xreceved wrote:34. NYK - Cleanthony Early (SF, Wichita State)
Hudini, zadovoljan?
po onome sto sam video i procitao prezadovoljan. od nicega do pre dva dana smo dobili igraca koji ce imati sigurno ulogu u ekipi. pogotovo ako Melo ode ocekujem da ce imati zapaenu ulogu. i mislim da je i u ovom momentu spreman za NBA. skoro pa da smo uzeli first round igraca u drugoj rundi
za srpskog zeta nemam pojma kakav je, ali je valjda igrao D ligu, pa necemo moci da ga stashujemo. francuza smo uzeli kesom, tako da je minimalni rizik. ako bude neki bum, mozemo ga potpisati ili trejdovati.
pokusali smo da uzmemo nekog boljeg pika i PJ Hairstona, ali nismo uspeli, jer su puno trazili.
jos uvek mi je jako krivo sto je Bogdan otisao u Sunse, jer sam se nadao da ce ga pokupiti Spursi ili neki ozbiljniji NBA tim, ali sta je tu je, dobio je zagarantovan ugovor i to je dobro. ako ode neka se izbori za minutazu, pa cemo videti sta dalje. nije iskljuceno da i trejduju prava negde.
izgleda da su 76ersi i Denver postali americki Ritas

Jokic ce verujem uskoro u NBA, Dangu bi Spursi takodje mogli da povuku. a verovatno ce se i Vasa okusati. u svakom slucaju na njima je da vredno rade i izbore se za minutaze.
sto se iznenadjenja tice to je svakako Stauskas na 8. mestu, Gordon na 4. (mada to je posle se pokazao kao dobar potez) i definitivno onaj Brazilac koga je izvukao Ujiri, a koji je prosecno belezio 13 minuta u Brazilu.
Stealovi prve runde Harris, Shabazz i Anderson, i naravno BB