Ne otpisujem Barsu,daleko do toga,ali euforija je bila velika.

Prirastao mi je Pao za srce,za vreme Zeljkove ere i tako je ostalo. Kad ne igramo mi,isljucivo za njih navijam. Mislim da jednostavno ni fizicki,ni atletski,ne mogu da odgovore Panatinaikosu. Tu svi imaju fizikalije,pocev od Dimitrisa,preko Bramosa,Maciulisa,te Lazmea i Gista,koji su pre svega sjajne atlete,pa do Benksa i Sofa,koji nemaju minutazu u ovoj seriji,pa i vremesni Carcaris,setite se kako je zazidao par puta mlitavog Savanovica,koji uzgred,zadnje dve godine igra samo protiv Partizana. Ni pismenosti im ne manjka,tu mislim na Ukica i DD,a ni suterskog znanja,cak stavise,to im je mozda i najjaci segment i shodno tome,mislim da oni ni jedan mec nisu odigrali ove sezone u skladu sa kvalitetima. Sa druge strane,Barsa bez Majkla,nije ni nalik onom timu. Sada i pored odbrane je ocajan suter,Uertas premekan,bez prodora do kraja,sa ruku na srce,dobrim pregledom. Lorbek van forme,i nema tu visinsku prednost nad Carcarisom kao nad ostalim cetvorkama. Javai ko Javai,prosecan centar. Valas i Ingles igraju odbranu,ali su dosta impotentni u napadu. Saras istrosen,moze da bukne neki mec,kao prosli,ali kad ga stisnu fizikalaci kao veceras,vrlo tesko. Navaro klasa,kao i Tomic,ali i za njih ima leka,pokazalo se to u ova dva meca,tako da ce oni vrlo,vrlo tesko izvuci pobedu u Atini. Kapiram da neki Grobari navijaju za njih zbog timske kosarke i dobre odbrane,jer je to nas krasilo one tri srecne sezone,ali tu ne stima i fali dosta toga.
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor