Vracajuci se kuci s posla videla sam velelepnu binu koja se ubrzano "dize" (nadam se da nece proci kao bina na koncertu Davida Guette) i 3-4 Fox reportaznih kola (za one koji nisu upuceni danasnj "Prva" TV je nekad bila "Fox" - veza Ivan Ivanovic). I onda nadjoh ovo na sajtu "Prve":
Prvi na Prvoj
Doček Novaka Đokovića
ponedeljak, 4. jul u 18.20h
Noletu će biti upriličen spektakularan doček, kakav zaslužuje broj 1 svetskog tenisa, a kompletan prenos ispred Doma narodne skupštine gledajte na Prvoj. Naše kamere ispratiće sve detalje Noletovog povratka, od aerodroma u Londonu, atmosfere u pobedničkom timu tokom leta do dolaska pred Skupštinu gde će ga sačekati mnogobrojni fanovi. Ovakav spektakl se ne propušta!
I mnogo sam ljuta
Prvo - otkud sad "Prva" i Ivan Ivanovic kad su tenis propratili koliko i moja baba...
Drugo - izgleda da ce da prave cirkus sa pucanjem i pevanjem (tzv. umetnicki program

)
Trece - zasto ispred savezne Skupstine... Zna se da je Srbija i Beograd svoje sampione UVEK docekivala na terasi gradske Skupstine
Cetvrto - nije proslo ni 24h od kako je zvanicno No.1 vec su poceli da mu se kace kojekakvi...
Mozda ovo i nije za Noletovu temu, ali...
Noletu savet: Procitaj sta je o tom "kacenju" rekao Boza Maljkovic...