Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby Pit Bull » 31 May 2014, 18:18

xreceved wrote:
B13 wrote:Irving je Bog kosarke, a i dalje nastavlja da se razvija. Bila bi ludost trejdovati ga za bilo koga. Decko je bio MVP All star weekenda, pored onakvih igraca. Jeste to egzibicija, ali opet. Njegov odlazak vratio bi Klivlend korak u nazad, siguran sam.

Ko je spomenuo odlazak Kajrija? :D

Ja :D

Vigins je potencijalna zvezda, novi LBJ :D Ako za Irvinga mogu dobiti malo slabijeg pleja i centra koji valja onda i ne bi bio los trade

Plej-Vejters-Vigins-4-centar...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby xrečeved » 31 May 2014, 18:22

Izvini, nisam video. :D

Ne budi lud, jeste Kajri budala i sebicnjak i nema pojma sta radi (iako dobro radi), ali ne menja se tek tako all star igrac. Eventualno za CP3ja ili onog malog iz Jute, jer ce biti MVP... :D
xrečeved

Postby B13 » 31 May 2014, 18:22

A zasto ne bi imali 2 velike zvezde, a pokusali da trejduju Waitersa za korektnog centra? :D Tompson dobre stvari radi u reketu, Varejao jeste ofanzivna kanta, ali kupi skokove. Na stranu to sto se meni Waiters ni malo ne svidja, ali kazu ljudi da je talenat :D
B13

Postby Starks » 31 May 2014, 18:30

Vigins je sličan Lebronu samo po poziciji na kojoj igra i po hajpu koji ga prati pred dolazak u NBA.

Kanađanin ima prirodne predispozicije zahvaljujući kojim ne mora da se razvija u teretani. On se oslanja na tehniku i finese, ima mentalitet scorera kakav se rijetko viđa. Sirovi Viginsov atleticizam je zapanjujuć; na koledžu je bio prototip triple-threat igrača -> sa loptom može sve i još će učiniti da to izgleda sasvim lako i jednostavno.

Po stilu igre i eleganciji Vigins se jedino može uporediti sa Trejsijem Mekgrejdijem.

Svi znamo šta bi bilo da T-Maca (i Minga kao sidekicka) nisu pratile povrede, danas vjerovatno ne bismo pričali o Kobiju, Džejmsu i Durantu.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Pit Bull » 31 May 2014, 18:32

B13 wrote:A zasto ne bi imali 2 velike zvezde, a pokusali da trejduju Waitersa za korektnog centra? :D Tompson dobre stvari radi u reketu, Varejao jeste ofanzivna kanta, ali kupi skokove. Na stranu to sto se meni Waiters ni malo ne svidja, ali kazu ljudi da je talenat :D

Zato sto sumnjam da mogu za Vejtersa dobiti dobrog centra ali ako mogu svaka im cast, jos bolje za njih...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby nolinjo » 31 May 2014, 20:18

kavsi da uzmu mog brata juliusa i nadaju se lebronu i imaju sampionski tim za godine dve
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby juka_nurkic » 31 May 2014, 20:31

klivlend ako im se vrati lbj, mogu sutnuti sve ionako ih je kralj vodio do finala i ranije
Jusuf Nurkic= GIGAGNT
Nije GIGAGNT vec GIGANT!
juka_nurkic

Postby B13 » 01 Jun 2014, 02:27

Sve zavisi od toga da li Majami uzima titulu.
Negde sam cak citao da postoji mogucnost da LBJ dodje u Kliperse. CP3 mu je kum, krstio mu je dete, najbolji su drugari, pa kao po toj vezi. Moguce da sam cak i ovde to procitao.
Sa druge strane, ako Majami ponovo uzme titulu, verujem da ce nastaviti da jure niz. Ceka nas uzbudljivo leto, sve u svemu.
B13

Postby Batman » 01 Jun 2014, 02:53

JA ne znam odakle bi Klipersi imali mesta u SC-u za LeBrona? Nidje veze
Batman

Postby B13 » 01 Jun 2014, 03:01

Odrekli bi se Deandrea, i jos jednog, kako bi oslobodili salary. Tako je neka prica isla, nisam samo siguran na koji nacin bi to izveli.
B13

Postby Baron » 01 Jun 2014, 21:11

Kakve su vase prognoze pred draft, sta mislite ko ce se najbolje snaci ?

Ja nekako verujem u Exuma, sledeci pik mi je Embid...Wigins i Parker me nisu nesto odusevili..Exum me bas dojmio..

Je l' Okafor ne izlazi ove godine ?
Baron

Postby Starks » 01 Jun 2014, 21:30

Lawrence wrote:Kakve su vase prognoze pred draft, sta mislite ko ce se najbolje snaci ?

Ja nekako verujem u Exuma, sledeci pik mi je Embid...Wigins i Parker me nisu nesto odusevili..Exum me bas dojmio..

Je l' Okafor ne izlazi ove godine ?

Vigins, Mekdermot i Egzum su mi blue chips pikovi, Parker će isto imati lijepu karijeru. Embid ima te leđne probleme, nisam ga ni gledao mnogo pa ne znam šta da kažem o njemu.

Okafor tek ide na koledž, ne može u NBA bez bilo koledž bilo evropskog iskustva (kao Dženings). Mislim da će biti na Djuku kod Križevskog.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Baron » 01 Jun 2014, 23:47

Meni se dopao Rodni Hud..Parker mi je tviner, ne znam sta bih ti rekao, malo sam gledao, al' nije bas ostavio utisak da je novi Melo koji je mozda i najraznovrsniji napadac u NBA..Exum mi se svidja sa prvenstva za mlade, tu sam osmekao i Jahila Okafora, al' sam zaboravio da je 96...

Smart mi na tom prvenstvu uopste nije ostavio utisak top 5 pika, a Aaron Gordon jos manje..
Baron

Postby Hezonja » 01 Jun 2014, 23:48

KAkav vam je Lavine?
Hezonja

Postby Tegi » 02 Jun 2014, 01:06

Lawrence wrote:Meni se dopao Rodni Hud..Parker mi je tviner, ne znam sta bih ti rekao, malo sam gledao, al' nije bas ostavio utisak da je novi Melo koji je mozda i najraznovrsniji napadac u NBA..Exum mi se svidja sa prvenstva za mlade, tu sam osmekao i Jahila Okafora, al' sam zaboravio da je 96...

Smart mi na tom prvenstvu uopste nije ostavio utisak top 5 pika, a Aaron Gordon jos manje..

Ali se zato tadasnji anonimus i tvoj ljubimac Enfrid Pejton bas lepo kotira. Prva runda. :okk: Ruku u vatru da ce biti od njega igrac.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Američka košarka