Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Zlaja » 12 May 2013, 23:03

Znaci Teo ima vise veze sa Zvezdom nego sa Evroligom :shock:
Voleo bih Oli iz prvog sesira, mislim da nam najvise odgovaraju :biggrin:
Zlaja

Postby Oglala » 12 May 2013, 23:06

Блок_64 wrote:Одакле ти идеја да са тобом желим да се расправљам :biggrin: твоја крв је ипак црвена.

Са другим делом могу да се сложим и не морам јер си ипак искористио прилику да пљуцнеш по репрезентативцу наше земље а не на пример по најкориснијем играчу вечерашње утакмице.Ништа лично ово немој да схватиш овде је ипак место где треба да пишемо о еуролиги а да неке навјачке страсти оставимо по страни.

Posle poraza CSKA u polufinalu mogao si da vidiš kako na neki način branim Teodosića. :biggrin:
Volim ja njega, ali je podložan kritici.

edit: Da ne bude yabune, bio sam ironičan kod onog da Spanulis nije privatnik; jednako su pljucnuti :D
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Блок_64 » 12 May 2013, 23:07

Oglala wrote:
Блок_64 wrote:Одакле ти идеја да са тобом желим да се расправљам :biggrin: твоја крв је ипак црвена.

Са другим делом могу да се сложим и не морам јер си ипак искористио прилику да пљуцнеш по репрезентативцу наше земље а не на пример по најкориснијем играчу вечерашње утакмице.Ништа лично ово немој да схватиш овде је ипак место где треба да пишемо о еуролиги а да неке навјачке страсти оставимо по страни.

Posle poraza CSKA u polufinalu mogao si da vidiš kako na neki način branim Teodosića. :biggrin:
Volim ja njega, ali je podložan kritici.

Наравно да је подложан критици.Иако руку на срце је плеј са најлепшим асестенцијама у европи уме често да се види код њега и одређена доза курцобоље на терену.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Hezonja » 12 May 2013, 23:08

Teov najveci problem je fizicka priprema i glava.On je vrhunski plej, ali jbg.Glavni razlog zasto on odigra ove tekme na kraju sezone tako lose je taj sto je fizicki nespreman.
Profesionalac sebi ne sme sebi da dozvoli da 2 meseca ne potrci i da dodje na pripreme sa 5kg viska.Oni njega spreme pred start sezone, ali kada to najvise treba da se oseti, na kraju, odbrana ga pritisne, umor stize i epilog je uzasna partija i poraz njegove ekipe koja zavisi mnogo od njega.
Hezonja

Postby Diktator » 12 May 2013, 23:09

Блок_64 wrote:
Aleksa wrote:U evro kosarci ne postoji tim sa puno zvezda...ustvari,takav tim ne postoji ni u NBA..Sve su to maks 2-3 zvezde i 10 zidara :biggrin:
Poslednji evro timovi sa dosta zvezda,bar sto se mene tice je ona Pesiceva Barselona-Bodiroga,Navaro,Jasekevicujus,..a tu je negde i PAO od pre par godina sa Diamantidisom,Spanulisom,Siskom,Batistom & co..te CSKA sa Papalukasom,Holdenom,Siskom,Smodisem,Andersonom..

Баш то,треба само све то добро уклопити и резлута не може да не дође сам по себи.

a kako izgleda tim u kom se skupi dosta imena najbolje znaju modni mackovi iz Milana :biggrin: :laugh:
nema nista na silu-->potreban je alhemicarski posao da bi sve to dobro izgledalo
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kondor » 12 May 2013, 23:11

Aleksa wrote:U evro kosarci ne postoji tim sa puno zvezda...ustvari,takav tim ne postoji ni u NBA..Sve su to maks 2-3 zvezde i 10 zidara :biggrin:
Poslednji evro timovi sa dosta zvezda,bar sto se mene tice je ona Pesiceva Barselona-Bodiroga,Navaro,Jasekevicujus,..a tu je negde i PAO od pre par godina sa Diamantidisom,Spanulisom,Siskom,Batistom & co..te CSKA sa Papalukasom,Holdenom,Siskom,Smodisem,Andersonom..

