Kako ih je pojeo ih Kerol ,rastavio ih na sitne delice !
Apsolutno je bilo zadovoljstvo gledati savrsenstvo ove odbrane , NFC West style. Denver nije odstupio inc od onoga sto sam gledao protiv NE,totalno je ista to igra bila i tu su se zajebali, Pit je to sjajno procitao,zaustavio,razbio !
Meni je i pre meca bilo realno da Sijetl pobedi,ovo je znaci 4-a pobeda "najbolje odbrane" protiv "najboljeg napada" u SB a samo jednom se desilo da je napad bio taj koji je pobedio.
Ne znam cemu toliko dizanje Meninga i Denvera od strane javnosti i bukmejkera...Broncosi su se prosetali u vanila konferenciji zvanoj AFC gde ozbiljnih odbrana skoro pa da nema a danas su se namerili na najbolju od najboljih. Msm da Denver ne bi prosao ni Kanzas da iste ne ubise povrede protiv Coltsa i msm da bi to bilo mnogo zanimljivije finale.Takodje verujem i da bi NE pruzio daleko bolji otpor vcrs, pre svega jer imaju kvalitetniju odbranu (mada se tu MT nece sloziti sa mnom

) i Belicik mnogo bolje priprema ovakve utakmice i prilagodjava se situaciji.
Ja vcrs od Denvera zaista nisam video nista novo, pokusali su da svojom standardnom igrom dobiju Hokse , a odbrana Hoksa (kao i SF,Karoline,Zone itd) se ne moze porediti sa odbranama Chargersa,Raidersa,Jaguara,Texansa i ostale bratije protiv koje igraju (a iz NFC se krstili sa Vasingtonom,Giantsima->raspored fazon smesan)... Lak raspored ove godine i jedina ozbiljna pobeda jeste bila ona nad povredama iskasapljenim NE u finalu konferencije i one dve protiv KC u diviziji.Sve ostalo je bilo poluozbiljno i Denverovih 13-3 ne moze da se poredi sa Sijetlovih 13-3 nikako ! Zasto,prikazano je veceras. NFC West rula, cao-zdravo !