Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Stoxan » 22 May 2013, 21:22

Izgleda da je Filipović završio posao sa Pro rekom.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Звезда ле! » 22 May 2013, 22:40

И ја имам такву информацију.
Звезда ле!

Postby Atila » 22 May 2013, 22:59

podelite jos neke info oko prelaska igraca :roll:
Atila

Postby Totti » 22 May 2013, 23:58

Zna li se gde ce Vanja Udovicic? Stoxane,sta je sa Partizanom,mislim sa igrackim kadrom?
Totti

Postby Звезда ле! » 23 May 2013, 12:32

Вања ће вероватно остати у Крагујевцу, а из Партизана вероватно иду Соро, Ћук, Митровић, Вукићевић и можда Филиповић.
Звезда ле!

Postby Dare » 23 May 2013, 12:49

A ko dolazi u Partizan , jel znaš možda ? jesu planirana neka pojačanja nova ?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Звезда ле! » 23 May 2013, 13:10

Није се завршила сезона, тако да је још рано за приче о одласцима и појачањима.
Звезда ле!

Postby AirBall » 23 May 2013, 22:51

Шоштар: Затворени смо са свих страна, али остаћемо локомотива ватерпола!

Александар Шоштар , први човек Партизан Рајфајзена, забринут је и огорчен пред круну сезоне фајнал-фор Лиге шампиона.

Image

Мимо свих очекивања, тим на чијем је челу је успео да се пласира на завршни турнир и биће учесник спектакла у Београду 31. маја и 1. јуна.

– Огорчен сам и то је блага реч. Затворени смо са свих страна и не знам зашто. Осим Рајфајзена и још неколико пријатеља, међу којима је рецимо Завод за спорт и медицину спорта немамо помоћ. Истина добијамо средства од министарства и секретаријата града као и сви други али је укупна слика да једва преживљавамо – почиње причу Шоштар.

Председник Партизан подсећа на већ годинама прича о проблемима које муче клуб који је у Србији забележио шест дуплих круна , био првак Европе 2011.

– Постоји нека негативна клима према нама и то као да смо стално у контри од људи из ватерпола. То није ни тачно, а наравно да није ни добро. Све што Партизан ради је деценијама у функцији клуба и српског ватерпола. Свиђало се то некоме или не ми смо локомотива српског ватерпола и то ћемо да останемо.

У овој сезони клуб је први пут без домаћег трофеја. Шоштара то не чини незадовољним:

– Подмладили смо састав, сви су се смејали тврдњама да можемо много. И видели сте. Куп смо изгубили у продужетку, полуфинале плеја-офа са Радничким такође у продужетку, а разлика на папиру је показивала да је требало да будемо много лакши залогај.

И сада долазимо до кључне ствари:

– Кад се све то зна, када ту нема никаквих дилема питам јавно где смо ми у Србији? Због чега су нам врата свуда затворена? При томе мислим на јавна предузећа која улажу у спорт, али у том улагању заборављају на нас. Тешко преживљавамо. Ако је те нечији систем није добар. Ако се дестабилизује Партизан српски ватерполо ће бити у огромном, тешко решивом проблему.

Zurnal
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Stoxan » 23 May 2013, 23:12

Šoštar nije umeo ništa da iskoristi ni kad su njegovi bili na vlasti. Tek sada ga niko ne zarezuje.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Raoul Duke » 25 May 2013, 13:00

Можда и најбољи голман света свих времена, али слабо се показао као спортски радник.

Није једини ...
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Stoxan » 27 May 2013, 15:39

Samir Barać završio karijeru u 39. godinu.

Rumun Radu najverovatnije iz Mladosti prelazi u Primorije.
Stoxan

Postby Stoxan » 29 May 2013, 21:57

Stoxan wrote:Rumun Radu najverovatnije iz Mladosti prelazi u Primorije.

I zvanično Radu u Primoriju
http://www.sportcom.hr/regionalni-sport ... -jugu.html
Stoxan

Postby Stoxan » 30 May 2013, 17:05

Stoxan

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni

Postby Hezonja » 02 Jun 2013, 15:21

Vaterpolo: Šćepanović i Radović blizu Zvezde

Crnogorski vaterpolo reprezentativci Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović blizu su prelaska u redove Crvene zvezde.

Obojica su u protekloj sezoni branili boje Jadrana, ali je uprava kluba sa Škvera odlučila da za narednu takmičarsku godinu ,,olakša“ budžet, a time i izađe u susret pouzdanom golmanu i ubojitom strijelcu da promijene sredinu.

Šćepo je standardni član nacionalnog tima, a na nekim od posljednjih takmičenja imao je konkurenciju u sadašnjem golmanu ,,crveno-bijelih“ Denisu Šefiku.

Saša Radović je zbog operacije ramena, u januaru, propustio pola sezone, a ukoliko pojača redove šampiona Srbije biće to njegov povratak u tamošnji klupski vaterpolo – Novljanin je do prošlog ljeta nosio kapicu Partizana, sa kojim je osvojio i titulu prvaka Evrope.

Hezonja

PreviousNext

Return to Vaterpolo