A CSKA od prosle sezone nije takav tim :biggrin: Maccabi-Jasikevicius, Parker, Vujcic, Baston, bilo je toga jos koliko hoces. Gdje ona ekipa Kindera Danilovic, Savic, Nesterovic, Rigaudeau, Sconochini, pa kasnije Ginobili i kompanija, bilo je bas dosta ekipa sa 4-5 prvoklasnih igraca.
kondor

Postby BoleBarca » 12 May 2013, 23:16

Karakter. To je rec koja opisuje tim Olimpijakosa. Gledao sam mec sa drustvom i svi su bili sigurni da je mec gotov kada je Real otisao na +17. Ne znam zasto ali ja sam u njih verovao i tad, valjda zbog one sinocne demonstracije sile. Nit imaju neke ne znam kakve kvalitetne igrace, nit im trener spada u vrh evropske kosarke, nit su imali neki realan razlog da se nadaju peharu posle prve cetvrtine ali sam bio ubedjen da Olimpijakos moze do preokreta. I to kakvog preokreta. :blue:

Acie Law neverovatan. Spanulis posle krompira u prvom odigrao doktorski u drugom. Kyle Hines-no coments.

Neverovatan mi je uticaj Pere Antica na ovu ekipu. Primetio sam tokom utakmice da mnogo bolje igraju kada je on parketu i sada vidim ovo sto je Neocekivani postavio, +29 timski indeks dok je u igri, ubedljivo najbolji od svih igraca. :blue:

Svaka cast Pirejcima! :hatman:

I, da, valjda me je neko poslusao i odigrao 2.7 kvotu. :biggrin:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Diktator » 12 May 2013, 23:18

kondor wrote:

A CSKA od prosle sezone nije takav tim :biggrin: Maccabi-Jasikevicius, Parker, Vujcic, Baston, bilo je toga jos koliko hoces. Gdje ona ekipa Kindera Danilovic, Savic, Nesterovic, Rigaudeau, Sconochini, pa kasnije Ginobili i kompanija, bilo je bas dosta ekipa sa 4-5 prvoklasnih igraca.

pa sad,zavisi sta ti podrazumevas za termin zvezda-->Npr Savic nikad nije bio zvezda tima..on je bio odlican igrac u svoje vreme-->ali zvezda nije bio..za razliku od Rigodoa,PSD i Skonokinija..isto vazi i za veci deo nabrojanih..ali nema timova sa 5 zvezda...
Jedini timovi koji su imali timove u kojima su svi igraci zvezde su timovi Bulsa i reprezentacije Yug (1996+2002),Litvanije(2003),Spanije(2008),USA(1992)..i sl..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 12 May 2013, 23:20

Osnovna razlika izmedju Spanoulisa i Teodosica je glava...

Spanoulis je na poluvremenu imao sramotan index -10 i Teo kad se nadje u slicnim situacijama on pocinje da pljuje, da udara laktom i da psuje protivnika dok mu Spanoulis *ebe mater...

I nema to veze sa godinama, to je stvar psihe i pobednickog karaktera...

22 poena u drugom poluvremenu Realu... Pa 22 je mnogo da im se da za celu utakmicu, a ne za 20 minuta...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Oglala » 12 May 2013, 23:22

Da, sad gledam statistiku i vidim da je u drugom poluvremenu napravio indeksni plus od 23. Očekivao sam da će odigrati bolje nego u prvom, ali ne ovoliko.
Mali off. Što se tiče naše reprezentacije mislim da Novica i Bjelica imaju metalitet ratnika i srce za ovu igru više nego bilo ko.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby BoleBarca » 12 May 2013, 23:27

Ajd sad da batalimo poredjenje sa Teom. Ja bih ga uporedio sa Diamantidisom. Mislim da Diamant ima mnogo veca bip od Spanulisa u trenucima kad je gusto. Spanulis mi je vise igrac kao Rakocevic, ako ikako mogu da se porede. Dok je Oly bio u kanalu ovoga nigde nije bilo, cim su Grci zaigrali i ovaj je posle toga poceo da zatrpava kos protivnika. Tipican Rakocevic sindrom. Dok Dimantidis preuzima odgovornost kad je tesko i podize sam ekipu. Ne postoji poslednji sut koji ce on promasiti. Sa Spanulisom nije tako...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby kondor » 12 May 2013, 23:29

Aleksa wrote:pa sad,zavisi sta ti podrazumevas za termin zvezda-->Npr Savic nikad nije bio zvezda tima..on je bio odlican igrac u svoje vreme-->ali zvezda nije bio..za razliku od Rigodoa,PSD i Skonokinija..isto vazi i za veci deo nabrojanih..ali nema timova sa 5 zvezda...
Jedini timovi koji su imali timove u kojima su svi igraci zvezde su timovi Bulsa i reprezentacije Yug (1996+2002),Litvanije(2003),Spanije(2008),USA(1992)..i sl..

