Drugari nisam puno svracao u ove krajeve iz meni vrlo nepoznatih razloga

Ogroman sam ljubitelj dobrih filmova i serija pa rekoh da se ukljucim malo u diskusiju...
Serije koje pratim u poslednje vreme:
1) The Walking Dead - Seriju sam poceo da gledam proslog ponedeljka, fale mi sada samo 3 epizode da zavrsim cetvrtu sezonu. Dok su mi prve tri sezone bile fenomenalne, ova cetvrta mi je malo losija, ali videcemo, mozda se to promeni
2) HIMYM - Upravo sam veceras odgledao poslednju epizodu i ne mogu opisati svoje razocarenje... Neko je vec rekao, poslednje 3 sezone nisu bile toliko dobre, ali je serija generalno bila vrhunska, i na taj nacin da je zavrse, nema smisla... Potpuno je serija izgubila smisao sa zadnje 2 epizode, a pogotovo poslednjih 10 minuta poslednje epizode...
3) Castle - Pratim svaku epizodu kako izadje i jedna mi je od drazih serija, uglavnom najveci broj epizoda je vrlo vrlo dobar i interesantan meni...
4) Modern Family - Serija koja me uvek nasmeje do suza... Genijalna je, mogu da je gledam non-stop, neke epizode i po beskonacno mnogo puta
5) Streberi - Jos jedna serija koja mi uvek popravlja raspolozenje :)
6) Igra Prestola- Poceo sam bio da citam knjigu pre prve sezone, i od tada se gotovo uvek trudim da budem jednu knjigu ispred sezone... Odlicna serija, krivo mi je samo sto ima svega 10 epizoda po sezoni pa se brzo zavrsi...
7) Luther - Nisam ispratio sve o cemu ste pisali, ali ako niste gledali treba je obavezno pogledati! Londonski detektiv koji je ono sto bi se reklo "badass", serija ima svega 3 sezone ali je izvanredna!
8) Sherlock - Fantasticni Benedickt je dao poseban smek ovoj seriji i zaista serija za opustanje.
Sada sam prvi put od vas video True Detective, i svakako mi je sledeca na listi za gledanje.
Toliko od mene zasada :)