Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Houdini » 15 Nov 2013, 17:43

vracam se molbi za link :D

jel Tipsa i def zavrsio DC? ne postoji sansa da se iznenadno pojavi u nedelju protiv Stepaneka?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Hezonja » 15 Nov 2013, 17:44

Houdini wrote:vracam se molbi za link :D

jel Tipsa i def zavrsio DC? ne postoji sansa da se iznenadno pojavi u nedelju protiv Stepaneka?

Probaj neki od ovih.

Mislim da je def. zavrsio.

http://www.rojadirecta.me/

http://www.streamhunter.eu/tennis-live-streaming-video.html
Hezonja

Postby Houdini » 15 Nov 2013, 17:47

hvala :okk:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby novi jevrem » 15 Nov 2013, 18:15

Kako sada stvari stoje, Stepanek je zaista veliki favorit u potencijalnom mecu protiv Ike i Lajovica, jedini faktor koji nam ide u prilog je umor koji ce se sigurno pojaviti kod njega, ukoliko bude igrao u dublu. E sad, u tom slucaju ja tipujem da ce da zaigra Rosol u odlucujucem mecu .........

Posto nisam gledao deo prvog i ceo drugi set, sta se desilo sa Noletom (u prvom setu) jer je vodio sa 5 :2, a zavrsilo se rezultatom 7 : 5 ..........
novi jevrem

Postby Houdini » 15 Nov 2013, 18:23

bravo Novace, rutinski.

ali koliko su komentatori britanskog Eurosporta nahvalili Novaka, to je neverovatno. misli da ni Mareja ne bi toliko.

ovaj jedan je isao toliko da je rekao da je Novak najbolji igrac sveta trenutno i ocekuje da ce tako ostati jos mnogo godina :blue:

ne znam kako mozemo dobiti ovaj duel ukupnim rezultatom, al da probamo.

ajde Lajovicu.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby cecans » 15 Nov 2013, 18:30

Ocekivanih 3:0 za Novaka mada se Radek pokazao kao tvrd orah, moramo dobiti dubl sutra.
cecans

Postby harper lee » 15 Nov 2013, 19:01

Mijaljevic posle prvog seta: Ovo nece biti lak mec u tri seta. :laugh:

Jok, svi smo ocekivali epski mec od 5 sati protiv superspremnog i ekstramocnog, mladjanog Radeka Stepaneka. Ponekad se pitam gledaju li ovi nasi komentatori uopste tenis kad nisu na redu da ga prenose.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Starsica » 15 Nov 2013, 19:11

Na stranu što je Mijaljević budaletina na kvadrat, pizdim svaki put kad moram da ga slušam.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Нико Белић » 15 Nov 2013, 19:24

Још је РТС откупио права на преносе Мастерса у наредне 3 године, тако да биће уживања... :biggrin:
Чујте гласна звона Метохије, Косово је срце Србије!
http://www.youtube.com/watch?v=4klPIhYXxCc

ПартиZан и само ПартиZан...
Нико Белић

Postby lockdown » 15 Nov 2013, 19:39

Houdini wrote:vracam se molbi za link :D

http://www.tash-tv.com/p/tash-sport-1.html
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby novi jevrem » 15 Nov 2013, 19:49

Steta za onaj servis gem gde je odservirao 2 duple i tako prakticno poklonio Berdihu brejk. I steta za onaj drugi servis Berdiha na 15 : 30 koji nije vratio. Sasvim solidno igra za svoje standarde, ali to naravno nije dovoljno za jednog Berdiha. Sada je ipak kraj.
novi jevrem

Postby novi jevrem » 15 Nov 2013, 20:30

Gde se gasi ovaj Bubanj ......... " slabiji igraci mogu biti zivotno ugrozeni kada iskusni odserviraju neku bombu od servisa ...... "
novi jevrem

Postby Gama » 15 Nov 2013, 22:37

Nisam nesto pazljivo pratila meceve. Ono sto sam videla, Novak odlican protiv iznenadjujuce dobrog Radeka. Lajovic me prijatno iznenadio, ali nema herca. I kad mu se otvori sansa on se potrudi da uprska.
Nemaju sanse ni Ika ni on protiv Radeka.

Zato ce Novak 99% da zaigra sutra. Ako izgube bar ce znati sto su izgubili, manje ce mu biti krivo. Nema sanse da bude nemi posmatrac sa klupe.

Kakva defanziva Novaka u nekim poenima, nestvarno!

Image

Đoković je danas savladao Štepaneka sa 3:0 u setovima i doneo Srbiji vođstvo od 1:0 u finalnom meču Dejvis kupa u Beogradskoj areni.

"Igrao sam protiv velikog asa, koji je u sjajnoj seriji pobeda. Dao sam sve od sebe, ali jednostavno protiv njega danas ništa nisam mogao da uradim. Šta god sam pokušavao, Novak je imao pravi odgovor. Sjajno je servirao tokom čitavog meča i ja nisam imao rešenja da mu se suprotstavim", izjavio je Štepanek.

On je istakao da mu je publika u jednom trenutku prilično zasmetala, ali da za to ima opravdanje, jer se radi o specifičnom takmičenju kakav je Dejvis kup.

"Srpski navijači izuzetno su temperamentni, istina je da su mi zasmetali, ali čim ih je sudija opomenuo prestali su da me uznemiravaju. Ne smeta mi publika, tako je svuda u Dejvis kupu i nisam posebno pogođen zbog temperamentnog navijanja", kazao je češki teniser.

Štepanek je stavio do znanja da će igrati u dublu sa Tomašem Berdihom, uz ocenu da Česka ima velike šanse da osvoji poen u igri parova.
Gama

Postby Gama » 15 Nov 2013, 23:03

Novak kao na igrici

Dušan Lajović i Tomaš Berdih su se, komentarišući meč Novaka Đokovića i Radeka Štepenika, složili u jednom: da drugi teniser sveta igra sa neverovatnom lakoćom.

"Gledao sam Novakov meč. Kada on igra, to izgleda kao video igrica", rekao je Lajović.

"Novak igra kao na Plejstejšnu. Jedini način da ga pobedite je da ga isključite iz struje", našalio se Berdih.

TROICKI NIJE MASKOTA

Maskoti orlu ITF nije dozvolio ulazak u Arenu jer je to Viktor Troicki - informacija je koja se proširila brzinom svetlosti. Netačno.
Momak koji inače nosi kostim orla i pojavljuje se na sportskim priredbama kada nastupa nacionalni tim Srbije bio je sprečen da dođe, objasnili su nam organizatori razlog Miretovog izostanka sa finala. Dakle, nema govora o tome da je Troicki pokušao da se ušunja u Arenu iako mu pravilnik ITF zabranjuje da prisustvuje događajima pod njihovim okriljem sve dok je pod suspenzijom. Ipak, nekoliko ljudi u publici je nosilo maske sa likom Viktora Troickog u znak podrške srpskom teniseru.

Obradovic je stvarno maskota
Mladi teniser je objasnio da ga je za meč taktički i psihološki pripremao Janko Tipsarević, koji mu je i tokom meča davao savete.

"Ovo je bio veoma težak meč za mene i veliko iskustvo. Imao sam slabiji servis nego inače. Možda sam osećao malo pritisak, nijedan poen nisam odigrao kao što mogu. Ono što sam naučio iz ovog meča je da ti igrači poput Tomaša ne daju mnogo šansi nakon što ne iskoristiš jednu. Nisam bio fokusiran tokom čitavog meča, kao što je on to činio. To je generalno razlika između mene i top tenisera.

Najbitnije je da napredujem što se tiče koncentracije i da prepoznam koji su ključni momenti u setu i gemu", dodao je Dušan. :sigh:

Nece taj da zaigra u nedelju :laugh:
"Mi smo Ducija iskoristili i ovo je zaostavština za budućnost. Sigurno da će mu ovo iskustvo koristiti za dalju karijeru i da će imati više samopouzdanja kada se bude pojavljivao na narednim turnirima", izjavio je selektor Srbije Bogdan Obradović.
Gama

Postby Milutinov Tata » 16 Nov 2013, 05:50

Sutra dan D, bio bi red da Novak dobije priliku da u nedelju zavrsi mec. Srbija :srb:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Turniri