Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Klađenje na tenis

Postby Soundwave » 18 Sep 2013, 11:28

Pozz :)

Nov sam ovde , pa za pocetak bih hteo 2 analize sa vama da podelim
Tenis :
12:30 Mau – Leonardo Majer 1 (igra se u dvorani, Mau vodi sa 1:0 u medjusobnim duelima i verujem da bi laganoo trebalo da izadje na kraj sa Majerom)
17.00 Južni – Garsija Lopez 2 (ovde tipujem na moguce iznenadjenje, Juznji je u padu forme a Lopez vodi u medj.duelima sa 5-1. Takodje, Lopez je odigrao dosta sigurno u prvom kolu, a ako vam je kvota 3.9 prevelika na njega, probajte kao sigurniju varijantu h2 na Lopeza [osvaja jedan set])
Soundwave

Re: Klađenje na fudbal

Postby VMJunior » 18 Sep 2013, 11:29

Dobrodosao :okk:
VMJunior

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 11:41

dobrodošao :hathello: ne znam sta se ovo desava, al ocigledna je navala novih forumasa po kladza topicima :biggrin:

elem, iskren da budem ne mogu ti pomoci :beyond: o sistemskoj taktici za žene sam napisao post, a generalno je sezona tenisa za mene gotova... igram ga do US opena, a onda povrede ucine svoje... naravno, pratim sve vreme i tu i tamo zabodem neke hendikep gemove, al to tek pred kraj turnira - kada se vidi kome su se sklopile kockice i forma za tu nedelju
samo finale godine posle US opena, obiluje gomilom povreda i padom forme, pa iznenadjenja vrebaju sa svih strana... takodje tada krecu basket reprezentacije, naknadno sa ABA i EL, kao i LŠ, uz finale fudb kvalifikacija... tenis ode u plan C, a bome i D :roll:
morao sam se odmah ograditi da ne ispadne da je kuliranje, a inace kao sto rekoh - tek kada se zalaufa neki od par predstojecih mastersa ili iz serije 500 i dodje do Četvrtfinala - bacim oko i ulovim koji mec uglavnom na gemove - da li hendi ili over under... a da sedim i gledam kvote i parove svih ostalih turnira, pogotovo tek kada krecu - zaista nije moj fah jbg
GENCO

Postby Soundwave » 18 Sep 2013, 11:47

Za pocetak - hvala obojici na dobrodoslici i moram da vam pohvalim oba avatara (mada sam malo veci fan Lamparda nego Jode, ali oba su vrh) :)

Znas kako, ja pratim aktivno pratim Premijer Ligu i ATP. Danas mi je ovo zapalo za oko, pa rekoh da prvo okacim te dve ovde a videcu i fudbal za veceras. A sto se tice dolaska novih forumasa na ovaj topic - meni je ovo hobi, igram povremeno (kad mi posao i ukucani dozvole) a kad god mi se ucini da ima nesto pametno da se probere, postavicu ovde. Sto se tice WTA, to zaobilazim u sirokom luku jer sam ubedjen da za zenski tenis svaka taktika pada u vodu (danas svi igraju tenis, nema lakih protivnica, loptica je okrugla, mreza probusena i sl) :D
Soundwave

Postby Starešina » 18 Sep 2013, 12:05

Leotar-Olimpik je namestena dvojka danas, ja sam uhvatio u Mocartu na 2.15
Svi u dragstor, jebite se klaberi !
Starešina

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 14:18

Soundwave wrote:Za pocetak - hvala obojici na dobrodoslici i moram da vam pohvalim oba avatara (mada sam malo veci fan Lamparda nego Jode, ali oba su vrh) :)

Znas kako, ja pratim aktivno pratim Premijer Ligu i ATP. Danas mi je ovo zapalo za oko, pa rekoh da prvo okacim te dve ovde a videcu i fudbal za veceras. A sto se tice dolaska novih forumasa na ovaj topic - meni je ovo hobi, igram povremeno (kad mi posao i ukucani dozvole) a kad god mi se ucini da ima nesto pametno da se probere, postavicu ovde. Sto se tice WTA, to zaobilazim u sirokom luku jer sam ubedjen da za zenski tenis svaka taktika pada u vodu (danas svi igraju tenis, nema lakih protivnica, loptica je okrugla, mreza probusena i sl) :D

od mene vala neŠ imati Leba sve do Ozi opena :biggrin: osim sto cu maznuti koji mec na zavrsnicama mastersa... al svakako podrzavam metod da se prati jedno do dva takmicenja :okk:

Starešina wrote:Leotar-Olimpik je namestena dvojka danas, ja sam uhvatio u Mocartu na 2.15

bas cu sada da bacim oko na ove tzv insajderske forume da vidim pisu li sta... problem je sto se treba setiti koji su jer ih nisam otvarao od 2012 :laugh: ono sto provereno znam je da je Mocart ubedljivo najinformisaniji za namstanje u regionu... tu su zaista zakon i imaju odlicnu špijunsku mrezu, tako da je tamo jako tesko uspeti pazariti dobru kvotu na namesten mec, jer je ili odmah obore ili izbace mec :beyond:
GENCO

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 14:44

jbg mec je počeo, a na olimpik je jos padala kvota stigla do 1,85 da videh
ja se prisetih dva foruma, medjutim jedan je zatvorenog tipa i nikako se ne mogu setiti usera i passa, kao ni maila, te cu čeprkati drugom prilikom
a na ovom drugom koji je inace SFRJ ekipa - nije pomenut taj mec, mada koliko vidim nema tog lika sto samo pegla sumnjive meceve iz regiona
zapravo, tamo je doslo do nekog veceg fajta ekipe pa su se malo rasuli
btw ovde je valjda zabranjeno bacati linkove drugih foruma
proverih i blogabet naravno medjutim čak ga ni tamo ne pominju
baš čudno bem li ga hajddd videcemo
kvota je ocigledno padala, ali t moze da bude samo zato jer je dosta ljudi uplatilo, a uvek mogu da uplate i na osnovu dezinformacije
GENCO

Postby Starešina » 18 Sep 2013, 15:07

Mec upravo pocinje...u 16:00..
Starešina

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 15:11

da, tek sad videh da sam shebao vremensku zonu na xscores
GENCO

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 15:58

ima li se kakav info za atletiko tj za zenit ili bolje reci - ima li kakvih izostanaka
GENCO

Postby Pinturicchio » 18 Sep 2013, 16:03

Zenit bez Anyukova i Shirokova, Hulk se najverovatnije vraca u tim... Za Atletico nece igrati Diego Costa
Pinturicchio

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 16:20

pa jesu li ta dvojica neki bitni igraci, kao i koliko je costa bitan za atletiko... jbg zaista nisam pratio - unapred zahvalan :hathello:
GENCO

Postby Starešina » 18 Sep 2013, 16:21

Leo-Olimpik 0-2, dovidjenja i prijatno. :hi:
Starešina

Postby GENCO » 18 Sep 2013, 16:24

da da 0-2 upravo videh
GENCO

Postby Pinturicchio » 18 Sep 2013, 16:27

Sva trojica su dosta bitni igraci u svojim klubovima... Vidim da je 1 na tom mecu postao public bet
Pinturicchio

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje