Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby irriducibili » 16 Apr 2013, 21:51

:jupi: :algabacaju: :prcprcprc: :uzbud: :copa1:

Kakav mec, kakva serija! Koliko je ovo puta vidjeno, da veliki majstor DD resava mec? :blue:
Svaka cast igracki inferiornoj ekipi Panatinaikosa na ogromnoj zelji, velikoj borbi i prilici da u cetvrtak dotuce favorita. Sad cu na miru da gledam reprizu na SK, da probam da ispratim sve minjature kojima je obilovala ova utakmica. OAKA je pakao, to zna samo onaj ko je bio tamo, ne postoji dvorana koja je bolja za navijanje, tamo i par stotina ljudi moze da proizvede veliku buku, a kamoli njih 20 000...

Idemo dalje, ceka nas jos jedan spektakl. Neka bude ono sto biti mora, neka se sve trese, neka pobedi bolji PAO!
irriducibili

Postby nolinjo » 16 Apr 2013, 22:22

odlicnu zonu 3-2 busi dijamantidis iz ugla 45 tricom od tablu skolski primer igraca sa velikim srcem , kad se drugi kriju od lopte kad ne bi da sutnu jer bele bubrege nemaju on resava 2 meca i to protiv jaceg tima
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby LuckyStrike » 16 Apr 2013, 22:30

Utisak večeri bar za mene je šamarčina Lasmea Joe Inglesu,onako bez kazne.
________.
Last edited by AirBall on 16 Apr 2013, 23:00, edited 1 time in total.
Reason: bez vredjanja
Блок_64
Ни ми ни они нисмо играли сјано то је факат али оно што је направило разлику су судиске одулке.

27.04.2013 Лакташи,Репубила Српска.
LuckyStrike

Postby AirBall » 17 Apr 2013, 15:45

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Denis_Sa » 18 Apr 2013, 10:49

Sinoc Caja Laborala razbila CSKA, bilo je i 30-tak razlike, na kraju "samo" 21.... Pogodila je Caja 15 trojki, Huertell cak 5 za njegovih ukupno 21 poen.
Nemanja i Milko Bjelica su takodjer bili raspolozeni, postigli su 13 odnosno 15 poena.

u sastavu CSKA, Teodosic je imao 9 poena, i samo dvije asistencije za 20 minuta, Erceg je zabio 10, Micov 11, a Krstic 12 poena.

Nikada ih nisam gledao ovako razbijene pod vodstvom Messine, i msm da ce u iducoj utakmici serija biti gotova.... Nerealno je ocekivati da CSKA izgubi dvije zaredom, mada lopta je okrugla...
Denis_Sa

Postby Diktator » 18 Apr 2013, 11:13

Veceras lepotica...navijam za PAO ali mislim da ce se ova serija vratiti u Barselonu..
Dijamantidis dobija novi trogodisnji ugovor sa zelenima..zasluzio je :copa1: :blue:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby CrniGuja » 18 Apr 2013, 17:39

Aleksa wrote:Veceras lepotica...navijam za PAO ali mislim da ce se ova serija vratiti u Barselonu..
Dijamantidis dobija novi trogodisnji ugovor sa zelenima..zasluzio je :copa1: :blue:

Sirotinja raja :uzbud:
CrniGuja

Postby AirBall » 18 Apr 2013, 21:35

Steta za PAO, imali su veliku priliku da pred svojim navijacima osiguraju f4, ali su podlegli pritisku... Ruku na srce i Barsa je odigrala vrhunski, narocito kada je igra u odbrani u pitanju, a i probudili su se iz zimskog sna Huertas i Lorbek koji su prespavali gotovo citavu sezonu... Nije im ni +17 bilo dovoljno da zatvore mec, a onda je na kraju lopta zavrsila u Navarovim rukama, a on je po pravilu najsigurnija opcija kad svi ostali nestanu sa parketa...

Mislim da je Barsa veceras zavrsila posao kad je f4 u pitanju, jer ne pamtim kad je domacin u majstorici EL poslednji put izgubio... Mislim da se to nije desilo u poslednjih 10-ak godina...
AirBall

Postby irriducibili » 18 Apr 2013, 21:49

Kao izduvani balon su delovali igraci Panatinaikosa, nisu mogli da se sastave tokom citavog meca. Ne moze se dobiti Barselona, kada ti Ukic i DD odigraju na nivou 1 Westermana. Podlegli su pritisku i Barsa je rutinski dobila mec. Domacin je veliki favorit u majstorici, ali mislim da ce mec biti mnogo neizvesniji od vecerasnjeg...
irriducibili

Postby Oglala » 19 Apr 2013, 12:09

Denis_Sa wrote:Sinoc Caja Laborala razbila CSKA, bilo je i 30-tak razlike, na kraju "samo" 21.... Pogodila je Caja 15 trojki, Huertell cak 5 za njegovih ukupno 21 poen.
Nemanja i Milko Bjelica su takodjer bili raspolozeni, postigli su 13 odnosno 15 poena.

u sastavu CSKA, Teodosic je imao 9 poena, i samo dvije asistencije za 20 minuta, Erceg je zabio 10, Micov 11, a Krstic 12 poena.

Nikada ih nisam gledao ovako razbijene pod vodstvom Messine, i msm da ce u iducoj utakmici serija biti gotova.... Nerealno je ocekivati da CSKA izgubi dvije zaredom, mada lopta je okrugla...

