by Proctor » 25 Mar 2013, 11:27
Eto zavrsi se i ova sezona ABA fantaziranja. Za mene prva prava, jer sam se prosle sezone ukljucio sa nekih 5-6 kola zaostatka i u hodu sam hvatao cake i fazone bitne za napredak.
Najbitnije mi je to sto sam iz kola u kolo napredovao, ali zaostatke iz prvih par kola je kasnije tesko skroz nadoknaditi. Moj najbolji tim je nakon zadnjeg kola ostvario i najbolji plasman uopste, a to je 15. mjesto u generalnom poretku. Da sam znao za Capina i Rakocevica na vrijeme, mozda bi bio i koji bod vise, ali i ovako je dobro. Biti petnaesti od 9 hiljada i nesto timova je ipak respektabilno. Ne znam da li pored Jovanha i mene ima jos neko sa avangarde u vrhu, ali meni je drago da smo bar nas dvojica upali u Top 20. Inace, imao sam jos jedan tim u Top 100 (na 92. mjestu), kao i dva izmedju 100. i 200. mjesta.
Tim iz nase lige mi je treci najbolji, i drago mi je da sam na kraju izborio 2. mjesto, iza neprikosnovenog Jovanha, za kojeg je odavno bilo jasno da je nedostizan. Naravno, ovim putem Jovanhu cestitam, ali i svima ostalima koji su se borili koliko su mogli. Sljedece sezone idemo na jos bolje rezultate.