Diktator wrote:Ne,ja bih bas voleo da budes sa one strane i iskusis sam u kakav nas polozaj stavljas izmedju ostalog i ti.
Mislim da bi to bilo fer i sa tvoje strane.Ne moras za stalno.Evo,prihvati da na 7 dana budes moderator.Ne mora to da bude ni nedelja sa derbijima,saopstenjima,splacinama za navijackih foruma.Evo,cisto da probas i da shvatis sam da f-ja nije nikakva titula vec jedna velika omca oko vrata gde ti kao mod dolazis u situaciju da budes pljuvan,klevetan,okaljan..i to iz necije obesti,a da nemas nacina da se odbranis od istih osim da uzmes batinu i udaras.
Smatram da smo mnogo puta pogresili vodeci forum,videces ako prihvatis ponudu,neces ni ti imati manje gresaka.
Ali samo ako probas.
Aleksa, ja sam 15 godina moderator s praksom provedenom na destinacijama gde su se odvijali najkrvaviji evropski sukobi i veruj mi da jako dobro znam koliko je tesko moderirati bilo sta ali da takodje jako dobro znam da su vam svi izgovori koje nudite suplji kao godisnja produkcija Fabrike stakla u Zajecaru. Uostalom, vise moderatora je stradalo od admina zbog vasih internih stvari nego sto je oterano od strane forumasa.
Na stranu sto ako neko napise da, recimo, Alonzo ne moze da bude moderator na ovakvom forumu jer nema ama bas nijedan ljudski kvalitet da to moze da radi to ne znaci da se napada cela moderacija. To samo znaci da je Alonzo los izbor.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.