Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby John Doe » 12 May 2013, 22:29

Aleksa9 wrote:I sve vreme u prenosu govori HajnC, a na tviteru pise Hajns.

Pa čoveku se sviđa da kaže Karl Hajnc, samo mu fali da ga zove Rumenige...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Tegi » 12 May 2013, 22:29

StefNS wrote:
Humska1 wrote:Real je primio gotovo 40 poena u zadnjoj četvrtini :shock: Neozbiljno. Nikada ništa neće osvojiti oslanjajući se samo na napad. Minutaža Begića pošto im je spustio roletnu u drugoj četvrtini je misterija.

To sam ja pokušao zimus da objasnim veljosu kada su se svi ložili na Realove trojke, pa i na Zvezdina 100+ utakmice. Šut nije nešto na šta se ozbiljan tim isključivo može osloniti. Šut uvek može da zakaže, tu nema pravila, ali ako tim igra dobru odbranu, tu dobru odbranu može daleko lakše da ponavlja nego šutersko ludilo.

Olimpijakos je odigrao napadacki perfektne 3/4 i utakmicu su dobili trojkama, ali su se iz mrtvih vratili perfektnom odbranom i kosevima iz reketa u drugoj cetvrtini. Neverovatno, razbili ih u reketu, razbili ih u sutu, razbili bi ih i kad bi igrali stoni-tenis verovatno. :biggrin:

Pustite Kovacica, dao je posebnu notu ovom finalu.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby -Lepi- » 12 May 2013, 22:29

Bravo majstori.Ulepsali ste mi vece.Mislio sam posle prve cetvrtine da ce da puknu ali su pokazali da su prava timcina.
Pero Antic se osvetio Rejesu za onaj udarac u Madridu kada su igrali CZV i Real u ULEB Kupu.xD
I da u pravu je Ilija.Spanulis odskace od ostalih saigraca ali jednostavno tim ima hemiju i zato su najbolji.
-Lepi-

Postby Hezonja » 12 May 2013, 22:31

Humska1 wrote:
Aleksa9 wrote:Kaze Kovacic, osim Spanulia nema vrhunskog igraca u Oliju :tap:

Ko su još vrhunski igrači? Lo? Antić? Printezis? Slukas? Papanikolau? Kovačić je u pravu. Ovo je jednostavno homogena grupa međusobno kompatibilnih igrača, visokog morala. Ovakvo nešto je retkost.

Pritnezis nije vrhunski igrac?Pa svi oni su vrhunski igraci, Papanikolau ce biti strasan igrac.Lou je vrhunski igrac.
Hezonja

Postby Diktator » 12 May 2013, 22:32

Barcokas>>>>Laso :copa1:
Svidjao mi se jos onomad kad je dolazio sa osrednjim Marusijem u Pionir na duele sa nasim KKP.Vodio ih je fantasticno,bili su zivi u svim utakmicama koje su igrali kao malo atinski klub..dolazili i do top16..Ali sam stil igre-->odmah se videlo da je to trener za velika dela.
Ovaj uspeh je mozda dosao i prerano,ali ce mu svakako pomoci u daljoj karijeri.On je valjda prvi Grk posle xy godina koji uzima evroligu.PAO i Oly su vodili Zeljko(koliko ono titula sa PAO?5?) i Duda(x2)..
O samom finalu sta reci?Totalno atipican mec za tako vaznu utakmicu,dosta koseva,bez vecih problema za sudije,.i totalno lud tok..od -17 do +12 :copa1:
Svaka cast Oliju,zasluzili su..a za nas koji smo glasali u anketi jos jednom za nauk

Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Oglala » 12 May 2013, 22:33

Odlicna utakmica vredna imena koje nosi. Svaka cast Olimpijakosu, u tri dana su dobile dva tima koja su obelezila ovogodisnju EL.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby ИлићКапитен22 » 12 May 2013, 22:33

колико се сећам Оли је за Папаниколауа платио обештећење од милион евра.По мени он јесте квалитетан играч...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Tegi » 12 May 2013, 22:33

Aleksa9 wrote:
Humska1 wrote:

Ko su još vrhunski igrači? Lo? Antić? Printezis? Slukas? Papanikolau? Kovačić je u pravu. Ovo je jednostavno homogena grupa međusobno kompatibilnih igrača, visokog morala. Ovakvo nešto je retkost.

Pritnezis nije vrhunski igrac?Pa svi oni su vrhunski igraci, Papanikolau ce biti strasan igrac.Lou je vrhunski igrac.

Bolje je reci- nemaju zvezde osim Spanulisa.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 12 May 2013, 22:34

Tegi wrote:
Aleksa9 wrote:
Humska1 wrote:

Bolje je reci- nemaju zvezde osim Spanulisa.

Tako vec moze :)
Hezonja

Postby -Lepi- » 12 May 2013, 22:36

Ma lepo je rekao Ilija nisu krem Evro kosarke kao Vasa,Navaro,Dijamantidis itd.Ne znam sto je se Aleksa uhvatio za tu izjavu kada je poprilicno tacno rekao Kovacic.
-Lepi-

Postby Hezonja » 12 May 2013, 22:37

Ne moze reci da nisu vrhunski igraci, nisu krem...Onda mozes reci i da Real ima samo Rudija, Rodrigeza i Ljulja od vrhunskih igraca, sto nikako nije tacno.
Hezonja

Postby Oglala » 12 May 2013, 22:40

Ma pustite Kovačića i njegove gluposti, pišite o tekmi. Ona večeras zaslužuje daleko više pažnje od njegovih gafova.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Otac Makarije » 12 May 2013, 22:41

Aleksa9 wrote:

To su dobri, odlični igrači, ali nisu vrhunski. Lou je odlično iskorišćen u njihovom sistemu, kao dopuna Spanulisu i to dobro funkcioniše. Igra dečko pik, koristi čvrste blokove , pokoji ulaz, šut i to je to.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby jana » 12 May 2013, 22:42

Aleksa wrote:Barcokas>>>>Laso :copa1:
Svidjao mi se jos onomad kad je dolazio sa osrednjim Marusijem u Pionir na duele sa nasim KKP.Vodio ih je fantasticno,bili su zivi u svim utakmicama koje su igrali kao malo atinski klub..dolazili i do top16..Ali sam stil igre-->odmah se videlo da je to trener za velika dela.
Ovaj uspeh je mozda dosao i prerano,ali ce mu svakako pomoci u daljoj karijeri.On je valjda prvi Grk posle xy godina koji uzima evroligu.PAO i Oly su vodili Zeljko(koliko ono titula sa PAO?5?) i Duda(x2)..
O samom finalu sta reci?Totalno atipican mec za tako vaznu utakmicu,dosta koseva,bez vecih problema za sudije,.i totalno lud tok..od -17 do +12 :copa1:
Svaka cast Oliju,zasluzili su..a za nas koji smo glasali u anketi jos jednom za nauk

Prvi u istoriji: PAO 6 (Zeljko 5 + Boza 1), Olimpijakos 2 (obe Duda)
jana

Postby AirBall » 12 May 2013, 22:43

Ruku na srce Olympiacos je postao sampionski tim kad se otarasio Teodosica... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka