Board index Život van sporta Putovanja

Gde na more/odmor ?

Re: Gde na more ? ...

Postby Panta » 17 Jun 2013, 01:05

Ok, hvala i tebi i Neocekivanom na savetima :bravo:
Fedor is back.
Panta

Postby Fred Perry » 23 Jun 2013, 20:59

Nisam bio mnogo puta u Grckoj,ove idem na Krf,Kavos.Ima neko neke utiske,savete?
Fred Perry

Postby Unexpected » 23 Jun 2013, 21:07

Fred Perry wrote:Nisam bio mnogo puta u Grckoj,ove idem na Krf,Kavos.Ima neko neke utiske,savete?

Opet ja... :biggrin:

Kavos je nekada bilo stecište pijanih Engleza poznato po orgijanju. Ne znam kako je sada, načuo sam da su ih proterali.

Malo je dalje od grada Krfa tako da će ti trebati neko prevozno sredstvo. Meni je grad prelep.
Srpska kuća i Vido pod obavezno, takođe bi preporučio i Ahileon...
The End.
Unexpected

Postby Tegi » 23 Jun 2013, 21:31

Unexpected wrote:
Fred Perry wrote:Nisam bio mnogo puta u Grckoj,ove idem na Krf,Kavos.Ima neko neke utiske,savete?

Opet ja... :biggrin:

Kavos je nekada bilo stecište pijanih Engleza poznato po orgijanju. Ne znam kako je sada, načuo sam da su ih proterali.

Malo je dalje od grada Krfa tako da će ti trebati neko prevozno sredstvo. Meni je grad prelep.
Srpska kuća i Vido pod obavezno, takođe bi preporučio i Ahileon...

I Akvapark :biggrin: .....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Unexpected » 23 Jun 2013, 21:32

Nije loš, mnogo bolji od solunskog, dosta lošiji od onog na Rodosu, barem je tako bilo 2005.

EDIT: Zaboravih ostrvce Pontikonisi, ono je i jedan od zaštitnih znakova Krfa, neposredno uz Aerodrom. Vezano je sa kopnom nekim mostićem. Kupiš pivce, sletanje i uzletanje aviona... :okk:
The End.
Unexpected

Postby Fred Perry » 23 Jun 2013, 21:58

Pa ono sto sam ja cuo jeste da je i dalje mesto za mladju populaciju,zurke,orgijanje itd... nikom ne skodi :biggrin: Hvala na infu Neocekivani,ovi Grci mogu komotno da te placaju da im radis ovde neki marketing,vidim da si obiso sva letovalista a ova koja nisi upucen si.Nego jel znas koliko je otprilike udaljen Krf od Kavosa?
Fred Perry

Postby Unexpected » 23 Jun 2013, 22:02

Nekih 40-45km
The End.
Unexpected

Postby Jackass » 24 Jun 2013, 12:53

Ma ostrvo Krf je super.Pogotovo glavni grad Kerkyra koji je prica za sebe.Dosta se razlikuje od ostalih grckih gradova zbog svoje istorije i arhitekture.Podseca na neke italijanske gradove zbog velikog uticaja Venecijanaca.Prelep je :okk:Gledaj da sto vise vremena provedes tamo,mnogo toga treba obici.Sto se tice Kavosa,Ipsosa,Dasie... i ostalih manjih gradica koje nude agencije,nista spektakularno...Uglavnom sam ih sve obisao,od severa do juga.Jedina razlika je sto na severu ima vise talijana a ovamo engleza.Cista komercijala sa jednom ulicom prepunom klubova i kafica za britance.Orgijanje i pijancenje od jutra do sutra :drinks:Naravno uz neizbezne sorke i sex na plazi.Ja sam odavno bio ali veruj da je i dan danas tako :biggrin: Nego ti obavezno rentaj jednu Piaggio vespicu,mapu u ruke i cepaj po celom ostrvu!Mnogo lepsih mesta i divljih plaza te ceka sigurno,dusu dale za uzivanje :smoke: Greota da sedis samo u Kavosu,dosadice ti za deset dana :wacko:Samo sibaj vespom pored mora i nista ne brini.Lep provod :cool2:
Jackass

Postby Fred Perry » 24 Jun 2013, 20:57

Hvala na infu ,imam ja jos do odlaska,idem 31. jula tek.Dobro super je to sto ima zurki mada verujem da ce smoriti da svaki dan tamo visim,videcu da idem do Krfa sto cesce,da se ja pitam verovatno ne bi isao tamo nego u Tursku ali posto se druzim sa budalama samo su me pokupili i rekli idemo da uplatimo nasli smo za ekstra cenu,a samo su znali da je Grcka i jedan drugar je pretpostavljao da je to na Krfu :roll: Dobro si me podsetio da uzmem tamo neku vespicu i cekiram malo ostrvo :copa1: .Bice tamo valjda koliko sam ja skapirao od 27.-28. jula i onaj neki sumer fun,pretpostavljam neka klasicna serija zurki slicno Balkan fanu tako da i nije los termin.
Fred Perry

Postby zn10 » 24 Jun 2013, 20:59

Nisi jedini u Kavosu ovoga leta... :jezik:
zn10

Postby Unexpected » 24 Jun 2013, 20:59

Kakva bre Turska, grčka ostrva su grčka ostrva...
The End.
Unexpected

Postby Fred Perry » 24 Jun 2013, 21:16

Ja naviko na Tursku jebiga tamo sam najcesce letovao.Sad bas gledam sta ljudi pisu i nije mi bas ohrabrujuce,svi pisu o jebenim Englezima ko da sam trazio letovanje u Engleskoj :colera: Vidim da nisu bas ljudi odusevljeni,nadam se da je barem provod ekstra i da ce biti cupika a ne samo debelih Britanki,a danju cu ionako gledati da zapalim negde,nego kakvo je tamo sunce i voda,moro bi malo da osuncam nikad belji nisam bio :biggrin:
Fred Perry

Postby Unexpected » 24 Jun 2013, 21:30

Ako uzmeš motorče naći ćeš fenomenalne plaže. More je toplije na strani na kojoj je grad Krf (Kerkira). Gleda na kopno. Na drugoj strani je malo hladnije, pošto gleda ka otvorenom moru. Na toj strani ti je jedna od popularnijih plaža Glifada. Dosta mlađeg sveta, sportovi na pesku i sl...
Sunce ko sunce, greje...:D
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 24 Jun 2013, 23:53

Unexpected wrote:Na drugoj strani je malo hladnije, pošto gleda ka otvorenom moru. Na toj strani ti je jedna od popularnijih plaža Glifada.

Sa te strane je i bajkovita Paleokastritsa, a zalasci sunca su bozanstveni...
irriducibili

Postby Crazy Soul » 24 Jun 2013, 23:58

irriducibili wrote:
Unexpected wrote:Na drugoj strani je malo hladnije, pošto gleda ka otvorenom moru. Na toj strani ti je jedna od popularnijih plaža Glifada.

Sa te strane je i bajkovita Paleokastritsa, a zalasci sunca su bozanstveni...

Ko bi rekao da si romantican? Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Putovanja