Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby nolinjo » 12 Jul 2011, 23:52

AirBall wrote:Minnesota sutnula Rambisa...

dugo su cekali :ajdejebote: ,komotno su mogli da ga sutnu na pola sezone i imali bi bar 10 pobeda vise...ima solidan tim ,pogotovo prvu petorku a ne moze nikog da bije jer trener ne tera igrace da igraju odbranu ,klasican tarzanski basket :sakaosto:
a nekada je ta minesota vazila za jedne od najboljih defanzivnih timova,zaslugom jednog coveka KG-a :biggrin:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zli Gli » 13 Jul 2011, 08:44

Ovo znači da će Miličić ponovo imati maximum 5 minuta po utakmici.
Zli Gli

Postby Alonzo » 13 Jul 2011, 19:36

Minesota briljira...:D

To su mogli da urade na pola sezone.

Videcemo koji ce sve igraci preko bare...odnosno u Evropu, nas Azija ne interesuje.
Alonzo

Postby mali_buda » 13 Jul 2011, 23:25

U slucaju dolaska malo zvucnijih NBA imena u Evropu, moze li se ocekivati da oni svoj posao odrade korektno, odnosno da dokazu da su dosli u Evropu ne samo zbog love nego i zbog odrzavanja dobre forme ili ce biti tu samo kao marketinska atrakcija, malo zajebancije i puno love.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Alonzo » 14 Jul 2011, 08:00

mali_buda wrote:U slucaju dolaska malo zvucnijih NBA imena u Evropu, moze li se ocekivati da oni svoj posao odrade korektno, odnosno da dokazu da su dosli u Evropu ne samo zbog love nego i zbog odrzavanja dobre forme ili ce biti tu samo kao marketinska atrakcija, malo zajebancije i puno love.

Ne verujem da ce igrati sa 100% mogucnosti. Igrace/trenirace taman toliko da odrzavaju neki nivo da bi izbegli povrede.

Azija im je bolja opcija, slabiji nivo takmicenja/vise love. U Evropi nece imati toliki respekt, tako da se povecava rizik od povrede.

Ko je pametan - uopste ne treba da dolazi u Evropu, rizikuje mnogo toga - za to vreme moze i da se odmori + da trenira. Oni ce svakako imati nekoliko meseci do plejofa, i onako im regularni deo sluzi za razigravanje.
Alonzo

Postby mali_buda » 14 Jul 2011, 08:50

I ja sa razmisljao slicno tako, samo iz drugog ugla, odnosno sa pozicije kluba. Nikada ne bih doveo NBA zvezdu u ovakvom slucaju, ako zelim da klub bude ozbiljan i ima velike ambicije.
mali_buda

Postby Houdini » 14 Jul 2011, 10:55

U NBA je pravilo da se u formu ulazi od januara- februara, pa setite se samo Kobija kako je igrao na onim mecevima sa evropskim timovima. Tako da cisto sumnjam da ce oni ovde u Evropi kidati, pre ce se zezati, uzeti pare i raditi svakakve perverzije :D

I sto rece Alonzo, pre ce oni u neku Kinu gde ce uzeti vise para, a menje rizikovati povredu. Izuzetak su oni koji ce potpisati za neke prosecne klubove sa puno para kao D Williams (Besiktas) i oni koji imaju neke korene u Evropi Nowitzki, Parker, Amare. Mada prica se i da je LeBronu baba iz Cacka, tako da videcemo :D
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 15 Jul 2011, 14:47

ne znam gde bi ovo postovao ...nema basket zanimljivosti ,pa prebacite ili brisite

ali ovaj deckonja kobiju objasnio na 2:10 :D ...leti leti kobeeeee(koja lozana :ajdejebote: )
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 15 Jul 2011, 14:50

A jes se i popalio Kobi, kuca i lupa banane detetu :mukica:
mali_buda

Postby Alonzo » 15 Jul 2011, 16:13

:laugh: :laugh: :laugh:

Kako je poleteo Kobi...:D
Alonzo

Postby KKP » 15 Jul 2011, 16:25

Uh, al ga izlomi ovaj klinja, lud je ko struja, šteta samo što nije dao koš... :laugh:
KKP

Postby nolinjo » 15 Jul 2011, 16:46

KKP wrote:Uh, al ga izlomi ovaj klinja, lud je ko struja, šteta samo što nije dao koš... :laugh:

da je dao kos ovaj klip ne bi postojao :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 15 Jul 2011, 16:58

nolinjo wrote:da je dao kos ovaj klip ne bi postojao :D

Pretpostavljam da ce klip i ovako biti uklonjen ili delimicno isecen :)
mali_buda

Postby KKP » 15 Jul 2011, 17:20

mali_buda wrote:
nolinjo wrote:da je dao kos ovaj klip ne bi postojao :D

Pretpostavljam da ce klip i ovako biti uklonjen ili delimicno isecen :)

I to što kažete, kao sa LeBronom... :biggrin:
KKP

Postby mali_buda » 17 Jul 2011, 23:23

Miami Heat plan to make a strong move for Battier
Even Chicago Bulls are interested in the player

Regardless of whether James Jones re-signs (and there’s mutual interest), we hear forward Shane Battier will be very much on the Heat’s radar after the lockout. The Houston Chronicle, after interviewing Battier, said “don’t be surprised” if he signs with the Heat or Bulls. The Heat long has admired Battier and fellow free agents Tayshaun Prince and Grant Hill, but the question is if any will take less money to sign here. Hill told The Arizona Republic “it would be nice” to re-sign with Phoenix. Detroit wants to keep Prince. Detroit wants to keep Prince. Of those three, “Battier would be the best fit — when you play Dwyane Wade or LeBron James at the point, you want a three-man who can shoot,” said Kerr, who likes Jones in that role. Battier made 102 three-pointers last season (38.2 percent), compared with 45 for Hill (39.5 percent) and 34 for Prince (34.7 percent). If the Heat signs Battier, Prince or Hill, it could create playing time by having Wade or James assume more ball-handling duties when Mario Chalmers is out of the game.

sportando.net
mali_buda

PreviousNext

Return to Američka košarka