Eto ti Maccabi sa 4, bitno je da nema 10 zidara :biggrin:

Naravno da ima timova i sa 5 zvijezda, a to su u prvom redu Ginobili i kompanija, pretpostavio sam da se sjecas te ekipe. Ginobili, Jaric, Rigaudeau, Griffith, Smodis, Andersen. Prosle godine CSKA, Teodosic, Siskauskas, Kirilenko, Shved, Krstic. CSKA one godine kad su srusili Maccabi, Papaloukas, Vanterpool(igracina, velika steta zbog povrede) Smodis, Holden, Langdon. E sad, uvijek mi mozes reci ne smatram tog igraca zvijezdom i reci kako su samo dvojica, ali su ovo cinjenice.

Da te cujem sad, ili da vadim jos koju ekipu :D
kondor

Postby Hezonja » 12 May 2013, 23:30

Spanulis ima mnogo vise trofeja nego Rakoc.

Olympiacos players storming the presser, spraying MVP Spanoulis and coach Bartzokas with water. Epic.
Hezonja

Postby Talicni Tom » 12 May 2013, 23:46

@Air
Jasna mi je poenta i slazem se sa njom. Evo i ovaj put nas je lopta ubijedila da zivimo u zabludi. A samo jedna od njenih personifikacija je Milos. Mozda najisturenija, nikako jedina.

Jedino mi se ne svidja nacin na koji sve to izlazes, ipak je Milos najbolji izdanak nase skole u posljednjih deset godina, i kad ga mazes govnima mazes i sve ostale, ustvari njih mnogo vise koji ni izbliza nisu dobacili dokle je on. Ima ih.

A nase neznanje ima i brojne druge oblike i zablude. Opet se mogu uzeti primjeri iz Olija, jer nama nisu valjali recimo Law i Antic, mi ne znamo od nasih juniorskih sampiona da napravimo igrace tipa Papanikolau ili Slukasa, Mirotica i slicne.

Zato brojimo razne Muslije, Djekice, Milutinovice, Cvetkovice i ine...mnogo je vecih zabluda od Teodosica...
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Tegi » 12 May 2013, 23:50

kondor wrote:
Aleksa wrote:pa sad,zavisi sta ti podrazumevas za termin zvezda-->Npr Savic nikad nije bio zvezda tima..on je bio odlican igrac u svoje vreme-->ali zvezda nije bio..za razliku od Rigodoa,PSD i Skonokinija..isto vazi i za veci deo nabrojanih..ali nema timova sa 5 zvezda...

Eto ti Maccabi sa 4, bitno je da nema 10 zidara :biggrin:

Naravno da ima timova i sa 5 zvijezda, a to su u prvom redu Ginobili i kompanija, pretpostavio sam da se sjecas te ekipe. Ginobili, Jaric, Rigaudeau, Griffith, Smodis, Andersen. Prosle godine CSKA, Teodosic, Siskauskas, Kirilenko, Shved, Krstic. CSKA one godine kad su srusili Maccabi, Papaloukas, Vanterpool(igracina, velika steta zbog povrede) Smodis, Holden, Langdon. E sad, uvijek mi mozes reci ne smatram tog igraca zvijezdom i reci kako su samo dvojica, ali su ovo cinjenice.

Da te cujem sad, ili da vadim jos koju ekipu :D

Partizan '88-Djordjevic, Paspalj, Grbovic, Pecarski i Divac :biggrin:
Jugoslavija '95- Djordjevic, Bodiroga, Danilovic, Paspalj i Divac
Panatinaikos, kada ih je Partizan izbacio- DD, Spanulis, Jasika, Focis i Batist
Partizan '13- Leo, Bogdan, Bertans, Lovernj i Gagic :biggrin:
Francuska '11- Parker, Batum, Dijao i Noa

Seticu se jos.

Ne slazem se za Litvaniju 2003. Macijauskas bese premlad, Aurelius Zukauskas nije bio sam vrh, Stombergas mator.....
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Evropska košarka