Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby Golden Warrior » 27 Jun 2014, 11:24

Stvarno ne razumem neke stvari prvo 70% njih tankuje za ovaj draft i onda gledaju kako da se ratosiljaju tih pikova ne bi li ispilicarali neke novce ili dizu igrace koji im ne trebaju.

Zalizani se ocigledno utalio sa Filadelfijom i Denverom sto prilicno jadno deluje, kapiram da Filadelfiji nista ne znaci ova sezona ali ne znam koliko im je jasno da ako neko od ovih igraca i proigra u Evropi da ce im Misko odrati kozu sa ledja :biggrin:

Nije mi jasno kako je ovaj Anderson ovoliko nisko pao i definitivno odlican posao Spursa, pravi igrac za njih koji ima visok kosarkaski IQ i zna da igra kosarku.
Golden Warrior

Postby manes » 27 Jun 2014, 11:42

AirBall wrote:Opet je Greg Popovich dobro prosao... Mogao bi Kyle Anderson da bude iznenadjenje drafta... Gde je Ujiri nasao ovog Brazilca?

O daa, Kyle je odlican igrac. Najavljivao sam ga jos pre par meseci kao sjajnog igraca, uklopice se on vrlo lako.

Sto se Bogdana tice, jako mi je drago da je izabran u prvoj rundi, ali ostaje zal sto to nije bilo sa pozicije 30.

Bravo i za Dangubica i ostale!
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Houdini » 27 Jun 2014, 12:31

xreceved wrote:34. NYK - Cleanthony Early (SF, Wichita State)

Hudini, zadovoljan?

po onome sto sam video i procitao prezadovoljan. od nicega do pre dva dana smo dobili igraca koji ce imati sigurno ulogu u ekipi. pogotovo ako Melo ode ocekujem da ce imati zapaenu ulogu. i mislim da je i u ovom momentu spreman za NBA. skoro pa da smo uzeli first round igraca u drugoj rundi :biggrin:

za srpskog zeta nemam pojma kakav je, ali je valjda igrao D ligu, pa necemo moci da ga stashujemo. francuza smo uzeli kesom, tako da je minimalni rizik. ako bude neki bum, mozemo ga potpisati ili trejdovati.

pokusali smo da uzmemo nekog boljeg pika i PJ Hairstona, ali nismo uspeli, jer su puno trazili.

jos uvek mi je jako krivo sto je Bogdan otisao u Sunse, jer sam se nadao da ce ga pokupiti Spursi ili neki ozbiljniji NBA tim, ali sta je tu je, dobio je zagarantovan ugovor i to je dobro. ako ode neka se izbori za minutazu, pa cemo videti sta dalje. nije iskljuceno da i trejduju prava negde.

izgleda da su 76ersi i Denver postali americki Ritas :biggrin: Jokic ce verujem uskoro u NBA, Dangu bi Spursi takodje mogli da povuku. a verovatno ce se i Vasa okusati. u svakom slucaju na njima je da vredno rade i izbore se za minutaze.

sto se iznenadjenja tice to je svakako Stauskas na 8. mestu, Gordon na 4. (mada to je posle se pokazao kao dobar potez) i definitivno onaj Brazilac koga je izvukao Ujiri, a koji je prosecno belezio 13 minuta u Brazilu.

Stealovi prve runde Harris, Shabazz i Anderson, i naravno BB :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby xrečeved » 27 Jun 2014, 12:42

A poor man Greek-freak? :D
xrečeved

Postby Hezonja » 27 Jun 2014, 12:47

Sad vidim da Ojars SIlins isto nije izabran...
Hezonja

Postby Houdini » 27 Jun 2014, 12:53

xreceved wrote:A poor man Greek-freak? :D

nemam pojma, ako mi verujes da sam juce prvi put cuo da ovaj iz Bucksa ima brata i to tako sto je neko izbacio sliku Nikolije sa tim nekim svojim deckom, koji je kao kosarkas :biggrin: a nisam ni gledao klipove, tako da veze nemam ali verujem Filu :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby DjoleCZBG » 27 Jun 2014, 12:55

Šta mislite za Bogdana i naše, da li će neko od njih ostati u NBA ove sezone ?

EDIT: Sad vidim da je GM Sansa rekao da očekuje da se Bogdan vrati u Partizan.
Last edited by DjoleCZBG on 27 Jun 2014, 13:00, edited 1 time in total.
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby Ćoba » 27 Jun 2014, 12:58

Steta sto Bogdana ne uzese Spursi ali mislim da mu nece biti lose ni sa Dragicem, vjerovatno im je on bio glavni skaut pri draftovanju Bogdana. :okk: I mislim da svakako treba Bogdan ici iz KKP, Obradovic ili Pesic, ne smije sebi dozvoliti da ne igra EL.

