Milutinov Tata wrote:Vidim po glasanju da nema dileme ko dobija.
Ipak smo mi avangarda

Do sad nepogresivi :P
@Zlaja
Mrzi me da kucam neki uvod,ne znam ni sta bih mogao da napisem ali par smernica i zanimljivih cinjenica:
-Prenos utakmice ces moci da pratis na Arena 1 ili Fox TV.
-Vremenski uslovi. Superbol se uglavnom odrzava na zatvorenim stadionima ili u toplijim krajevima a ove godine se odrzati na otvorenom stadionu u Nju Dzersiju i sigurno ce biti prisutan sneg.
-U superbolu ce se sastati sampion AFC Denver Broncos i NFC Sijetl Sihoks koji su ujedno bili najbolje rangirani timovi NFC i AFC u regularnom delu.I ovo je slucaj, posle ne znam posle koliko godina, da se u superbolu sastaju ekipe koje su ujedno bile najbolje u regularnom delu.
-Broncosima je ovo sedmi superbol (u 2 su pobedili) a Sijetlu drugi (izgubili su u svom prvom SB)
-Denver Broncosi su najbolji napad ove sezone u ligi (postigli najvise poena) a Sijetl Sihoks najbolja odbrana (primili najmanje poena).Ovo je peti put da se sastaju najbolji napad i najbolja odbrana u superbolu i do sada su odbrambene ekipe imale vise uspeha,pobedile su 3 puta a napad samo jednom.
-Pejton Mening je qb koji ima najvise bacenih jardi i TD u ovoj sezoni.Samo 3 puta se desilo da QB sa najboljim ucinkom u tim kategorijama dodje do finala - Kurt Warner,Dan Marino i Tom Brejdi i sva trojica su dati superbol izgubila.
-Mening ima priliku da postane prvi QB koji bi osvojio SB sa 2 razlicite ekipe kao starter.A Mening je ujedno i jedini igrac koji ce istrcati u nedelju a ima osvojen SB.
-Po kladionicama Broncosi su favoriti da osvoje SB.Granica je podesena na 3 poena razlike.
EDIT: Nasao sam u medjuvremenu podatak za trecu stavku.Zadnji put je to bilo 2009-e al da je ovo tek drugi slucaj u poslednje 2 decenije.