Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby BoleBarca » 24 Feb 2014, 22:15

Burke wrote:Danas je u dva navrata trazio od novijih forumasa da se vrate na forum sa kojeg su dosli. Editovao sam mu te postove i u razlogu ga opomenuo da ce biti banovan ukoliko nastavi. Posle svega napisao im je da "seru", sto je prevrsilo meru. 24h nije duga kazna, vise je opomena da nauci na koji nacin da komunicira sa sagovornicima koji nemaju isto misljenje kao on.

Ako se neko od Zvezdasa oseca uvredjeno neka se javi. Mislim da nije zasluzio kaznu. Obicna rasprava kao sto ih bude na tuce u toku jednog dana.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Burke » 24 Feb 2014, 22:22

BoleBarca wrote:Ako se neko od Zvezdasa oseca uvredjeno neka se javi. Mislim da nije zasluzio kaznu. Obicna rasprava kao sto ih bude na tuce u toku jednog dana.

Bole, danas sam ga vec opomenuo da ne salje ljude na drugi forum, jer postoji administracija koja ce kazniti svakoga za koga proceni da je prekrsio pravila. Nije dozvoljeno reci nekome ovo sto je on rekao i nebitno je sada da li se neko zbog toga nasao uvredjenim ili ne. Kazna je najmanja moguca, upravo zbog toga sto nije tezak prekrsaj. Opet ponavljam, ovo je vise opomena Dzoniju da pripazi kako se obraca sagovornicima, nego sto je kazna. Danas sam mu vec editovao dva posta i upozorio ga da pripazi kako se obraca sagovornicima, sto je on ignorisao, cim je napisao ovo zbog cega sam ga kaznio.
Burke

Postby Remy Bonjasky » 24 Feb 2014, 22:26

Burke wrote:Remy, da li si svestan da si ponovo napisao isto ono zbog cega si banovan na mesec dana? Izgleda da ti je i to bilo malo da skapiras sta sme, a sta ne sme da se pise na forumu. Ovaj put smo ti progledali kroz prste, ali ako jos jednom ponovis onaj post, racunaj da ces ponovo na odmor.

Ja sam samo primer naveo,ali ti ocigledno trazis dlaku u jajetu i ja kazem da sam opravdano banovan samo je problem duzina bana,ali posto si ti navijac Zvezde,eto uvazavate sva gradjanska prava i nastavite da Duleta nazivate Svinjom,Dukljaninom i delite banove svojima po 24h.Svaka cast.
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby Burke » 24 Feb 2014, 22:36

Posto ocigledno ne kapiras sta si napisao i kakve posledice to moze da proizvede, ne pada mi na pamet da vodim dalju polemiku na ovu temu. Ovde prestaje dalja prica i budi srecan sto ti je progledano kroz prste da ne budes ponovo banovan posle prvog posta.
Burke

Postby Remy Bonjasky » 24 Feb 2014, 22:38

Burke wrote:Posto ocigledno ne kapiras sta si napisao i kakve posledice to moze da proizvede, ne pada mi na pamet da vodim dalju polemiku na ovu temu. Ovde prestaje dalja prica i budi srecan sto ti je progledano kroz prste da ne budes ponovo banovan posle prvog posta.

Ne sme vise niko da me banuje,jer Partizan nece dobiti nijednu utakmicu dok sam ja kaznjen,posto sam sad na slobodi Tosa kaze ocekuje se veliki niz pobeda :jezik:
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby Dejkan » 25 Feb 2014, 00:50

Remy Bonjasky wrote:
Burke wrote:Posto ocigledno ne kapiras sta si napisao i kakve posledice to moze da proizvede, ne pada mi na pamet da vodim dalju polemiku na ovu temu. Ovde prestaje dalja prica i budi srecan sto ti je progledano kroz prste da ne budes ponovo banovan posle prvog posta.

