Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Pit Bull » 05 Mar 2014, 01:00

Crazy Soul wrote:
Pit Bull wrote:Zar ima neko da mu se GoT ne svidja :D Meni je realno bez konkurencije od aktivnih serija... Breaking Bad i GoT svakako dve najbolje u zadnjih 10 godina

GoT mi je ok... ali BB.... tu sam stigla do 2. epizode i finish Image

Pazi BB bi trebala pogledati, ja sam imao slican slucaj, prva sezona je realno teski smor i ja sam nekako dosao do 2-3 epizode 2.sezone i stao, serija mi je bila promasaj... Ali od sredine druge sezone i nadalje serija je bez konkurencije, tako da, nateraj se i pogledaj nekako prve dve sezone a kasnije ce to ici samo od sebe :D

lockdown wrote:Ima :D Breaking bad mi je onako, kako koja, neke su skroz ono bukvalno nista se ne dogodi, a neke bas akcija ...

Meni je najbolja bila Lost ...

Lost i Wire su po meni svakako u top 5 u poslednjoj deceniji ali iza GoT-a i BB-a :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Zlaja » 05 Mar 2014, 01:07

Ja sam stigao do 2s2e BB još preprošle nedelje.
Onda sutra nastavljam :D
Zlaja

Postby Pit Bull » 05 Mar 2014, 01:09

Zlaja wrote:Ja sam stigao do 2s2e BB još prošle nedelje.
Onda sutra nastavljam :D

Ja sam negde oko sredine druge sezone stopirao seriju i nisam uopste planirao nastavljati, imao sam skinutu drugu sezonu, nisam brisao i mozda par meseci kasnije odlucio da finisiram i pocela je biti interesantna, dao sam sansu i trecoj sezoni i posle toga je stvarno bez konkurencije...
Pit Bull

Postby Zlaja » 05 Mar 2014, 01:12

Ja sam ovih, koliko, 15ak epizoda odgledao za nedelju dana, ritam uz ručak i večeru :D , takođe stao, ali ću nastaviti, nije loše.
Zlaja

Postby Pit Bull » 05 Mar 2014, 01:14

Zlaja wrote:Ja sam ovih, koliko, 15ak epizoda odgledao za nedelju dana, ritam uz ručak i večeru :D , takođe stao, ali ću nastaviti, nije loše.

Ne mogu nesto da se setim kad se Gus(Giancarlo Esposito, glumi u Revolution jednu od glavnih uloga) pojavljuje, mislim nekad krajem druge ili pocetkom trece sezone, tad prava radnja krece, ne mogu nesto da se setim oko cega je isla radnja na pocetku druge sezone?
Pit Bull

Postby Zlaja » 05 Mar 2014, 01:19

Stigao sam do dela kada su ubili onog meksikanca.
Zlaja

Postby Pit Bull » 05 Mar 2014, 01:27

Zlaja wrote:Stigao sam do dela kada su ubili onog meksikanca.

To kad ga Hank roknuo, jel' tako bese :D Mislim da tada ide taj bzvz dio od par epizoda, uglavnom preguraj nekako drugu sezonu, rekoh ti, od trece krece prava akcije kad se pojavi Gus i jedan jedini Saul Goodman :D

Image
Pit Bull

Postby Starsica » 05 Mar 2014, 01:30

Nisam gledala ni GoT ni BB.
GoT ću pogledati kad pročitam knjige.
BB verovatno neću, nije moj tip serije :beyond:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Zlaja » 05 Mar 2014, 01:31

Dobar je Henk, daje neki šmek seriji.
Nastavljam, ionako mi se završava TD (gledam 2 puta epizodu nedeljno), a od ostalih ispratim samo još TBBT, kad je već 2ipo pukla.
Zlaja

Postby Choda » 06 Mar 2014, 00:49

Zlaja wrote:Stigao sam do dela kada su ubili onog meksikanca.

Moze ovo slobodno i u spoiler, mislim za sada nemam nameru da gledam BB ali cu se mozda prevariti nekad u buducnosti pa ako moze bez spoilera?

Elem za ljude koji su pogledali 7. epizodu True Detective, pretpostavke za osmu, otvarati na sopstvenu odgovornost :biggrin:

Spoiler: pokaži
Martijeva cerka/ke su bile zrtve seksualnog zlostavljanja na neki nacin? Mislim crtezi i decije lutke pa i starija cerka u Devil's Threesome? Mozda je deda sa kevine strane nekako umesan?
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Zlaja » 06 Mar 2014, 01:29

Nisam ja kriv, kucao sam sa telefona. Moderatori ne rade svoj posao. :D

Što se tiče tvog pitanja u vezi TD, pošto opet kucam sa telefona a i nije za spoiler, totalno mu je sve jedno ko je ubica, ko je umešan, serija je iznad tog odgovora. Baš ne razmišljam o tome, ima dosta zanimljivih stvari u seriji za razmišljanje.
Zlaja

Postby Unexpected » 06 Mar 2014, 10:06

Zlaja wrote:Nisam ja kriv, kucao sam sa telefona. Moderatori ne rade svoj posao. :D

Što se tiče tvog pitanja u vezi TD, pošto opet kucam sa telefona a i nije za spoiler, totalno mu je sve jedno ko je ubica, ko je umešan, serija je iznad tog odgovora. Baš ne razmišljam o tome, ima dosta zanimljivih stvari u seriji za razmišljanje.

Serija je filmčina... :biggrin:
Koliko samo fenomenalnih dijaloga/monologa, koliko samo (p)ostavljenih pitanja... Fotografija fenomenalna... MMcC maestralan, veliko iznenađenje za mene...
The End.
Unexpected

Postby Leon S.Kennedy » 08 Mar 2014, 12:18

Procitah zadnjih 10-tak stranica ali me je mrzelo da citam dalje.Bas mi je trebao predlog za neku seriju i odlucih se za TD.

Vidim da niko od vas ne pominje seriju The Following. Druga sezona ide u najvece i meni je super za sad.Kevin Bejkon otikda kako glumi.

Od starijih serija sam se opasno navukao na Tales from The Crypt.Takodje trenutno gledam i American Horror Story pa bi ih preporucio ako neko voli ovaj tip serija.

Izvinjavam se ako je neko vec pisao o njima(verujem da jeste :biggrin: ),ali nisam mogao da stvarno iscitam sve postove.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Leon S.Kennedy » 09 Mar 2014, 21:54

Poceo danas da gledam TD i kad sam video Zlaju odusevio sam se :biggrin:

Iskreno,navukao sam se posle 5 minuta.Jos od Lost ne pamtim da sam se na neku seriju tako brzo primio.

HBO produkcija je definitvno najaca sto se tice serija.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Napredpartizan » 09 Mar 2014, 22:45

Jel gleda neko Black Sails ?

Pogledao sam samo prve 2 epizode za sada i moja neka ocena je 7.5-8..

Sutra True Detective finale, jedva cekam..
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura