I pored brdo nepravilnosti prema meni koja radi ova moderacija na celu sa jednim covekom,vratio sam se jaci i jos bolji sa jos vise informacija.
Nadam se da ce uskoro opet imati @Air priliku da me banuje,jer ocito sam mu trn u oku,a i verovatno nema druga posla.
Ban sam zasluzio,ali duzinu od mesec dana ni u najludjim snovima.Ne trazim nikakva objasnjenja,samo trazim da se na mene gleda kao na svakog forumasa,ja sam za sledece dobio ban od mesec dana: "Remy Bonjasky je napisao:
Pa sta mozes da ocekujes od licemera,
___________,kompleksasa..."
Protiv @veljosa nemam nista protiv,cak sto vise jako cenim i postujem njegovo mislenje,ali ovde je i on morao da dobije rigorozniju kaznu,nego li samo 7 dana: "nek ostane zapisano da je bolesnik prvi trener u istoriji koji je nasrnuo na igraca partizana ....samo toliko"
Teglica: "Pa ti nastavi da pises na B92, sto kukas ovde na forum. I mene bi biloo sramota da pisem tamo, a tebe nije. No janjicara je sve vise na jugu, oa tako i ovde" - samo 7 dana.
@Harper Lee - decka isto postujem,ali zapazite post za BAN OD 1 DANA?! " Prosto se radi o tome da je Vujosevic u ovoj fazi svog zivota jedno najobicnije samoljubivo govno i ljudski otpad, koliko god da je vrhunski trener, a nisu mnogo bolji ni ovi sto mu titraju jajca sta god da uradi"
Znaci o Covicu ne sme da se iznosi istina,a Vujosevic moze da se vredja najstrasnije.
Aleksandar samo 7 dana : "Jebala te nasa "legenda", MAJMUNE"
већу глупост нисам прочитао у скорије време ..
"па да нам селектор буде и сам
вепар, тај се не би нашао на списку (можда ширем)" - Vazno je da je Dule vepar,a Covke ne
________________ vec legenda.
Gresku sam svoju uocio,ali kazna je prevelika i to me je zabolelo,nadam se da je vecina uz mene i da ce me podrzati.
Ko me je banovao,nije dangubio....Pozdrav svima i mogu reci da mi je vecina ovde nedostajala

O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...
KUMANOVO JE SRBIJA!