Dangubicu kasika upala u med, sad je samo na njemu da ludacki radi i popravi sut.
Ćoba

Postby xrečeved » 27 Jun 2014, 13:10

Gledam malopre, zar je moguće da Dašić nije bio izabran na draftu? Onoliki talenat, sa onim predispozicijama, skroz neverovatno...

Houdini wrote:
xreceved wrote:A poor man Greek-freak? :D

nemam pojma, ako mi verujes da sam juce prvi put cuo da ovaj iz Bucksa ima brata i to tako sto je neko izbacio sliku Nikolije sa tim nekim svojim deckom, koji je kao kosarkas :biggrin: a nisam ni gledao klipove, tako da veze nemam ali verujem Filu :biggrin:

Ima 4 brata, 2x stariji, 2x mlađi; kažu da je ovaj stariji dobar defanzivac, a i da je izgleda veliki talenat mlađi, Kostas Antetokounmpo (16, SG, 198/77).

Meni deluje ok, fin za bekap 3. Mada bi moglo da bude loše što sad imaju 2 ruki trojke.

Hezonja wrote:Sad vidim da Ojars SIlins isto nije izabran...

Baš sam hteo jutros da te pitam za to, ti reče da je zanimljiv Amerima...
xrečeved

Postby Houdini » 27 Jun 2014, 13:16

xreceved wrote:Meni deluje ok, fin za bekap 3. Mada bi moglo da bude loše što sad imaju 2 ruki trojke.

Melo najverovatnije ide, a ne bih se zacudio ni da se JR-a rese vec ove sezone, pa mozda i dobije priliku.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby xrečeved » 27 Jun 2014, 13:21

Houdini wrote:
xreceved wrote:Meni deluje ok, fin za bekap 3. Mada bi moglo da bude loše što sad imaju 2 ruki trojke.

Melo najverovatnije ide, a ne bih se zacudio ni da se JR-a rese vec ove sezone, pa mozda i dobije priliku.

Znam, samo ne znam kako će njih dvojica izneti tu poziciju, na to mislim. Ali hajde da kažemo da će Fil smisliti nešto. :okk:
xrečeved

Postby Houdini » 27 Jun 2014, 13:24

da budem iskren ne znam ni sta se ocekuje od sledece sezone. da li tankujemo (jer gle cuda imamo pika 1. runde sledece sezone) ili cemo da pokusamo nesto ozbiljnije.. za ovo drugo nam treba neko cudo u vidu ozbiljnog igraca, a za ovo drugo ce se ova dvojica snaci na 3 :biggrin:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby vess » 27 Jun 2014, 13:31

Ali jbt kakvo iznenadjenje je vaj Brazilac. Ladno nemaju nikakvih informacija o njemu ni na nba. com. :biggrin:
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby AirBall » 27 Jun 2014, 13:31

Sta mislite ko je najbolje prosao na draftu?

Kad je Orlando podigao Aarona Gordona ucinilo mi se da je bilo i boljih opcija, ali su to ocigledno ispeglali dovodjenjem Paytona tako da imaju mlade zveri u najavi... Ogroman defanzivni potencijal, odlicna atletska ekipa...

Wiggins je definitivno uz Embiida najbolji igrac na draftu, ali mislim da Cavsi moraju pod hitno da naprave neke trade-ove... Treba im kvalitetan igrac unutra, a previse su nagomilali bekova i krila...

Odlican draft i za Utah, Exum i Rodney Hood... Tesko da je moglo bolje sa pozicija 5 i 23...

Denver je takodje razbio sa trade-om McDermotta za Nurkica i Harrisa jer su oni i onako zeleli Bosanca...

Stauskas je po meni macka u dzaku, LaVine strasan igrac, ali ocigledno olupina u glavi...

Misko je uspeo u primarnom cilju da sve klince koje ima gurne u drugu rundu drafta jer tu nema ogranicenje ugovora kao za nize pikove prve runde...

Vase misljenje?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 27 Jun 2014, 13:44

meni se cini da je Orlando uradio najbolju stvar, uzeli su Pejtona i Gordona i ako nabave vos neko SF ili PF imace finu petorku.

Fila je imala dobre pozicije, ali me razocarala sa Saricem, ocekivao sam nekog beka gde bi vec sledece sezone mogli biti konkurentan PO tim, ovako kako mi deluje oni ce opet biti u nekom polu tank modu. a kad misle da jure ozbiljne rezultate videcemo.

Finiks je dobro prosao sa Warenom, Enisom i Bogdanom. Sarlot odlicno sa Vonlehom i PJ (jos su dobili i neke pikove od Miamija za Shabazza). Denver jer je sa 1 pikom dobio Harrisa, ali i Nurkica kojeg su hteli. Spursi su zavrsili dobar posao. Boston sa Smartom i Youngom takodje.

videcemo sta ce uraditi Stauskas i da li se Sacramento zajebao, a jos me vise zanima Toronto sa tim Brazilcem.
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Američka košarka