2 Starks - Kako to?
Imam ja ortaka koji igra KLS. Ima brutalne laterlane, nerealan atletski frik za belca. Pegla odbranu kao pit bul. Ali, ipsada kao vo i zbog ocajnog IQ na parketu decko nije uspeo da napravi veliku karijeru. Igra na ovom nivou jer tu moze ispade brzinom da ispegla, kad je dosla tekma sa Partizanom videlo se koliko mu dzaba fizikalje, lateralne, kad slabo cita napade.
2 Golden
Gledao sam protiv Arizone prvo poluvreme. Da je pogodio prvih nekoliko suteva koji nisu bili pod nekim pritiskom, drugaciji bi mec bio. Aron je morao brzo na klupu zbog dva faula.
Ni ja ne volim da gledam, cak ni u martu. Ali, eto, sad je oko ovih momaka takav hajp, pa pogledam kad imam vremena. Njega, Wiginsa, Rendla i Smarta.
Pa naravno da se ne secas... Zato nemoj da poredis
Nisam ja njih dvojicu igracki poredio ni jedne sekunde. Samo taj momenat tviner, fizikalije, napadac. Debeli nije bas bio uvek tako buckast

opet idem u pravcu u kome ne zelim. OVde je pomenuto poredjenje sa Vilijamsom. Ja se oko toga samo ne slazem. Gordon i Vilijams i tako neko poredjenje, ok, ali Dzabari nije takav tip igraca (ni tvinera).
Inace, ako bude imao sutersku konstantu + sav arsenal koji poseduje, mislim da moze da bude siri igrac od Mela. Posebno ako popravi odbranu. Melo je elitni igrac, superstar. Ali, nikada nije bio, a verovatno nikada nece doci do nivoa na kom su sad Durant i LBJ, dva momka koja su individualno trenutno liga za sebe u NBA.