AirBall wrote:Koliko znam u Grckoj su izuzetno povecani porezi i ukoliko bi trazio 4 miliona neto mislim da bi jos toliko, ako ne i vise morali da plate porez...
Sve u svemu CSKA ce i sledece sezone imati budzet oko 40-45 miliona evra i njima je lakse i 5 miliona da izdvoje ako treba, tim pre sto je ponuda igraca ocajna, jer sve sto vredi od Evropljana je ili u NBA, ili pod ugovorom...
Njemu je Zalizani menadzer i ono sto je izvesno je da ce prihvatiti finansijski najbolju ponudu...
Tacno, ali to ne mora da bude presudan faktor...
Ne zaboravi da se radi o ljudima koji su spiskali 100 miliona, pre nego sto su smanjili budzet. U pitanju su nestvarno bogata braca, a Kill Bill je ikona, covek koji im je doneo sve sto su zeleli. To se ne pusta, nevezano za cenu. Ne zaboravi da je i DD prakticno celu karijeru proveo u komsiluku, iako je imao nestvarnih ponuda sa svih strana...
Jedan od retkih, ako ne i jedini igrac, koji je vise potreban Zalizanom, nego obrnuto. Pitanje je koliko je uopste i gladan novca, imajuci u vidu da je mnogo vec zaradio, a svaka sezona u Pireju mu je donosila po 2,5 miliona neto. Manje ni sada sigurno nece dobiti, te se postavlja pitanje koje ga pare uopste mogu motivisati na selidbu. Po meni CSKA ima sansu jedino ako Angelopulosi rese da se povuku na vrhuncu slave, a mozda ni tada. Prebogati Grci imaju svoje hirove, a posedovanje dvostrukog evropskog prvaka je pitanje statusa...