Board index Tenis Teniseri i teniserke

Novak Đoković

Re: Novak Đoković

Postby Delester » 30 Jun 2011, 10:35

novak je ustvari dobar dug, kad god igra sa prijateljima, ima dijareju, mucne misli, zatamnjen vizir i sl i svako od njih stekne utisak da je bio naadomak pobede
gde ces bolji poklon
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby M.S. » 30 Jun 2011, 10:48

I ja sam stroga. U stvari, on sam instruira svoje fanove na određeni način ravnanja i procena. Da nije bilo perfekcije, ne bi bilo ni ovakvih kritika. Premda ću da ponovim da sam ja i u njegovoj najboljoj fazi karijere znala da je to i dalje Novak, red plovidbe mirnim, red plovidbe olujnim morem, i da se to neće tek preko noći, zauvek promeniti.

Ne sećam se da je prethodnih 6 meseci imao problem sa igrama protiv prijatelja. Štaviše ih je devetao jednako kao neprijatelje.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 30 Jun 2011, 10:53

ne problema u igri, ali problema sa nervozom i reakcijama itekako
ovaj problem po meni je zbog underdoga u kasnoj fai i pritiska satusa favorita, plus ono sto je nadja rekla

ali ja i dalje ne vidim kako to govori da ce on sada da ima 3 godine posta :lol:

secas li se kako nisi verovala u njega kada je imao dug post posle onog slema, rekla si- ko je mislio da ce novak uzeti vise slemova taj je daleko uzleteo, mozda je ovo jedini slem, verovatno i jeste, on nije u stanju da igra u kontinuitetu, sve nesto u tom fazonu je bilo zapamtila sam jer je bilo bas defetisticki i sl. posle si rekla da si verovala u njega. dogovori se! :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby M.S. » 30 Jun 2011, 11:13

znam vrlo dobro da prošle godine pre RG-a nisam imala previše poverenja u njega. sećam se da sam pričala sa sang, koja je i tada rekla da će sve doći na svoje mesto.

međutim, Novak je od tog RG-a počeo igrati bolje i to se videlo na svakom novom turniru, kako god da glava to nije pratila. tako da, ma koliko ja znam da odem na "onu stranu" u defetizmu, uglavnom mogu solidno na duži rok da ispratim njegove putešestvije.

osobito što znam da kod Novaka ništa nije jednostavno i lako predvidivo. suviše je komplikovan. tako da je kod mene sve otvoreno-i bilo i biće- i prilika za prevlast na turu i prilika za novi pad u samoprocene. nikad nisam verovala ni da je Novak impotentan, ni da je njegov zenit prošao (kako se tvrdilo), samo sam pustila da vreme potvrdi ili ustvrdi drugačije.

na dugi rok, Novak će imati fantastičnu karijeru. kratkoročnije gledano, vožnja s njim je adrenalinsko iskustvo sa kojim treba znati da se nosi. u tim kratkim rokovima, nažalost, mnoge šanse su propuštene.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Keimaak » 01 Jul 2011, 16:41

Image

Djokovic becomes the 25th player to reach No. 1 and is the first player other than Nadal or Roger Federer to grasp the top spot since Andy Roddick held the ranking for 13 weeks from 3 November 2003 to 2 February 2004. Djokovic is the first player from his country to achieve the milestone; Serbia is the 13th nation represented atop the South Africans Airways ATP Rankings.

