Silom prilika gledam b92, isključila sam kablovsku, pa hvatam sa signal sa krova. Vujčin i ostala trojica su od emisije o Vimbldonu napravili “Kafanu kod Novaka”, sve je to lepo, ali novinari su, doduše jedan lekar, drugi student, treći večiti student..., i ipak bi trebalo da poštuju neka pravila novinarstva, kad su se već prozvali novinarima, a ne

. Uspeh je ogroman i treba ga proslaviti, ali na adekvatan način.
A tek slogan
Novak Djokovic se vraca na televiziju, na kojoj pobedjuje !Kao da je b92 dao Novaku prvi reket u ruke i naučio ga da igra tenis.
Svi bi ovih dana da prisvoje Novakov uspeh i da se što više ogrebu o njega, političari na prvom mestu, ali nećemo o tome. Pogodilo se TV b92 otkupi prava na prenose baš ove godine kada je Novaku krenulo i kada je postigao silne uspehe, sada to ekspolatišu do krajnjih granica.
Ponovo emisija "Nesalomivi", evo šta kažu sami posetioci sajta, ja kažem - neukusno, neprofesionalno, degutantno

(odnosi se pre svega na emisije u studiju, pre i posle mečeva )
http://www.b92.net/sport/komentari.php? ... 388#ratingTVB92: “Nesalomivi“ (21h)
Na televiziji B92 od 21 čas možete da pogledate integralnu verziju dokumenatrnog filma „Nesalomivi“ o Novaku Đokoviću, autorke Nine Kolundžije.
1. Preterujete ljudi. Hajde da pustimo čoveka da radi svoj posao a da se mi malo ugledamo na njega pa da i mi nešto uradimo za sebe i zemlju.
(Djuka, 5. jul 2011 15:30)
# Link komentara
Preporučujem (+276)Ne preporučujem (-17)
Šta je ovo
2. od kada sam video tadica na mecu poceo sam imati mucninu u stomaku i cesto posecujem toalet.
btw novaku sve najbolje zelim!
(dragan, 5. jul 2011 14:23)
# Link komentara
Preporučujem (+270)Ne preporučujem (-72)
Šta je ovo
3. Svaka Novaku čast, ali da mi malo ne preterujemo sa ovim.
(Rs, 5. jul 2011 14:48)
# Link komentara
Preporučujem (+229)Ne preporučujem (-81)
Šta je ovo