Board index Košarka Evropska košarka

Italijanska Lega Uno liga

Re: Italijanska Lega Uno liga

Postby hulk » 25 May 2013, 20:05

jel se to heket povredio, viidm samo 3 minuta da je igrao u prvom...

edit: ko zna zna :roll:
Image
hulk

Postby Tegi » 25 May 2013, 22:26

Zar je iko sumnjao u Sijenu?
Kao Barselona, na kup odu kao osmi i osvoje ga.
Vareze nema neku ekipu po imenima. Kakvu sezonu ima Adrian Banks? Deluje kao strasan igrac.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 25 May 2013, 22:36

Odlazi i Drejk DIner.
Hezonja

Postby hulk » 25 May 2013, 22:38

koji ce u zvezdu od njih?
hulk

Postby Hezonja » 25 May 2013, 22:41

Obojica, u paketu su jeftiniji.
Hezonja

Postby hulk » 25 May 2013, 22:47

pa i ja sam tako cuo :jezik:
hulk

Postby Dare » 26 May 2013, 00:11

Radonjić obožava takve igrače. :laugh:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Hezonja » 26 May 2013, 00:15

Dare wrote:Radonjić obožava takve igrače. :laugh:

Ko kaze da ce Radonjic izdrzati do pocetka naredne sezone?Sta ako izgubi 2 prijateljske zaredom? :biggrin:
Hezonja

Postby Dare » 26 May 2013, 00:19

Aleksa9 wrote:
Dare wrote:Radonjić obožava takve igrače. :laugh:

Ko kaze da ce Radonjic izdrzati do pocetka naredne sezone?Sta ako izgubi 2 prijateljske zaredom? :biggrin:

E ako izgubi 2 zaredom , onda mislim da će da ode "zbog sopstvenog zdravlja" kao VV. :biggrin:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Re: KK Partizan - spekulacije - ko dolazi, ko odlazi

Postby Naka » 27 May 2013, 19:25

Aleksa9 wrote:Svaki tvoj post na koji odgovorim je debilan i zato moram da ti odgovorim.Kao prvo, Sasari nije bio favorit jedan za titulu.
Kako moze biti liga komicna sa onako jakim Armanijem, sa Kantuom, Varezeom...Virtus, nije sada prvi favorit.VIdis kako nemas pojma.
HAhah, par stupnjeva slabije...Pa ti si par stupnjeva gluplji nego sto sam ja mislio.
I znam da nisi odgledao dve utakmice ove sezone.

Vidi ja te sad ozbiljno molim da prestanes sa vredjanjem... Jbg ne slazes se i to je tvoje pravo. Sasari je zavrsio drugi u ligaskom delu, to sto ti ne pratis tvoj problem. Amrani je ispao u plejofu, a o njegovoj jacini svedoci ti i evroliga (kao i Kantu). Liga je veoma slaba, tj jaka je po imenima isluzenih igraca koji su preplaceni (ako je to tebi merilo onda ok). Kvalitet kosarke je na veoma losem nivou u odnosu na mnoge evropske (jace lige), nema odbrane, svodi se na preterano trcanje i pucanje ...
I da, ja se veoma radujem kad u EL grupu sa Partizanom upadne neka italijanska ekipa.
Naka

Postby Hezonja » 27 May 2013, 19:29

Naka wrote:
Aleksa9 wrote:Svaki tvoj post na koji odgovorim je debilan i zato moram da ti odgovorim.Kao prvo, Sasari nije bio favorit jedan za titulu.
Kako moze biti liga komicna sa onako jakim Armanijem, sa Kantuom, Varezeom...Virtus, nije sada prvi favorit.VIdis kako nemas pojma.
HAhah, par stupnjeva slabije...Pa ti si par stupnjeva gluplji nego sto sam ja mislio.
I znam da nisi odgledao dve utakmice ove sezone.

