Maki wrote:Air,jer stvarno bilo 100000 ljudi? Kakva je bila atmosfera medju masom?
Sa cifrom se uvek da manipulisati, jer je nemoguce utvrditi tacan broj... Konkretno, ja sam bio odmah iza zardinjera na bulevaru i tu je koncentracija ljudi bila relativno mala, to jest prostor izmedju ljudi je postojao... Mada je bilo dosta slucajeva, kao uostalom i moj da su roditelji decu drzali na ramenima... Medjutim bilo je dosta ljudi na prilazima trgu... Koliko sam video kroz Kneza Milosa je isao gradski saobracaj do samog pocetka skupa sto znaci da je bilo pre 20-ak godina politickih mitinga sa vecom posecenoscu...
Cini mi se da su najvise profitirali prodavci nacionalnih obelezja, jer su kackete sa srpskim motivima prodavali za 500 dinara, a male zastavice za 200... ljudi su kupovali i sakom i kapom... Bilo je i ljudi iz unutrasnjosti... Iza mene je stajao neki transparent na kartonu iz Sapca...
Uglavnom su bile devojke od 16-22 godine po mojoj proceni kao i mladici od 18-25... Dosta zaljubljenih i parova sa decom...
Ono sto me je iznenadilo da je bilo bas puno azijata, pretpostavljam kineza, mada sam cuo i neke druge jezike... Pored mene su se upalile i dve baklje i tad je moja cerkica pocela da panici, tata tata ajde da se pomerimo...

Medjutim sve je proslo u najboljm redu... Drali smo se kao magarci Nole, Nole...
Sve u svemu lepa zabava i lepo vreme... Tap 011 je malo smorio sa repertoarom, ali Boze moj... leto je i mnogi su van grada tako da nije lako bilo ovo organizovati na brzinu...
Noletu Hvala na svemu i poruka za hejtere
Nole je sampion i tacka...