Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska Evroliga

Re: Juniorska Evroliga

Postby AirBall » 10 May 2013, 15:49

Parni valjak wrote:Smesi se spansko finale.

Razbijena je jos jedna zabluda da se u Srbiji dobro radi sa juniorima... Pitanje je koji bi rezultat ostvarile ostale selekcije da su tu igrale jos neke juniorske ekipe iz Spanije...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Hezonja » 10 May 2013, 15:54

Barsa ima 3,4 Spanca u ekipi...
Hezonja

Postby Baron » 10 May 2013, 15:58

Naturalizovace nesto..treba im zabraniti, evo vec se sada bore za 2 naturalizovana, Mirotica i Ibaku..i jedna takva sila naturalizuje igrace, a mi nista, mada sam ja srecan zbog toga..

Zakazao Nikolic, a ni Salic nije bio puno bolji. Igra li se ovde mec za 3 mesto ?
Baron

Postby nolinjo » 10 May 2013, 16:20

rebic i ristic u prvoj petorci a?
mozda i salic na poziciji 4 a ?
brat hezonja na 2 ?A ?

i onaj mali drugi iz isep-a ? na 3

ko igra u finalu ko je mvp :) kad je finale oce li biti na tv ? tj stream
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 10 May 2013, 16:24

Aleksa9 wrote:Barsa ima 3,4 Spanca u ekipi...

Ali zato u Joventutu su svi Spanci pa su razbili KKCZT kao zvecku...

Nasa kosarka je izuzetno precenjena i to je poruka koju pokusavam da posaljem, zivimo od stare slave...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Baron » 10 May 2013, 16:44

nolinjo wrote:rebic i ristic u prvoj petorci a?
mozda i salic na poziciji 4 a ?
brat hezonja na 2 ?A ?

i onaj mali drugi iz isep-a ? na 3

ko igra u finalu ko je mvp :) kad je finale oce li biti na tv ? tj stream

Pre Ristic na 4 nego Salic..bice stream za finale, tako mi rece onaj iz eurohopesa..

Air, slazem se, al' nije da je nestalo talenta, samo mora vise da se radi, a manje twituje i fejsbuci..splavove necu ni da komentarisem :D
Baron

Postby Dr Haus » 10 May 2013, 17:23

A ja tvrdim da su naši klinci bolji, samo mi idemo na turnire da dokažemo da je bolji Ristić od Šalića, Nikolić od Rebića, da je Đukanović bolji šuter od ..... a oni idu da igraju, niko nema sekiru iznad glave.
Košarkaši žive i umiru ne od šuta nego od slobode u igri.
Dr Haus

Postby Talicni Tom » 10 May 2013, 17:50

@House

Upravo to. Kladim se da su naši klinci poslati tamo s pričom s nekim imperativom i onda ti malo fali da ti se ruke odsjeku.
Kada se na to doda da imamo očigledne propuste u radu na vanjskim pozicijama onda i nije čudo što se često prizemljavamo.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby civor » 10 May 2013, 18:04

Dr Haus wrote:A ja tvrdim da su naši klinci bolji, samo mi idemo na turnire da dokažemo da je bolji Ristić od Šalića, Nikolić od Rebića, da je Đukanović bolji šuter od ..... a oni idu da igraju, niko nema sekiru iznad glave.

Koja je to sloboda u igri kada Barsa dade Sparsu 53 kosa a toboze oni igraju napadacku kosarku
Baron je najveci kralj
civor

Postby Hezonja » 10 May 2013, 18:07

civor wrote:
Dr Haus wrote:A ja tvrdim da su naši klinci bolji, samo mi idemo na turnire da dokažemo da je bolji Ristić od Šalića, Nikolić od Rebića, da je Đukanović bolji šuter od ..... a oni idu da igraju, niko nema sekiru iznad glave.

Koja je to sloboda u igri kada Barsa dade Sparsu 53 kosa a toboze oni igraju napadacku kosarku

Veruj da ti iz Barse svi imaju ogromnu slobodu.Da si gledao jednu tekmu Barse B znao bi sta ti pricam.
Hezonja

Postby civor » 10 May 2013, 18:13

Aleksa9 wrote:
civor wrote:

Veruj da ti iz Barse svi imaju ogromnu slobodu.Da si gledao jednu tekmu Barse B znao bi sta ti pricam.

Stvarno mi je zao sto ne gledam utakmice Barse b,ti mi ne objasni otkud sloboda u igri a 53 sa igracima poput Hezonje i drugih koji vaze za nezaustavljive u napadu
Baron je najveci kralj
civor

Postby Hezonja » 10 May 2013, 18:17

civor wrote:
Aleksa9 wrote:
civor wrote:

Stvarno mi je zao sto ne gledam utakmice Barse b,ti mi ne objasni otkud sloboda u igri a 53 sa igracima poput Hezonje i drugih koji vaze za nezaustavljive u napadu

I Sasari da nekad po 60 poena...Majstore oni su imali 66 suteva iz igre, a to je nemoguce kada se igra sablonska, a izgubili su cak 18 lopti.
Hezonja

Postby civor » 10 May 2013, 18:37

Imaju isti rezultat kao da igraju sablonsku verovatno su dobili utakmicu jakom odbranom u cemu je to njihov sistem slobode u igri
Baron je najveci kralj
civor

Postby Hezonja » 10 May 2013, 18:40

civor wrote:Imaju isti rezultat kao da igraju sablonsku verovatno su dobili utakmicu jakom odbranom u cemu je to njihov sistem slobode u igri

Dobro eto ti si u pravu.Odgledao sam 10 utakmica ove ekipe, a ti si jednu ispratio preko pbp-a.Cestitam.
Hezonja

Postby civor » 10 May 2013, 18:47

Aleksa9 wrote:
civor wrote:Imaju isti rezultat kao da igraju sablonsku verovatno su dobili utakmicu jakom odbranom u cemu je to njihov sistem slobode u igri

Dobro eto ti si u pravu.Odgledao sam 10 utakmica ove ekipe, a ti si jednu ispratio preko pbp-a.Cestitam.

Da su 70-80 koseva na mecu ta tvoja prica bi imala smisla ali ocigledno oni kad igraju nesto vazno orijentisu se vise na odbranu nego na napad, sto se uvredi toliko
Baron je najveci kralj
civor

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije