Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaca takmičenja....Muškarci, žene, mlađe kategorije ..

Postby Hezonja » 07 Nov 2013, 12:29

ПКБ - Црвена звезда 23:26 (14:13)

Падинска Скела – Дворана: Падинска Скела. Гледалаца: 250. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: ПКБ 7 (4), Црвена звезда 6 (5). Искључења: ПКБ 10, Црвена звезда 12 минута.

ПКБ: Радосављевић 4 (4), Вуковић 8, Љубичић, Турковић, Илић 1, Чаваљуга 3, Јовановић 3, Љубеновић (16 одбрана, 1 седмерац), Пантелић, Симић, Вујовић 1, Поповић, Огњановић, Тодоровић 3, Л. Остојић, З. Остојић.

Црвена звезда: Пернар 1, Грбовић 3, Шљиванчанин 1, М. Пешић 8, Павић, Косановић (23 одбране, 3 седмерца), Павлов 4, Шотић 2, Цупара, Огризовић, Анђелић 3, Брајовић 1, Р. Пешић 3, Милутиновић, Антељ.
Hezonja

Postby Hezonja » 10 Nov 2013, 00:11

SRLS (ž)

Superliga Srbije, osmo kolo:
Radnički Svilajnac – Vojvodina 23:25
Radnički Kragujevac – Železničar 35:13
Junior – BMS Milenijum 25:38
Maks Sport – Kikinda (nedelja 20.00)
Naisa – Jagodina (sreda)

Tabela:
1. BMS Milenijum 14
2. Radnički Kragujevac 12
3. Jagodina 12
4. Crvena zvezda 10
5. Knjaz Miloš 10
6. Vojvodina 8
7. Naisa 7
8. Kikinda 5
9. Radnički Svilajnac 4
10. Železničar 3
11. Junior 2
12. Maks Sport 1
Hezonja

Postby -Lepi- » 10 Nov 2013, 01:15

Zvezda je u ovom kolu dobila Radnicki iz Kragujevca sa 30-27 i uz poraz niskog Zeleznicara od Metaloplastike preuzela prvo mestu na tabeli. :bravo:
-Lepi-

Postby Hezonja » 10 Nov 2013, 01:16

-Lepi- wrote:Zvezda je u ovom kolu dobila Radnicki iz Kragujevca sa 30-27 i uz poraz niskog Zeleznicara od Metaloplastike preuzela prvo mestu na tabeli. :bravo:

Vidim da se razumes dosta...:D

Kakav je tim Zvezde u odnosu na RKP i Vosu?
Hezonja

Postby -Lepi- » 10 Nov 2013, 01:58

Uf malo je teze porediti jer igraju dva razlicita takmicenja.Pogotovo sto se kod nas ne zna sa sigurnoscu kakvim ce timom raspolagati tokom sezone.
Vosa ima najbolji tim i ukoliko budu na okupu ili ako im Srbijagas koji ih finansira ne otakze usluge mislim da su prvi favoriti za titulu.Što se Partizana tiče, skoro nisu imali ovako slabu ekipu.Brkovic (trener) tesko moze nesto vise uciniti sa ovakvim timom mada sam se i u njega prilicno razocarao nakon kadetskog SP.
O CZV sta reci.Jedva su usli u sezonu zbog finansija a evo sada su prvi na tabeli.Pitanje je dokle ce Rastko Stojkovic biti u timu.On moze odmah da ode ukoliko dobije dobru ponudu.mada i bez njega verujem da bi bez problema usli u top 4 a kasnije i u top 6.Vosa i Partizan se prikljucuju automatski kao ucesnici SEHA ligi.Uz ova tri tima bih izdvojio Metaloplastiku kao potencijalno iznenadjenje.
Dakle po mom skromnom misljenju: Vosa,CZV, PAR i METAL.Uz nade da ipak CZV moze do titule. :biggrin:
-Lepi-

