximum se moglo izvući 2.00 na ovu igru...)

Viljareal je trenutno verovatno jedina ekipa na svetu koja može da održi u egalu kontrolu poseda lopte protiv Barselone i odoli njihovom nenormalnom presingu...

Samo je pitanje ko će biti koncentrisaniji u realizaciji, dal' Mesi, Vilja, Aleksis i Pedro, ili Rosi i Nilmar...
Verovatno ovi prvi, ali sam siguran da ni "Podmornica" neće ostati dužna...

Bold-Može Qrac...Bravo Dejane magarče samo se ti zavaravaj... :pop:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Re: Tipstersko takmicenje Avangarda.In

Postby kotrljko » 29 Aug 2011, 23:37

ja sam odigrao singl 5+,ali sam se dugo premisljao dal da odigram upravo u meridijanu GG3+ na ovaj value bet ...

medjutim,par puta sam se tako opekao,pa sam resio da zviznem ukupno golova i da se ne nerviram ukoliko samo barsa bude trpala ...

mada su podmornici cist gol ponistili,tj sudija kreten nije pustio prednost kad su izasla 2 igraca viljareala ispred golmana pred kraj prvog poluvremena ... ali skoro nisam gledao losiji viljareal ...
kotrljko

Postby Monsieur Poirot » 30 Aug 2011, 21:28

I Li Novak u 82. za vodjstvo Hadersfilda od 2-1. Nemojte da kazete da vam nisam rekao :P
Hadersfild

Naravno, i kvota je morala da padne, no never mind
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby AirBall » 30 Aug 2011, 21:32

Uzeo sam ja po 1,90... Hvala u svakom slucaju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Monsieur Poirot » 30 Aug 2011, 21:41

Odlicno, da se iskupim za Austrijanca(prakticno moj jedini promasaj danas s obzirom da je Dancevic predao), mada sam te odgovorio i od Berera, znaci uspesan dan :roll:
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby nolinjo » 31 Aug 2011, 01:44

Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 31 Aug 2011, 08:50

Sta mislite o Le Mansu danas? Gledao sam Ajaccio i definitivno ne pripadaju prvoj ligi... Uz to timovi iz prve lige znaju da ne budu u potpunosti motivisani za League Cup... Motivacija je na strani domacih, a i iskreno sumnjam da su slabiji...
AirBall

Postby Tyrone Spong » 01 Sep 2011, 00:25

nolinjo wrote:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1359-6394304-908 AAA PLACEM I TUGUJEM :girlcry:

au brate :mukica:
Tyrone Spong

Postby AirBall » 01 Sep 2011, 12:30

Imate u Maxbetu Nemacka u21 protiv San Marina u21 -5,5 @ 1,75...

U Aziji je -6,5 @ 1,59 tako da ova opklada izgleda kao free money...
AirBall

Postby nolinjo » 02 Sep 2011, 10:07

magadaskar Nigeria 2 sa hendikepom
@1.62 mozzartbet
8/10

Madagaskar missed to advance to next round and now they have kicked the whole team...and U23 will play this game for Madagaskar agasinst Nigeria..

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 3555134.ab

pick: Belize scores @ 2,05 stanleybet
stake: 3/10

Belize is a poor team,but they play attacking football,they managed to score twice against solid sides like Salvador and Guatemala and today they play against Grenada who decided to renew their national team so all the older players like Anthony and Patrick Modeste won't play, the majority of players will be from U23 squad that played Olympic qualifiers 2 months ago(They also have a new coach Roderick Griffith) . In that qualifiers they have beaten Dominica and lost to Trinidad&Tobago and Curacao(?!). In my opinion a team that losses from Curacao U23 national team is a really poor team,and anyone can score against them. Belize will play with their best squad including 5 players from Honduras league: Shane Moody Orio (Marathon) -GK(13/0), Elroy Kuylen(Platense)-MF(10/2),Elroy Smith(Deportes Savio)-MF(16/2), Harrison Roches(Platense)-MF(16/2) and best player Deon McCaulay(Deportes Savio)FW(9/8).
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Burke » 03 Sep 2011, 18:08

Шта мислите о кецу на Каљари вечерас? Партизан је отпутовао са само 13 играча, које је пре пар дана победила Сента. Квота у Моцарту је баш привлачна 1,95 :drool: Тешко да ћу одолети да не ставим једну црвену на Италијане :angel2:
Burke

Postby Tajler » 03 Sep 2011, 18:15

Kaljari će igrati u najjačem sastavu, ovo je promocija tima za ovu sezonu. Što se nas tiče, sam znaš koliko igrača i koji tim je otišao. Isto tako znaš i dešavanja u klubu od prethodnih para dana..
Kako je Partizan moj tim, ne znam koliko mogu objektivno da sagledam sve činjenice te neću ništa igrati.
Ali očekujem 1, i tih 1.95 je sasvim lepa ponuda.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby mali_buda » 03 Sep 2011, 18:20

Burke wrote:Шта мислите о кецу на Каљари вечерас? Партизан је отпутовао са само 13 играча, које је пре пар дана победила Сента. Квота у Моцарту је баш привлачна 1,95 :drool: Тешко да ћу одолети да не ставим једну црвену на Италијане :angel2:

Don't ever understimate the heart of a champion! :jezik:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje