Board index Forum Avangarda.in
by AirBall » 23 Apr 2014, 11:30
Nevidljivko wrote:Kada Dule Vujosevic bude bio umesan u kradje na drzavnom nivou, bude imao neku veliku politicku funkciju. Bude bio umesan u neko ubistvo onda mozemo pricati o slicnostima.
by AirBall » 23 Apr 2014, 18:27
civor wrote:A ti inace ne bi likovao nego te podcenjivanje izazvalo .
skevurina wrote:Nismo isti
civor wrote:To znam odavno .
skevurina wrote:Ja znam od osnovne skole, za razliku od grobara mi smo mogli pikati loptu na skolskom
civor wrote:Trebao si da kazes iz kolevke da ti je genetski preneseno.
by AirBall » 24 Apr 2014, 10:37
licimur wrote:U subotu bi mogla da se stavi jagodica na slag, i mislim da cemo odrati stoku i staviti i tu jagodicu na mesto.
by AirBall » 24 Apr 2014, 10:38
by AirBall » 24 Apr 2014, 10:41
Diktator wrote:Znate sta...Luka ce ga munuti musavima...ko ce kome ako ne svoj svome
by irriducibili » 24 Apr 2014, 15:46
Opticus wrote:Ako omalovazavanjem i merenjima tipa, ko ima veci, lecis neke frustracije onda te razumem.
Opticus wrote:Nastavljas djonom,a o meni i mojim godinama cenis na osnovu broja postova ili si mozda i tu informaciju dobio u kafani.Toliko su ti uglavnom validne i ostale informcije,ocigledno.I tvoje frustracije su ocigledno mnogo dublje,i nisu izgleda uopste vezane za Partizan.Pozz
by AirBall » 24 Apr 2014, 17:45
Dare wrote:Jer je udario na ego
by AirBall » 24 Apr 2014, 17:53
Hezonja wrote:Daretu 7 dana zbog onoga. Kako te nije sramota da decku koji je jedan od najprvrzenijih forumu dajes onoliku kaznu zbog onoga?
by AirBall » 24 Apr 2014, 21:41
Doktor Mo wrote:AirBall wrote:Kazne nece biti...
AirBall wrote:Kazne nece biti...
by Burke » 27 Apr 2014, 11:13
Nikola Kavaja wrote:Dzajic izjavio da pobeda Partizana nije regularna,xaxax kakav kriminalac i smrad od coveka.
by Burke » 27 Apr 2014, 11:24
Southern Comfort wrote:Da je Mažić bio konsekventan kod davanja kartona Mijailović bi već do poluvremena išao na hlađenje. Od svih naprednjačkih igrača ubedljivo najveći džukac i neznalica.Koliki moralni gmizavac treba da budeš da se i posle ovakvog suđenja, dva poklon penala žališ na suđenje?!
by Burke » 27 Apr 2014, 12:38
Sre10 wrote:I nikako da neko pogresi u nasu korist 19 godina Ovu aboliranu bu_alu ne treba ni pustati da prica,kako li samo pre vaseg gola nije video ono nad Ninkovicem,nema tu srama,vidi se na koga je povukla Draganica
by AirBall » 29 Apr 2014, 16:21
Do duse, koliko vas "jebe" u zdrav mozak, vas i vaseg duhovnog vodju, ajatolaha dobrote i postenja i ja bih ga mrzio iz dna duse. Tako ste nemocni, mozete samo mrziti i to je to
by AirBall » 29 Apr 2014, 17:46
civor wrote:Ako im je to plan onda su totalne budale jer sa Radonjicem na klupi nec e iduce godine osvojiti ni ABA a kamoli uraditi nesto u El.
by AirBall » 30 Apr 2014, 19:05
Return to Avangarda.in
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests