Board index Tenis Teniski miks

Teniski komentatori

Re: Teniski komentatori

Postby mali_buda » 12 Jul 2011, 12:53

Ne znam kako je Ivanovic spojio nju sa njima dvojicom. Mogao je da napravi zanimljivu emisiju, a ispalo je sranje. Bolje da je jos doveo i Mijaljevica i super bi bilo.

Glumci su uglavnom u fazonu da su "otkaceni", pa verovatno otud i Danicino reagovanje, koje je bilo totalno bezveze.

Kakvu je facu Boskovic napravio kad je voditelj rekao da je za njega, Visko broj 1 sto se tice tenisa :siroma:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Sony » 12 Jul 2011, 14:00

Jao da...jos Ivanovic ponavlja par puta to :D :D

A kada je rekao ipak da je Boskovic za fudbal br 1, Visko korektan to potvrdjuje nekoliko puta..da ne ispada sad da se zapostavi Milan.

Najjace kad Viskovic prepricava kako je bio maler Janku 2008. kada je izgubio od Federera prepricava koji je bio rezultat, a Ivanovic ( kojeg uopste ne simpatisem) ga par puta pita: '' Cekaj, koji je bio rezultat?'', Visko: '' 8-8'' '' Koji?'' pita Ivanovic, ovaj ponavlja da je bilo 8-8..

Onda je nastao smijeh :D...skapirali su svi :D.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby mali_buda » 12 Jul 2011, 15:23

Sony wrote:Jao da...jos Ivanovic ponavlja par puta to :D :D

A kada je rekao ipak da je Boskovic za fudbal br 1, Visko korektan to potvrdjuje nekoliko puta..da ne ispada sad da se zapostavi Milan.

Najjace kad Viskovic prepricava kako je bio maler Janku 2008. kada je izgubio od Federera prepricava koji je bio rezultat, a Ivanovic ( kojeg uopste ne simpatisem) ga par puta pita: '' Cekaj, koji je bio rezultat?'', Visko: '' 8-8'' '' Koji?'' pita Ivanovic, ovaj ponavlja da je bilo 8-8..

Onda je nastao smijeh :D...skapirali su svi :D.

Ivanovic i njegov prizemni humor :sick:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Sony » 12 Jul 2011, 17:55

Maa...dovede svoju familiju i prijatelje, i cerekaju se svi. Smara i sa bendom Ane Stajdohar, i sa Jelenom Karleusom, i sa Krkobabicem.

Nije ni cudo sto su ga tuzili Hrvati, ipak je bezobrazan, realno.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby delgado » 12 Jul 2011, 20:28

Ivanovic je smorio za sve pare, odavno ne gledam njegove gluposti. Od vozaca taksija do top voditelja zemlje. Mali pacov , tako bi ga okarakterisao - a ima ljudi koji se neverovatno loze na njega...
Mada, svidja mi se Ana Stajdohar :biggrin:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Clarissa » 23 Jul 2011, 07:11

Sony wrote:http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/12559/Ve%C4%8De+sa+Ivanom+Ivanovi%C4%87em+-+No.57.html
BTW, ova Danica je definitivno bila pijana. Strasno..u sred Milanovog govora ona se prodere: '' TO JE SUPEER''. Pfff...

Ne mogu da gledam veče sa Ivanom Ivanovićem :ehej: :stani: , ta količina prostote, primitivizma, sirovosti, vulgarnosti, neuljudnosti, lošeg humora, lošeg ukusa, netolerancije, vređanja različitosti, provaljivanje gej populacije (uvek prozove Karleušu, zato što je podržala prajd u Bg, pa onda Bokija 13, još će mi Karleuša i Boki 13 postati simpatični ), to je teško izdržati, onda ona publika koja pljeska kad zasvetli : Aplauz :sick: :sick: :sick: . Konačno gosti koji moraju da se smeju njegovim “šalama” :facepalm:
Nego, zar se Danica propila ? Znam da je bila alkos i o tome je javno pričala, kao i o tome da se lečila i odvikla od alkohola. Bilo je to godinama unazad. Zar opet ?:huh:
Spoiler: pokaži
http://www.story.rs/mobile/intervju/5113-danica-maksimovic-iz-svake-zivotne-traume-izlazim-kao-pobednik.html

Story: Uvek ste s javnošću delili lepe i ružne trenutke, a svojim iskustvom odvikavanja od alkohola ohrabrivali ste brojne ljude da prevaziđu svoje probleme. Da li je iskrenost ključ uspeha i srećnog života?
- Nikada ništa nisam krila, ja sam otvorena knjiga. Mnogi su mi zamerali to što sam nakon reza koji sam napravila u životu, javno govorila o tome. Međutim, imala sam pravo i potrebu da kažem ono što sam uradila samoj sebi i svojoj porodici. Nemam problem ni sa ogovaranjem drugih zbog toga, uzdigla sam se iznad svega i pobedila. Živimo u obilju laži i licemerstva, sve trpamo pod tepih. Tapšete prijatelje i kolege po ramenu, a mislite im loše, ali ja nisam takva. Imam osećaj kako mi je dato u zadatak da ljudima koji imaju slične probleme poput onog koji sam ja imala, pomognem svojim iskustvom. Ne dosežu do mene licemerni komentari jer znam ko sam i šta sam u životu uradila. Nikome ništa ne dugujem, osim ako sam nekoga nenamerno povredila.
Clarissa

Postby Sony » 18 Sep 2011, 22:23

Mijaljevic je opet briljirao ova 3 dana. Onakav amater da radi na drzavnoj televiziji :facepalm:
Sony

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 22:31

Sad me podseti kako mi je divno finale USO upropastio Pešikan :tap: da sam imala Prvu prebacila bih, ali koliko čujem i tamo je bilo bisera... više me je on nervirao nego rezultat, dolazilo mi je povremeno da gađam ekran nečim, posebno kad krene da elaborira kako Novak mnogo bolje od Rafe igra na mreži :tap:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Sony » 18 Sep 2011, 22:34

Mislim da je komenator bio Ceronja.

Ali onaj amaterizam. Novak dobija zadnji poen a on onako...opustenim tonom: '' Da da....treca gren slem titula'' Pogotovo biser da je Novakov zastitni udarac forhend :D :D :D
Sony

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 22:40

Ceronja je mislim bio u polufinalu, Pešikana je nemoguće da pobrkam s bilo kim drugim, veruj mi :D
I Ceronja me nervira sa svojim lajanjem, posle svakog dobrog poena WOW, ali Pešikan je ipak jedan i jedini i nema mu premca. :D
alcesta

Postby Milutinov Tata » 19 Sep 2011, 03:57

Ja sam gledao na ES, jer posle prva dva seta u polufinalu koja sam gledao ovde na CBS-u morao sam nesto da menjam :biggrin: . Ceronja je prenosio polufinale, a Pesikan finale. Jeste da je u svom stilu biserao, ali nekako sam se toliko uneo u mec da vise nisam ni primecivao sta prica.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Liv » 19 Sep 2011, 09:03

Meni je jako tesko da gledam s nasim komentatorima. Ne znam ko je prenosio na rts-u ali biseri tipa na 30:30 "da li cemo videti sad prvi brejk u mecu".. Delpo tu osvoji dva poena i uzme servis a ovaj nas zakljuci da je propustena prilika za brejk :tap:
Liv

Postby harper lee » 19 Sep 2011, 09:19

Liv wrote:Meni je jako tesko da gledam s nasim komentatorima. Ne znam ko je prenosio na rts-u ali biseri tipa na 30:30 "da li cemo videti sad prvi brejk u mecu".. Delpo tu osvoji dva poena i uzme servis a ovaj nas zakljuci da je propustena prilika za brejk :tap:

:laugh:

Gledaj to s pozitivne strane. Svaki servis protivnika je u sustini prilika za brejk.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Liv » 19 Sep 2011, 10:01

Pa tako izgleda i taj s RTSa gleda :tap:
Mene ustvari nervira taj nevidjeni jinx, vise od lupetanja. Takve izjave su u mojoj okolini zabranjene :nisamodavle:
Liv

Postby alcesta » 19 Sep 2011, 23:33

Ja gledam DC na Areni1 otkako tamo prenose, mnogo je bolje za živce, plus manje reklama. :)
alcesta

PreviousNext

Return to Teniski miks