Vidi ja te sad ozbiljno molim da prestanes sa vredjanjem... Jbg ne slazes se i to je tvoje pravo. Sasari je zavrsio drugi u ligaskom delu, to sto ti ne pratis tvoj problem. Amrani je ispao u plejofu, a o njegovoj jacini svedoci ti i evroliga. Liga je veoma slaba, tj jaka je po imenima isluzenih igraca koji su preplaceni (ako je to tebi merilo onda ok). Kvalitet kosarke je na veoma losem nivou u odnosu na mnoge evropske (jace lige), nema odbrane, svodi se na preterano trcanje i pucanje ...

Kantu ne igra jaku odbranu, Roma ne igra jako odbranu aha...Ja te ne vredjam, to je samo moje misljenje.Znam da je Sasari zavrsio drugi u ligaskom delu.I Mega je mogla da zavrsi kao druga, pa...
Pa to sto je Armani ispao u plej-ofu ti govori o jacini drugih timova.
To sto Sasari igra run and gun, to ne znaci da i ostale ekipe tako igraju.
Italijanska liga je u velikom usponu, i sto se tice kvaliteta i sto se tice gledanosti...
Hezonja

Postby Naka » 27 May 2013, 19:36

Ok. Tvoje misljenje je tvoje. Italijani vec u poslednjih dve tri godine polako ispadaju iz evropskog krema sto se tice kosarke, bilo reprezentativne bili klubske. Veruj mi odgledao sam ove godine bar jedno 10 - 15 meceva, plus one utakmice italijanskih klubova u EL. Oni nemaju K od kolektiva.
A to sto ti mislis da li sam glup debil ili nesto, molim te zadrzi za sebe i ne iznosi, jer meni moj intelekt a i kultura da bilo kog sagovornika vredjam, pogotovo jer ne znam o kome se radi...
edit: Izvinite, ponelo me sto doticni clan, stalno ima nesto da doda ili da pokusa da uvredi, misleci da ce ispasti frajer ili genije... Mene ne dotice, ali je glupo.
Naka

Postby Hezonja » 27 May 2013, 19:37

Naka wrote:Ok. Tvoje misljenje je tvoje. Italijani vec u poslednjih dve tri godine polako ispadaju iz evropskog krema sto se tice kosarke, bilo reprezentativne bili klubske. Veruj mi odgledao sam ove godine bar jedno 10 - 15 meceva, plus one utakmice italijanskih klubova u EL. Oni nemaju K od kolektiva.
A to sto ti mislis da li sam glup debil ili nesto, molim te zadrzi za sebe i ne iznosi, jer meni moj intelekt a i kultura da bilo kog sagovornika vredjam, pogotovo jer ne znam o kome se radi...

Ok, a ti nemoj izmisljati cinjenice koje tebi u nekoj raspravi odgovaraju.
Hezonja

Postby Naka » 27 May 2013, 19:41

Aleksa9 wrote:
Naka wrote:Ok. Tvoje misljenje je tvoje. Italijani vec u poslednjih dve tri godine polako ispadaju iz evropskog krema sto se tice kosarke, bilo reprezentativne bili klubske. Veruj mi odgledao sam ove godine bar jedno 10 - 15 meceva, plus one utakmice italijanskih klubova u EL. Oni nemaju K od kolektiva.

Koje? To da je Sasari vazio kao favorit br 1. pred plejof ili to da je Armani ove sezone skup pojedinaca koji ne lici na tim? Ili sto sam Rekao da je Roma trenutno najveci favorit. Odbrana se igra dosta slabije, cak su to mnogi kosarkasi koji su igrali tamo, govorili...
Naka

Postby Hezonja » 27 May 2013, 19:46

Naka wrote:
Aleksa9 wrote:

Koje? To da je Sasari vazio kao favorit br 1. pred plejof ili to da je Armani ove sezone skup pojedinaca koji ne lici na tim? Ili sto sam Rekao da je Roma trenutno najveci favorit. Odbrana se igra dosta slabije, cak su to mnogi kosarkasi koji su igrali tamo, govorili...

Sasari i Romu.Pričam ti generalno.
Hezonja

PreviousNext

Return to Evropska košarka