Mnogo sam razocaran juce igrom NO, gledao sam samo prvo poluvreme ali kapiram da se sustinski nista nije promenilo.
Cim sam video da su krenuli pilicarski sa 2 trcanja i odmah morali da pantuju jasno mi je bilo na sta ce sve da lici, prosto mi je neverovatno da nisu probali agresivnijim pristupom da barem povedu i nekako promene tok igre. Ovako kad ulete u tu kolotecinu gde mora da jure rezultat protiv napaljene pubilike i odbrane Sijetla , dok ih Wilson rastavlja na proste cinioce jer nema nikakav pritsak tu nema leba...
Beliciku,Brejdiju i organizciji NE kapa dole mislim da skupe nas sa forumu da bi usli u PO. Kako se oni kotrljaju sa ovim raspadom od ekipe gde su svi igraci ispovredjivani verovatno nikome nije jasno mada su imali i dosta srece sa divizijom i sto im nije dosao Cinci koji bi im svakako bio tezi match up.
Mrzi me sad da proveravam ali mislim da Luck za celu sezonu nije bacio INT koliko za ova 2 meca. Unistila ih je povreda Wayne-a i morace pod hitno da porade na WR pozicijama ako misle na nesto ozbiljno u buducnosti.
Jedva cekam da krene Carolina, taman kada sam digao ruke od Newtona na pocetku sezone on poceo da kida