ODgledao sam ovih daana prvo:
Vuk sa vol streeta....traje tri sata..ali je film mnogo dobar.....i prica je mnogo dobra....ima dosta da se nauci iz svega toga....i mnogo mi se svideo....film jeste da obiluje scenama seksa i drogiranja...ali nema teorije da vam se film ne svidi....da ne otkrivam previse ...film vam drzi paznju stalno..imate na filmoviziji tako da mozete i tu gledati ne morate u bioskop .
Bkestvo iz zatvora....Stalone i Shwarceneger U GLAVNIM ULogama...
Stalone se bavi izlaskom iz zatvora i problemima zatvora u celoj SAD...i napisao je knjigu o tome...i prilikom izlaska iz jednog zatvora...dosla mu je ponuda da proba da izadje iz jednog cudnog oblika zatvora...oni su ga zarobili i tu krece prica....jeste malo Americka prica,ali jako dobra...sa odusveljenjem odgledah.....
Montevideo 2
Meni se film mnogo svideo..mogu reci da mi je jako brutalan i da jedva cekam da izadje serija da bude to opsirnije i sve ....uzivanje je bilo gledati...glumci su dosta napredovali od prvog dela....a i prica je super....ko ima viska vremena..trk u bioskope i odgledajte nema teorije da vam se ne dopadne(pogotovo zadnjih pola sata, jako dobri)....