Aleksandar wrote:Aleksa wrote:evo,izvescemo eksperiment na kkcz live temi pa cu videti kako ce reagovati oni koji ovo ne procitaju

Može ,kada osvojimo 12-13 uzastopnih titula ,kada izbacimo Makabi u četvrtfinalu Kupa Šampiona, kada Barselonu, Cska ,Pao ,Olimpijakos pobedimo ,kada izbacimo jednog od najboljih nba centara ,kada odemo na fajnal for ,kada odemo na turneju i na utakmice sa nba klubovima.
Čitam ove uspehe vašeg tima i u sebi pomislim u jeste srećni koliko je Partizan imao uspeha zadnjih deset godina.
pazi,ajkula i torrente su nesvesno provocirajuci forumase koji im idu na ganglije isprovocirali sve ljude koji navijaju za kkp..mislim da vam je to svima jasno..
LM,ne mora neko da vam napise potcenjivacki komentar u mecu sa MTA..mogao je koliko sinoc neko da orgija tokom meca sa Solnokom(koliko sam procitao vi ste gubili veci deo meca).
Inace,koliko znam,veci deo moderacije i izbegava kasinu(ja je skoro uopste i ne citam)..a i kad ispalim neki komentar koji je zajebancija na racun vas i vaseg kluba uvek to pisem na kasini bas da se ne bi desavale ovakve situacije..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.