Ne sme vise niko da me banuje,jer Partizan nece dobiti nijednu utakmicu dok sam ja kaznjen,posto sam sad na slobodi Tosa kaze ocekuje se veliki niz pobeda :jezik:

:lol2: :lol2: legendo! Kralju! :lollol:

Blizi se 3.mart..ajmo pokreni se!
EH DA NAM JE OVE SEZONE...PERO KAMERUN !!!
Dejkan

Postby Burke » 25 Feb 2014, 18:26

Dare, ukradoh ti slavu. :biggrin:
Burke

Postby Baron » 25 Feb 2014, 23:45

@Burke, izvini, nisam video te opomene, verovatno su stigle znatno kasnije nakon mojih postova i nemam nista protiv bana, ovo je mozda prvi put da sam apsolutno zasluzeno banovan.

Ono sto vam zameram jeste sto dopustate da me progone raznorazni mandrili, koji ne znaju ni imena igraca, samo zato sto imam svoj stav, o kom mozemo polemisati tek za par meseci. Ako je ok da me teraju sa klupske teme, da me nazivaju raznim imenima, teraju da navijam za drugi tim, a ne za FMP, onda mi vratite moju Solnok temu da ne smetam,

Mislim da posle 20ak K napisanih postova, dva moderatora su ovde zahvaljujuci meni, ovako je izgledala KKCZT tema pre mog dolaska na forum, viewtopic.php?f=108&t=338&start=3930, dakle 3x manje aktivna nego sada na pola sezone, mislim da zasluzujem zastitu od ovih koji pisu ovde po zadatku.
Baron

Postby teglica » 26 Feb 2014, 00:09

u pravu si

podrska
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Houdini » 26 Feb 2014, 00:49

da iskoristim momenat dok sam pijan i priznam svoju gresku :biggrin:

potpuno zasluzeni ban, preterao sam, nazvao sam Katica pogrdnim imenom, pogresi covek :beyond:

potpuna nemoc Partizana, onda je Katic krenuo da daje koseve, a onda jos kamera zumira Prlainovica, sto je mnogo mnogo je, kako covek da ne odreaguje u afektu :colera: ne treba pisati u lajv temama.

podrzavam kaznenu politiku i nadam se da ce se tako i nastaviti, te da necu ovde imati prilike da citam raznorazne uvrede na racun pojedinih igraca ili 1 naroda (pocevsi od sebe).

odoh u svoj samoban nazad, vidimo se.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby ОГИ » 26 Feb 2014, 01:41

Jesi cuo da se ukinula opcija samobana? :biggrin:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby teglica » 26 Feb 2014, 13:18

Mogu li dobiti odgovor, zasto se brisu jedni postovi, a na temi Partizan, neko sa strane proziva drugog za macevanje, uz kursiste i aparhejd, od onih koji na drugoj strani razradjuju teorije zavere i sl.

Zasto mi je obrisan post, kao odgovor na post koji je ostao ?
teglica

Re: KK Partizan 2013/14 - Miris bagrema

Postby AirBall » 26 Feb 2014, 13:25

teglica wrote:Mogu li dobiti odgovor, zasto se brisu jedni postovi, a na temi Partizan, neko sa strane proziva drugog za macevanje, uz kursiste i aparhejd, od onih koji na drugoj strani razradjuju teorije zavere i sl.

Tvoji postovi su obrisani jer nemaju veze sa temom... Pisao si o gazdi na Partizanovoj temi...

Sve u svemu obrisao sam ti 10-ak postova od jutros jer insistiras na svadjama i raspravu spustas na licni nivo...

To je komunikacija koja na Avangardi nije dobrodosla...

Ukoliko zelis o sportu da pises nama ce to biti veliko zadovoljstvo, ali Avangarda nije bojno polje i rat nije opcija...

Ovde polemisu ljudi, a ne stoka...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby teglica » 26 Feb 2014, 13:31

Izgleda da to vazi samo u jednom smeru, ali ok, tvoja je lopta,

a ima i stoke, evo pise ti, sa tribine juzne
Last edited by teglica on 26 Feb 2014, 13:32, edited 1 time in total.
teglica

Postby Zlaja » 26 Feb 2014, 13:32

Sredjeno je.
Zlaja

PreviousNext

Return to Avangarda.in