Kako mi se na toj tekmi Ertel popeo na kurac. U onom garbage time-u nikom loptu nije hteo da doda. Samo je vrteo pik s Plajsom i uzimao bolesne suteve preko ruku. Naravno, s obzirom da je smradu sve uslo ispada genije a ne to sto jeste. Vece izdrkavanje i nepostovanje saigraca u EL nisam video. Bjelica, koji je udario prve klinove u sanduk CSK proveo je celu cetvrtinu u igri, a lopta mu je samo dva puta prosla kroz ruke. Da ne pricam o onoj dvojici nesrecnika koje je Tabak ubacio da bi upisali i EL minute... Covek bi pomislio da ce im dati da se bar upisu, ali ne...
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Nowitzki.ct » 19 Apr 2013, 13:46

Šteta za PAO. Ne mislim da je odbrana Barse bila toliko moćna, koliko su oni bili bezidejni u napadu. Okovani nekim neviđenim strahom, kad vidim to, ili recimo onaj mec Cz-Galata prije neki mjesec, samo budem ponosniji na našu igru u 4. meču protiv Makabija u Areni. Domaći teren treba da ti je prednost, a ne minus pobogu! Sad će u Kataloniji pući 20 razlike lagano...

Inače sinoć je u OAKI bilo svih 30.000 gledalaca (vjerovatno i više). Sat prije početka je bila dupke puna arena sa 20.000 ljudi, u međuvremenu su ulazili i ulazili i ulazili, te su se popunile sve pukotine na zidovima, a kamoli mjesta na tribinama. Većina nije imala ni ugao gledanja na teren, neki su uprkos ulasku u dvoranu i posjedovanju karte, napuštala borilište zbog nemogućih uslova. U svakom slučaju, žal je još veći što nije donešena radost tom izmučenom narodu.

Image
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Nowitzki.ct » 19 Apr 2013, 21:25

A nemojte mi reći da niko nije gleda meč Efesa i crvenih iz Pireja i jednu od najluđih završnica ove sezone???

Znači kontrola Grka od početka meča, s jednim izuzetkom očetka 4. četvrtine, do kraja meča, i negdje na 62:70 se činilo rutinski samo da privedu meč kraju. Međutim tada se krenulo sa izuzetno brzim realizacijama napada, bilo poenima bilo slobodnim bacanjima (Lo je promasio jedno od 4) i došlo se do 66:73, možda je bilo jedno minut ipo do kraja. Smanje Turci na 5, i Oly jedno 3 napada je imao (nakon ofanzivnih skokova) da riješi i promašivali su zicere pod košem Hajns i Prindezis, na kraju je Farmar iz tranzicije pogodio trojku za minus 2 nekih 30 i kusur sekundi do kraja. Brani se Efes (kradu loptu), opet Farmar vuče tranziciju biva fauliran na ulazu, daje prvo slobodno, maši drugo, od Prindezisa lopta ide u aut, 72:73 12 sekundi do kraja. Izvode lopte, nekakav prodor Farmara izbača na trojku, promašaj, a onda nevjerovatan koš iz odbojke Lukasa nakon ofanzivnog skoka na sekundu do kraja. 74:73, Oly nije mogao ništa za preostalo vrijeme. Znači bilo je totalno ludilo, definitvno jedan od mečeva koji čine košarku najljepšim sportom na svijetu. A najljepše od svega je što sam ja s parama igrao Turke i Cska :biggrin:

Inače dok ovo kucam, gledam ne znam, možda i luđi meč iz Vitorije. Taman oću da stavim CSKA očekivano zatvara seriju nakon šuterskog ludila Baskijaca u prošlom meču, kad Baskijci nošeni inatom (debelo su ih sudije oštetile večeras) prave neviđenu seriju trojki uz pomoć izgubljenih lopti pogubljenih Rusa sa -15 dolaze na -3. A onda Teo, onako lud kao što jeste pogađa trojku sa 7ipo metara za iodlazak na -6 i pretpostavljam mirno zaključenje meča. U dvije riječi: FANTASTIČNE ZAVRŠNICE.

I LOVE THIS GAME !

edit: još tehničkih grešaka za Kahu i na kraju, i 84:94 kraj

Banja mi je za Kahu, nek vide malo kako je kad te neko brutalno pokrade u 1/4 finalu i poništi ti cjelosezonski trud, kao oni nas one sezone s Pekovićem. Sve se vraća, sve se plaća.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby skeva » 19 Apr 2013, 21:38

Ala koliko tehnickih, bili su stisli Spanci ali ih ohladi Teodosic lagano :nargile: . Koliko ubacivanja predmeta na teren, ovo da se desilo nekoj nasoj ekipi izbacili bi je iz takmicenja na 5 sezona :)
nolinjo wrote:stime sto je gagic najbolji defanzivni centar evropske kosarke
skeva

Postby Steve Vai » 20 Apr 2013, 00:47

Turci su me odusevili veceras,niko nije verovao u preokret na 1.30 do kraja,pa ni oni sami,mislim,...Faca,kao sto neko rece "velike prevare od igraca Ejsi Loa " nakon pobede Efesa-neprocenjivo! :girlcry: U Vitoriji masakr od strane sudija,ali vratilo im se za 2008-mu i kradju protiv nas. :okk: U svakom slucaju,cestitke igracima Kahe za borbenost i Tabaku za motivaciju ekipe..
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby AirBall » 22 Apr 2013, 18:12

Anadolu Efes je suspendovao Sasu Vujacica...

Rastu im sanse za prolaz dalje, jer je ocigledno on kancer ove ekipe...

http://www.euroleague.net/news/i/112559/180
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka