Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby neza » 03 Feb 2014, 03:12

a ovo sad lici kao kada ja deci dam da mi zabodu gol da ne napuste teren... :roll:

ono jos koju godinu pa ce biti obrnuta situacija... PES vec tako igramo.... :beyond:
Last edited by neza on 03 Feb 2014, 03:13, edited 1 time in total.
neza

Postby Golden Warrior » 03 Feb 2014, 03:13

E sad sam se tek totalno smorio.

Koji stepen mazohizma je gledanje ovoga :biggrin:
Golden Warrior

Postby skeva » 03 Feb 2014, 03:15

gogo23 wrote:
skevurina wrote:
gogo23 wrote:
skevurina wrote:Mogu li i ja nesto igrati? :biggrin:

Mozes.

Holding.

Spoiler: pokaži
svinjske glave

Svidja mi se

Moras jos mnogo onih glava da izedes da bi usao u konkurenciju za prvu postavu, sada si van standarda, ni tamo ni vamo, tanak da se guras a deb'o da trcis.

Ovo je smesno sta mi gledamo.

Grdno se varas za ovo guranje :biggrin:
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Houdini » 03 Feb 2014, 03:20

btw D Thomas postavio rekord SB sa 12 hvatanja, ako se toga neko seti.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby belpH #77 » 03 Feb 2014, 03:20

ne bi ja poDcenjivao ove izvorne ragbiste...sve to sirovo i jako i ludo u glavu :laugh:

ja igrao centra ceo zivot, tako da apliciram za to mesto :jupi:
PKAŠ
belpH #77

Postby Zlaja » 03 Feb 2014, 03:23

Gotovo je ovo.
Zlaja

Postby neza » 03 Feb 2014, 03:23

aj sudija sviraj kraj, nije vise ovo ni zanimljivo...
neza

Postby Golden Warrior » 03 Feb 2014, 03:24

Zlaja wrote:Gotovo je ovo.

:laugh:
Golden Warrior

Postby gogo23 » 03 Feb 2014, 03:25

Zlaja wrote:Gotovo je ovo.

:lol2:
gogo23

Postby Houdini » 03 Feb 2014, 03:57

zavrsi se i ovo mucenje od utakmice. razvalili su ih. drago mi je zbog Sijetla, grad je zasluzio sampiona.

offense sells tickets, but defense wins championships..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 03 Feb 2014, 05:13

Kako ih je pojeo ih Kerol ,rastavio ih na sitne delice !
Apsolutno je bilo zadovoljstvo gledati savrsenstvo ove odbrane , NFC West style. Denver nije odstupio inc od onoga sto sam gledao protiv NE,totalno je ista to igra bila i tu su se zajebali, Pit je to sjajno procitao,zaustavio,razbio !
Meni je i pre meca bilo realno da Sijetl pobedi,ovo je znaci 4-a pobeda "najbolje odbrane" protiv "najboljeg napada" u SB a samo jednom se desilo da je napad bio taj koji je pobedio.
Ne znam cemu toliko dizanje Meninga i Denvera od strane javnosti i bukmejkera...Broncosi su se prosetali u vanila konferenciji zvanoj AFC gde ozbiljnih odbrana skoro pa da nema a danas su se namerili na najbolju od najboljih. Msm da Denver ne bi prosao ni Kanzas da iste ne ubise povrede protiv Coltsa i msm da bi to bilo mnogo zanimljivije finale.Takodje verujem i da bi NE pruzio daleko bolji otpor vcrs, pre svega jer imaju kvalitetniju odbranu (mada se tu MT nece sloziti sa mnom :D ) i Belicik mnogo bolje priprema ovakve utakmice i prilagodjava se situaciji.
Ja vcrs od Denvera zaista nisam video nista novo, pokusali su da svojom standardnom igrom dobiju Hokse , a odbrana Hoksa (kao i SF,Karoline,Zone itd) se ne moze porediti sa odbranama Chargersa,Raidersa,Jaguara,Texansa i ostale bratije protiv koje igraju (a iz NFC se krstili sa Vasingtonom,Giantsima->raspored fazon smesan)... Lak raspored ove godine i jedina ozbiljna pobeda jeste bila ona nad povredama iskasapljenim NE u finalu konferencije i one dve protiv KC u diviziji.Sve ostalo je bilo poluozbiljno i Denverovih 13-3 ne moze da se poredi sa Sijetlovih 13-3 nikako ! Zasto,prikazano je veceras. NFC West rula, cao-zdravo !
Felipao

Postby Peki » 03 Feb 2014, 13:33

Felipao wrote:Kako ih je pojeo ih Kerol ,rastavio ih na sitne delice !
Apsolutno je bilo zadovoljstvo gledati savrsenstvo ove odbrane , NFC West style. Denver nije odstupio inc od onoga sto sam gledao protiv NE,totalno je ista to igra bila i tu su se zajebali, Pit je to sjajno procitao,zaustavio,razbio !
Meni je i pre meca bilo realno da Sijetl pobedi,ovo je znaci 4-a pobeda "najbolje odbrane" protiv "najboljeg napada" u SB a samo jednom se desilo da je napad bio taj koji je pobedio.
Ne znam cemu toliko dizanje Meninga i Denvera od strane javnosti i bukmejkera...Broncosi su se prosetali u vanila konferenciji zvanoj AFC gde ozbiljnih odbrana skoro pa da nema a danas su se namerili na najbolju od najboljih. Msm da Denver ne bi prosao ni Kanzas da iste ne ubise povrede protiv Coltsa i msm da bi to bilo mnogo zanimljivije finale.Takodje verujem i da bi NE pruzio daleko bolji otpor vcrs, pre svega jer imaju kvalitetniju odbranu (mada se tu MT nece sloziti sa mnom :D ) i Belicik mnogo bolje priprema ovakve utakmice i prilagodjava se situaciji.
Ja vcrs od Denvera zaista nisam video nista novo, pokusali su da svojom standardnom igrom dobiju Hokse , a odbrana Hoksa (kao i SF,Karoline,Zone itd) se ne moze porediti sa odbranama Chargersa,Raidersa,Jaguara,Texansa i ostale bratije protiv koje igraju (a iz NFC se krstili sa Vasingtonom,Giantsima->raspored fazon smesan)... Lak raspored ove godine i jedina ozbiljna pobeda jeste bila ona nad povredama iskasapljenim NE u finalu konferencije i one dve protiv KC u diviziji.Sve ostalo je bilo poluozbiljno i Denverovih 13-3 ne moze da se poredi sa Sijetlovih 13-3 nikako ! Zasto,prikazano je veceras. NFC West rula, cao-zdravo !

Apsolutno se slažem sa svim što si napisao. A Vegas bookmakeri su ovako postavili kvote jer javnost favorizira napad i Peytona, naspram pravog čvrstog footballa Hawksa i Broncosi su daleko popularnija ekipa po svijetu od Hawksa i da je na Denver bila velika kvota na to bi se trpalo i trpalo a Vegasu to ne paše i ovako su sebi osigurali ravnopravan priliv novca. Jbg da je bila velika kvota na Broncose na njih bi se natrpalo junački i ako dobiju Vegas se nebi dobro proveo. Ovako su imali ravnopravne uplate i tko god dobije njima svejedno :beyond:
Peki

Postby djuras » 03 Feb 2014, 13:52

Image

:D
djuras

Postby Felipao » 03 Feb 2014, 15:09

Peki wrote:Apsolutno se slažem sa svim što si napisao. A Vegas bookmakeri su ovako postavili kvote jer javnost favorizira napad i Peytona, naspram pravog čvrstog footballa Hawksa i Broncosi su daleko popularnija ekipa po svijetu od Hawksa i da je na Denver bila velika kvota na to bi se trpalo i trpalo a Vegasu to ne paše i ovako su sebi osigurali ravnopravan priliv novca. Jbg da je bila velika kvota na Broncose na njih bi se natrpalo junački i ako dobiju Vegas se nebi dobro proveo. Ovako su imali ravnopravne uplate i tko god dobije njima svejedno :beyond:

Nisam uopste razmisljao na taj nacin,al potpuno si u pravu. :okk:

Inace na tviteru se hajpuje NFC West maksimalno (gde ste bili do sada sinovi :D ) i u fazonu,dominirace godinama. Al tu ne mogu da se slozim na long term ali sledece godine,vrv i dve hoce biti opasan krkljanac.
SF i Sijetl su trenutno prejaki zahvaljujuci tome sto 2 sjajna QB imaju ruki ugovore.Kad bude dosao dan da daju njima daju 15 miliona po sezoni usledice ogroman pad.Pogotovo ocekujem pad San Franciska koji ima generalno i staru ekipu dok ce Sijetl opet imati velike probleme u sledece 2 godine kada ova sjajna klasa rukija(Sherman,Vilson,Turbin,Tomas,Boldvin itd itd) dodje na red da naplati svoje dobre igre jakim ugovorima.To je sve u periodu od ovog preaseasona do 2016-e. Tako da ocekujem da uskoro isplivaju Zona i Ramsi (koji imaju najmladju ekipu u NFL) koji opet nemaju taj luksuz kao SF i Sie jer se Bredfordu daje krvav novac dok Zona i nema QB na nivou ostatka ekipe.
Inace u senci SB je prosla i sjajna akvizicija Ramsa na mestu DC,u pitanju je Greg Viliams (znate sve,bio je prva akvizicija Dzefa Fisera ali je pao zbog baunti skandala u Saintsima tako da nije imao priliku da vodi Ramse)
Ocekujem mnogo zanimljivu borbu sledece godine u diviziji,bukvalno je sve moguce. Ali zna se jedno,Ramsi osvajaju diviziju :D
Felipao

Postby John Doe » 03 Feb 2014, 16:08

NFL on ESPN ‏@ESPNNFL 6m
Snow at Met Life Stadium today. Missed it by 1 day.

Image
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

PreviousNext

Return to Američki fudbal