:triprsta:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Talicni Tom » 01 Jul 2011, 16:47

Bravo legendo.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Keimaak » 01 Jul 2011, 16:49

Image
Image
Image
Image
Image
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby NadjaM » 01 Jul 2011, 17:04

Bravo Novace!!!!! :blue: :blue: :blue:

Ajmo sad po pehar :ojha:
NadjaM

Postby Altair » 01 Jul 2011, 17:16

Naslovna strana tennis.com
:biggrin:
tennis.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby cecans » 01 Jul 2011, 17:29

Bravo Nole i srecno u finalu :triprsta: !
Srecna sam do neba :jupi:
cecans

Postby Diktator » 01 Jul 2011, 17:29

:jos:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby euforija » 01 Jul 2011, 17:56

Bravo decace, jos samo jedna pobeda!!!!!
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
euforija

Re: VIMBLDON LIVE - navijanje u društvu, uz jagode

Postby Maki » 01 Jul 2011, 18:14

http://sport.blic.rs/Tenis/199687/Medij ... ovi-broj-1 :banana:

Prebacujte ovo,vise i ne znam gde sta stavljam skroz sam rasejana. :nisamodavle:
Maki

Postby ivana23 » 01 Jul 2011, 18:27

Istorijski trenutak za srpski tenis i vrhunac karijere Đokovića je udarna vest za najeminentnije svetske medije, Rojters, Frans Pres, BBC, L'Ekip, Marku, Gazetu delo Sport...

"Frans Pres" je podsetio da je Đoković jedini teniser kome je za poslednjih sedam godina pošlo za rukom da na svetskom tronu smeni do sada neprikosnovene Španca Rafaela Nadala i Švajcarca Rodžera Federera.

Francuski sportski dnevnik "L'Ekip" ističe da je Djoković jednim udarcem ostvario dva velika cilja - finale Vimbldona i mesto broj jedan. "Đoković je na vrh teniskog Mont Everesta postavio srpsku zastavu, kao 25. igrač u istoriji ATP-a.", ističe se u francuskom listu.

Britanski "BBC" konstatuje da je Đoković "pregrmeo" Congu i na mestu broj jedan zamenio Nadala. "Đoković je dominirao posle tesno dobijenog prvog seta, ali je Conga na mahove briljirao, što ga je održalo 'u životu ' do četvrtog seta, u kojem nije uspeo da zadrži vosoku formu. Za razliku od njega, Đoković je sačuvao prisebnost, koncentraciju i najbolje udarce za kraj kojima je obezbedio mesto u finalu", ističe BBC.

"Rojters" je u urgentinoj vesti naveo da je "Đoković u dramatičnom meču zasenio briljantne akrobacije Conge, plasirao se u prvo finale Vimbldona i obezbedio mesto broj jedan na ATP listi".

Španski mediji takodje na udarnim mestima objavljuju vesti o uspehu srpskog tenisera. "Marka" se fokusirala na značaj podrške koju Đoković ima tokom čitave karijere.

"Đoković se po osvajanju meča udario u grudi pokazujući na srce i potražio pogledom roditelje Dijanu i Srđana, braću Marka i Đorđa i devojku Jelenu Ristić - svoje najveće izvore snage", istakla je "Marka" dodajući da je u timu koji stoji uz prvog tenisera sveta i njegov trener Marjan Vajda.

Italijanska "Gazeta delo sport" u tekstu pod naslovom "Đoković pogodio dve mete" ističe da je srpski teniser do velikog uspeha došao sa 24 godine, koliko je imao i Mats Vilander kada je 1989, godine sišao sa trona.

Italijanski list ističe da je istočna Evropa dala petog igrača na mestu broj jedan u istoriji ATP-a, posle Rumuna Ilije Nastasea, Čeha Ivana Lendla, i dvojice Rusa Jevgenija Kafeljnikova i Marata Safina. Takođe, italijanski list navodi da je ovo prvi put da jedan igrač osvaja mesto broj jedan u završnici Viimbldona.

B92
ivana23

Postby Liv » 01 Jul 2011, 18:53

vrhunac karijere Đokovića je udarna vest za najeminentnije svetske medije, Rojters, Frans Pres, BBC, L'Ekip, Marku, Gazetu delo Sport...

Jinxeri... Vrhunac ce biti u nedelju, vrhunac juna/jula meseca :nisamodavle:
Liv

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke