kuka wrote:Caretta, stvarno nam dajes odlicne informacije a nadam se da cemo sledece godine biti u malo ozbiljnijoj prici nego sto je ovo danas. A sve ovo pisem jer sam bas danas procitao odlican tekst u Sportskom Zurnalu (Mraovic pise) o celokupnom desavanju kod nas, u nasem prvenstvu, gde covek nabraja sve nepravilnosti tokom sezone, plus kaze da se plej-of jos ne igra.
Koga zanima neka procita clanak, a Partizan hokejaski klub neka ode iz svega ovoga i vrati se ligi sa Slovencima jer ovde se kod nas ne zna ni ko pije ni ko placa.
p.s.
Da mene neko pita i samo igranje plejofa je besmisleno jer sto sam video po rezultatima Partizan je 2 puta deklasirao Vitezove. Neka oni vezbaju i igraju "klikere" sa ostalim indijancima a nas klub neka cuva igrace za seniorsko Svetsko Prvenstvo.
I ja bih voleo da budemo u ozbiljnijoj priči kada je domaći hokej u pitanju, ali nisam baš nešto siguran da će tako i biti

.
Ukoliko se ne vratimo u priču sa Slovencima (Hrvati su se u razgovorima pokazali prilično neozbiljnim), crno nam se piše. Pola igrača je već našlo stalne poslove (ove godine su igrali u Partizanu besplatno, to jest amaterski), tako da je povratak Slohokeja jedini spas za nas. Na ruku nam ide to što nije uspela integracija Slovenaca u EBEL2, tako da su i oni prepušteni sami sebi, pa imaju interes da se ponovo udruže sa nama.
Plej of će se možda igrati posle SP U18 (samo finale Partizan - Vitez), a možda će samo Partizan na iosnovu tabele biti proglašen za prvaka.
O neregularnostima domaćeg prvenstva možemo pričati na više strana, ali je nepotrebno. Kao ilustracija može da posluži i podatak da su igrači jednog tima (Nikolić i Aleksić) sudije na utakmicama drugih timova. Važno je da se ipak nekakav hokej igrao u Srbiji ove godine, a ukoliko Boka i dalje želi da finansira Partizan, spas je u regionalnim integracijama.