Postby Hezonja » 10 Nov 2013, 02:00

-Lepi- wrote:Uf malo je teze porediti jer igraju dva razlicita takmicenja.Pogotovo sto se kod nas ne zna sa sigurnoscu kakvim ce timom raspolagati tokom sezone.
Vosa ima najbolji tim i ukoliko budu na okupu ili ako im Srbijagas koji ih finansira ne otakze usluge mislim da su prvi favoriti za titulu.Što se Partizana tiče, skoro nisu imali ovako slabu ekipu.Brkovic (trener) tesko moze nesto vise uciniti sa ovakvim timom mada sam se i u njega prilicno razocarao nakon kadetskog SP.
O CZV sta reci.Jedva su usli u sezonu zbog finansija a evo sada su prvi na tabeli.Pitanje je dokle ce Rastko Stojkovic biti u timu.On moze odmah da ode ukoliko dobije dobru ponudu.mada i bez njega verujem da bi bez problema usli u top 4 a kasnije i u top 6.Vosa i Partizan se prikljucuju automatski kao ucesnici SEHA ligi.Uz ova tri tima bih izdvojio Metaloplastiku kao potencijalno iznenadjenje.
Dakle po mom skromnom misljenju: Vosa,CZV, PAR i METAL.Uz nade da ipak CZV moze do titule. :biggrin:

OTisao je Rastko u Katar vec.

Crvena zvezda – Radnički 30:27 (13:16)
Dvorana Šumice. Gledalaca: 220. Sudije: Mošorinski i Pandžić (Novi Sad). Sedmerci: Radnički 3(2). Isključenja: Crvena zvezda 4, Radnički 2 minuta.
CRVENA ZVEZDA: Pernar, Šljivančanin 2, Grbović 3, M. Pešić 7, Pavić 4, Kosanović (11 odbrana, 1 sedmerac), Pavlov 9, Šotić, Supara (3 odbrane), Ogrizović, Anđelić 5, Brajović, R. Pešić, Milutinović, Antelj.
RADNIČKI: K. Milošević 4, Žegarac 6, Spasić 4, Šmigić 2, Petrović (10 odbrana), Gugleta 3, Jaćimović, Milinčić, Tomić 1, Rajičević, Ramović, Bosić 1, Lekić, Pralica 6(2), Janićijević, Mošić.
Igrač utakmice: Milan Kosanović (Crvena zvezda)
Semafor: 3:3 (6), 5:7 (13), 7:13 (21), 14:18 (36), 21:19 (42), 23:20 (47), 23:23 (49), 25:25 (52), 29:25 (58).

Zurnal.
Hezonja

Postby -Lepi- » 10 Nov 2013, 02:11

Otisao je Rastko na mesec dana ali ce se Rastko vratiti u CZV.

http://www.mojacrvenazvezda.net/75697/2 ... n7cuudHQhM
-Lepi-

Postby Hezonja » 10 Nov 2013, 14:33

Skandal u ženskom rukometu: Zvezdi bez tima odbijeno odlaganje meča!

Svi smo bili svedoci neverovatnog tretmana koji su naši rukometaši imali prošle sezone u domaćoj ligi. Oduzimanje bodova, pretnje izbacivanjem iz takmičenja i poslednji atom snage uložen da klub opstane i ne ugasi se, ono je što je obeležilo proteklu sezonu kada su u pitanju naši rukometaši.

Ove sezone naše rukometašice pružaju fantastične partije, u dosadašnjem toku šampionata su savladale nekoliko veoma dobrih i jakih ekipa, ali je pred meč sa Knjaz Milošem i naša ekipa osetila šta znači nepravda rukometnog saveza.

Neverovatno zvuči činjenica da je Zvezda uputila molbu za odlaganje ovog meča, jer 8 rukometašica zbog virusa nije moglo da nastupi u Aranđelovcu, a da ta molba nije uvažena i da je kasno uveče pred meč u klub stigao dopis da odlaganje neće biti odobreno. Zbog ovog slučaja, naše igračice su razočarane i šokirane, a kapiten, Marija Čolić je za MCZ iskreno izrazila mišljenje o svemu.

„Meč protiv Knjaza nije odložen, ali mi nećemo ići u Aranđelovac! Direktor lige je morao da odloži utakmicu zbog situacije i virusne infekcije naših igračica, po zakonu, ali je to odbio. Zašto, tek ćemo videti! Meč će biti registrovan rezultatom 10:0 za njih. To je velika nepravda. Jako sam razočarana odlukom direktora lige koji nije imao razloga da odbije ovako nešto. Velika nepravda je napravljena našem klubu. Žao mi je devojaka koje ni krive ni dužne leže bolesne, dok se Knjazu piše rezultat 10:0. Ja razumem da Knjazu odgovara sve ovo, ali je direktor morao da stane uz nas i odloži utakmicu. Ja na toj utakmici svakako ne bih branila, što je Knjazu išlo u korist, ali su moje devojke i bez mene pobedile Radnički, pa bi sigurno mogle i njih, koji su od tog Radničkog izgubile prilično ubedljivo, ali nas je zadesio virus, njih osam, i mene između ostalog, i zbog toga smo tražili odlaganje. Nažalost, ovako se završilo.“

Eto, tako stoje stvari u domaćem rukometu! Mi smo u svakom slučaju ponosne na naše devojke i podržavaćemo ih i dalje!
Hezonja

Postby Hezonja » 21 Nov 2013, 13:59

Izgleda da idu bolji dani i za RK CZ. Dosle su neke pare u klub, igraci su dobli nesto, redovno treniraju, vrlo je moguce da ce i Rastko ostati do kraja sezone kada se vrati iz Katara.
Hezonja

Postby 71:70 » 21 Nov 2013, 15:18

Fudbal, kosarka, vaterpolo, rukomet...nastavi niz coveka piramidalnog drzanja ruku!
71:70

Postby -Lepi- » 24 Nov 2013, 00:38

U poslednjem napadu smo izvukli remi protiv Jugovica.Jos jedan moze se reci neuspeh posle poraza od Kolubare u proslom kolu.Sada nam Zeleznicar bezi dva boda na vrhu tabele.
-Lepi-

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby Unexpected » 13 Dec 2013, 12:39

The End.
Unexpected

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby ОГИ » 03 Jan 2014, 15:41

Do mene je stigla informacija da je RK Crvena zvezda napokon stala na noge. Od ove polusezone krecemo na titulu sa redovnim platama. Valjda bude i neko pojacanje.

Napokon.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Hezonja » 31 Jan 2014, 12:04

Parovi 1/8 finala Kupa Srbije u konkurenciji rukometaša:

PKB (Padinska Skela) - Metaloplastika (Šabac)
Sloga (Požega) - Jugović Uniment (Kać)
Vrbas Karneks (Vrbas) - Partizan(Beograd)
Kolubara (Lazarevac) - Rudar (Kostolac)
Dinamo (Pančevo) - Radnički(Kragujevac)
Napredak (Kruševac) - Crvena zvezda (Beograd)
Morava (Velika Plana) - Železničar1949 (Niš)
Planika (Kuršumlija) - Vojvodina (Novi Sad)

Parovi 1/8 finala Kupa Srbije u konkurenciji rukometašica:
Radnički (Svlajnac) - Crvena zvezda (Beograd)
Radnički (Bajmok) - BMS Milenijum (Beograd)
Železničar (Inđija) - Vojvodina (Novi Sad)
Topličanin (Prokuplje) - Jagodina (Jagodina)
Junior (Beograd) - Knjaz Miloš (Aranđelovac)
Knjaz Miloš 2 (Aranđelovac) - Radnički (Kragujevac)
Kučevo (Kučevo) -Naisa (Niš)
Maks Sport (Nova Pazova) – Kikinda (Kikinda)
Hezonja

Postby lee » 14 Feb 2014, 22:33

http://www.sportske.net/vest/rukomet/rk ... 66898.html

Rukometni klub Partizan nastavio je sa aktivnostima vezanim za humanitarno delovanje, ovoga puta kroz solidarisanje sa decom obolelom od raka i pokretanjem akcije za pomoć roditeljima dece koja se bore sa opakom bolešću.

ovo sto se moze cuti u medijima je stvarno sjasno,sta ovaj klub radi za svoju okolinu,a u kakvom je stanju opste rukomet u ovoj zemlji gde je to sport koji je malo pracen od sire narodne mase...

isao sam samo 2-3 puta na njihove utakmice i to odavno,ali koliko je ovaj klub drustveno dogovran,toliko drugi klubovi treba da se zapitaju gde su oni u svemu ovome i to mislim na sve sportove,a pogrovo na sekcije jsd partizan!
Jedan tim ima uvek isti san. Taj tim već dugi niz godina postoji u Humskoj 1,san biti najsjajniji, najbolji i najsrećniji. Sreća se zaslužuje, oni to znaju. I zato uz uvek prisutne promene iz godine u godinu, ovaj tim nastavlja da sanja bez prepreka.
lee

PreviousNext

Return to Rukomet